30 Ιουλίου 2011

Τελικά ποιοι είναι οι θολοκουλτουριάρηδες;

Το κείμενο στη παραπάνω φωτογραφία (πατήστε πάνω για μεγέθυνση) αποτελεί μέρος του μανιφέστου του εθνικιστή Νορβηγού δολοφόνου Anders Breivik!
Ο Breivik δείχνει ξέκάθαρα ποιοι είναι οι "σύντροφοι" του στην Ελλάδα παρά την προσπάθεια των τελευταίων να θολώσουν τα νερά.
Τελικά ποιοι είναι οι θολοκουλτουριάρηδες;
Tη φωτογραφία όπως κ όλο το σχετικό άρθρο μπορείτε να το βρείτε στο jungle-report  

23 Ιουλίου 2011

Η αστυνομία που ονειρεύεται το ΜΠΑΤΣΟΚ


Ο Παπουτσής μπορεί να πάρει ιδέες αν κ ο Καλτεζάς, ο Γρηγορόπουλος κ οι χιλιάδες τραυματίες μπορούν να επιβεβαιώσουν του video το αληθές! 
Πρόκειται για εν ψυχρώ δολοφονία 19χρονου από μπάτσους-αιμοσταγείς δολοφόνους του Σαν Φρανσίσκο!

19 Ιουλίου 2011

Μοίρασαν 130 χρόνια φυλακή σε έξι για τους «Πυρήνες»

Δεν είμαστε δικηγόροι κ έχουμε ελάχιστες νομικές γνώσεις.
Δε γνωρίζουμε τις διατάξεις της Ποινικής Δικονομίας κ δε γνωρίζουμε τι προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας για μια απλή ανθρωποκτονία, για έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών (ηθικό αυτουργό πολλών δολοφονιών), για έναν μαστρωπό που φυλακίζει τις ζωές χιλιάδων γυναικών, για εναν πολιτικό που αβαντάρει έναν επιχειρηματία ή τον στηρίζει σε εργατικές δολοφονίες, για έναν γιατρό που πουλάει όργανα παιδιών, για έναν πολιτικό που ευθύνεται για έναν ναύαγιο 80 νεκρών (τουλάχιστον για την ηθική αυτουργία), για έναν εργολάβο που υπερτιμολογεί κ παράλληλα κακοκατασκευάζει ένα δρόμο με αποτελεσμα δεκάδες νεκρούς απο τροχαία, για έναν καθηγητή που στερεί την αθωότητα από ένα παιδί 12 ετών, για ένα μπάτσο που ξυλοκοπεί μέχρι θανάτου ένα μετανάστη ή για έναν άλλο μπάτσο που σκοτώνει τυχαίο έναν Αλβανό εργάτη στο Βύρωνα επειδή ... μπερδεύτηκε ή για έναν πολιτικό που υπεξαιρεί δημόσιο χρήμα με αποτελεσμα να μη δύνανται χιλιάδες συνταξιούχοι να ζήσουν για ένα μήνα.

Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά;

14 Ιουλίου 2011

Μια ρεαλιστική ματιά στα γεγονότα της Τετάρτης





Ακολουθεί κάλυψη των γεγονότων, από τα καθεστωτικά κανάλια, της ημέρας ψήφισης του "μνημόσυνου".


Οι αστυνομικοι βοηθουν Πολιτη που εχει παθει κριση πανικου.
Οι ανανδροι Συριζαιοι δεν λυπηθηκαν ουτε την ηλικιωμενη αυτη κυρια.
Χτυπημενος απο 2 νεολαιους του Συριζα, χρειαστηκε η παρεμβαση του αστυνομικου για να ηρεμισει τον εξαγριωμενο πολιτη.
Μασκες που μοιρασε η ΕΛΑΣ βοηθησαν τα τιμημενα γηρατια να ανταπεξελθουν.
Τα ματ σπευδουν να καλυψουν την υποχωρηση του κυριου για να νοσηλευτει
Δισταζει, γιατι δεν τον διεταξαν να καπνισει. Τελικα το εσκισε και το πατησε.
Ο αστυνομικος δειχνει στον πανικοβλητο πολιτη οτι πρεπει να κινηθει προς τα δεξια για να σωθει απο τους αναρχικους.

και οι αμεα στο πλευρο των αστυνομικων
Ετοιμοι να προασπισουν το εθνος και να παρουν και την Πολη.
Ενας αστυνομικος βοηθαει εναν πολιτη να σηκωθει, ενω ενας δευτερος χορευει για να του ανυψωσει το ηθικο.
Οι αστυνομικοι θυμιζουν στους οδηγους της ΕΘΕΛ που παρκαραν τα οχηματα τους
Οι αστυνομικοι ντυνουν εναν πολιτη που εγδυσαν οι κουκουλοφοροι
Δυστυχως οι πολιτες που παλευουν στο πλευρο της αστυνομιας, δεν εχουν παντα την αντοχη του εκπαιδευμενου αστυνομικου.
Δεν αρκει να εχεις μονο υψηλοτατη εκπαιδευση και αρτια υποδομη. Χρειαζεσαι και τον μεγαλοδυναμο διπλα σου, και οι θρησκευομενοι αστυνομικοι μας το ξερουν καλα.
Κουκουλοφοροι κυνηγουν αθωο συνταξιουχο, ενω ειδικη πρακτορας της ΕΛΑΣ under-cover τον βοηθαει να ξεφυγει.
Πολιτης που μολις σωθηκε απο αστυνομικους, φιλαει απο ευγνωμοσυνη τα ποδια τους
Αστυνομικος με μεταπτυχιακο στην Κινα καταπολεμει την μεσημεριανη ηχορυπανση

Η αστυνομια επιδιδεται σε τελετουργικες χορογραφιες για να ενθαρρυνει τους βουλευτες μας να κανουν το σωστο.
Αστυνομικος οδηγει πολιτη μακρια απο τα δακρυγονα
Αστυνομικοι φυγαδευουν τον Αι Βασιλη απο αφηνιασμενο κοριτσι -φαν
Αστυνομικος σκουπιζει τα αιματα απο τραυματισμενο πολιτη
Αστυνομικος περισυλλεγει αποδεικτικο στοιχειο

Αστυνομικος ετοιμαζεται να ψεκασει μαλοξ στο προσωπο ατυχου διαδηλωτη
Αστυνομικος επιδεικνυει σε πολιτη ποσο ανωδυνα και ευλυγιστα τα γκλομπ ειναι
Περηφανος βετερανος ηγειται των αστυνομικων
"Οχι φιλε μου, δεν μπορω να σε αφησω να κυνηγησεις τους αναρχικους χωρις εκπαιδευση".
Ενας εναντιον ολων.

Αστυνομικοι περιφρουρουν τραυματια μεχρι να ερθει το ασθενοφορο
Αστυνομικοι προστατευουν ηλκιωμενο που ξαπλωσε να ξεκουραστει και μωαμεθανο που πραγματοποιει την μεσημεριανη του προσευχη. Προστασια σε ολους ανεξαρτητως ηλικιας ή θρησκευματος.
Σε εκτακτες αναγκες, χρειαζονται εκτακτα μετρα. Εδω ο φιλος αστυνομικος χριζει ιπποτη του ταγματος των Ματατζηδων φιλο αγωνιστη.

do-it-like-pasxos.blogspot.com





 


Πράσινος Ιούνης

Πράσινος Ιούνης σα να λέμε ...Παρισινός Μάης!

9 Ιουλίου 2011

Oι φασίστες σύντροφοι του ΓΑΠ και οι χαρταετοί

Μπορεί να είμασταν πάντα ένα μπουρδέλο με οθωμανικές καταβολές και κομπλεξισμούς (όπως λέει κ ένας φίλος, "Οι Πολωνοί είναι οι ωραίοι Γερμανοί κ οι Έλληνες οι ωραίοι Τούρκοι-Μογγόλοι") , αλλά αξιοπρέπεια υπήρχε στη χώρα. Αξιοπρέπεια η οποία μεταφράζονταν σε στήριξη περήφανων αγωνιζόμενων λαών ή τουλάχιστον σε μη σύμπραξη με τον εχθρό. 
Έργα συμμάχων του ΠΑΣΟΚ
Σήμερα μαζί με την επιτροφή στον εργασιακό μεσαίωνα και στην αστυνομική χούντα του 20ου αιώνα, το ΜΠΑΤΣΟΚ κ οι ρουφιάνοι του στηρίζουν μία κυβέρνηση ακροδεξιών σιωνιστών και δολοφόνων. Παράλληλα τους δίνει πίτα από το μελλοντικό ξεπούλημα ενώ παράλληλα έχει μετατρέψει πολλές εταιρείες ισραηλινών συμφερόντων σε βασικούς προμηθευτές του δημοσίου. 
Οι δολοφόνοι που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μη φθάσει για 2η φορά ο στολίσκος της Ελευθερίας στη Γάζα, επιστρατεύουν συμμάχους για να κάνουν τη δουλειά τους.
Μερικοί από εσάς μπορεί να μη γνωρίζουν τι εστί η Ακροδεξιά Κυβερνηση του  Νετανιάχου, των στρατιωτικών καθαρμάτων και των συμμάχων τους. 
Στο παρακάτω βίντεο παιδάκια από την Παλαιστίνη προσπαθούν να πετάξουν ...χαρταετούς αλλά τα καθίκια τους ψεκάζουν με χημικά κ αέρια. 
Είναι κ αυτοί οι στρατιώτες σα τους δικούς μας τους μπάτσους που δε μπορούν να ...κάνουν αλλιώς; 
Προειδοποιούμε κάθε καργιόλη ΠΑΣΟΚΟ πως κάθε σύμπραξη με το εβραικό-αμερικανικό λόμπι αποτελεί το ύστατο χαίρε ακόμη κ στη λέξη δημοκρατία. 
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες των πράξεών του! 



Ετσι θα σωθεί η ΒΡ


Διαβάζουμε από το tsantiri.gr :"Η βρετανική πετρελαϊκή εταιρεία ΒΡ, που ευθύνεται για τη μεγαλύτερη πετρελαιοκηλίδα στην αμερικανική ιστορία, δε θέλει πλέον να συνεχίσει να αποζημιώνει ορισμένα θύματα για πιθανές απώλειες στο μέλλον, υποστηρίζοντας ότι η οικονομία της περιοχής ανακάμπτει.
Μέχρι σήμερα το ταμείο αυτό έχει καταβάλει πάνω από 4,5 δισ. δολάρια σε περισσότερα από 195.000 θύματα.

«Τα σημερινά οικονομικά στοιχεία δε δείχνουν ότι οι άνθρωποι και οι εταιρείες που ζητούν αποζημίωση αντιμετωπίζουν κίνδυνο για απώλειες στο μέλλον εξαιτίας της πετρελαιοκηλίδας», τονίζει η ΒΡ σε έγγραφό της προς το ταμείο το οποίο διαχειρίζεται τις αποζημιώσεις στα θύματα της ρύπανσης, η οποία προκλήθηκε στον Κόλπο του Μεξικού τον Απρίλιο του 2010 μετά την έκρηξη και στη συνέχεια τη βύθιση της πλατφόρμας Deepwater Horizon.
Η BΡ τονίζει στο κείμενο των 29 σελίδων ότι «θα συνεχίσει να τιμά όλα τα νόμιμα αιτήματα», αλλά ότι είναι απαραίτητη μια «επανεκτίμηση» του τρόπου υπολογισμού των αποζημιώσεων λόγω «της σημερινής κατάστασης της οικονομίας» της πληγείσας περιοχής".
Ο μόνος τρόπος να γλιτώσει τα πρόστιμα η ΒΡ είναι να εγγραφεί στο ΣΕΒ ή σε κάποιο ελληνικό σύνδεσμο πετρελαϊκών εταιρειών μήπως κ το ΠΑΣΟΚ παρέμβει και της δώσει το φιλί της ζωής. Εδώ χαρίζει εκατομμυριάκια σε κάποιον Louis Hellenic Cruises, στο Μπόμπολάκο ή σε κάτι εφοπλιστάκια της σειράς, στην BP θα κωλώσει;
Ποιος θα το αναλάβει; Η περιβαλλοντολογικά καβλωμένη Τίνα Μπιρμπίλη ή ο σωτήρας του λαού κ νέος υπουργός κατασκευαστικών Παπακωνσταντίνου; 
Αντε μηπως πάρουμε και την 7η δόση από τώρα!!! 

3 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση προς τους τουρίστες...

...που επιλέγουν την Ελλάδα για προορισμό τους.


Επειδή μάθαμε ότι θα είναι αυξημένη η τουριστική κίνηση Γάλλων προς τη χώρα μας, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στη βόρια Αφρική, το παρακάτω βίντεο θα τους βοηθήσει να μάθουν κάποια βασικά ελληνικά, αναγκαία για να μπορούν να συνεννοηθούν.

2 Ιουλίου 2011

Το μόνο που δεν ιδιωτικοποιείται είναι η αστυνομία

Oι ...γιατροί του μέλλοντος. Δύο κλωτσιές και επανέρχεσαι
Έγινε γνωστή από το αρχηγείο της αστυνομίας η πρόσληψη, μέσω των πανελλαδικών, 1.300 δόκιμων αστυφυλάκων και 100 δόκιμων αξιωματικών, χωρίς να αναγγελθεί ότι στο ... "υπόστρωμα" υπάρχουν άλλες 100 θέσεις για πρόσληψη αξιωματικών με ειδικά καθήκοντα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εκδόθηκε χθες απόφαση του νέου υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που υπογράφεται από τους δύο αντιπροέδρους της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο και Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς και τον καθ' ύλην αρμόδιο υπουργό Δημήτρη Ρέππα, με θέμα: "έγκριση για την κίνηση διαδικασιών πλήρωσης θέσεων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη", με την οποία αποφασίστηκε κι εγκρίθηκε ότι:
 Α. την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 1.500 κενών οργανικών θέσεων αστυνομικού προσωπικού ως εξής: - δόκιμοι αστυφύλακες 1.300 - δόκιμοι υπαστυνόμοι 100 - αξιωματικοί ειδικών καθηκόντων 100
Β. την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 1.200 θέσεων ειδικών φρουρών με πενταετή θητεία στην αστυνομία των οποίων η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί μετά την 31-12-2011.
Γ. την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 750 θέσεων στη σχολή πυροσβεστών και 50 στην πυροσβεστική ακαδημία, των οποίων η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί μετά την 31-12-2011.
 Δ. την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 587 θέσεων στο λιμενικό σώμα ως εξής: - δόκιμοι σημαιοφόροι 60 - ανθυποπλοίαρχοι τεχνικοί 40 - ανθυποπλοίαρχοι οικονομικών 5 - ανθυποπλοίαρχος ιατρός 1 - δόκιμοι αξιωματικοί 181 - δόκιμοι λιμενοφύλακες 300 των οποίων η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί μετά την 31-12-2011.
 http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85257&catid=3

indymedia
Επίθεση στον εσωτερικό εχθρό 


To ότι το καθεστώς είναι αστυνομικό είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Το ότι παγώνει τις προσλήψεις ανθρώπων που έχουν επιτύχει σε γραπτούς διαγωνισμούς, σε νοσοκομεία, σχολεία, πανεπιστήμια ,ερευνητικά κέντρα και γηροκομεία ενώ παράλληλα κλείνει εφορίες, νοσοκομεία, σχολεία, κέντρα απεξάρτησης κ προσλαμβάνει μπάτσους κ θαλασσόμπατσους είναι καινοτομία. Χουντικά καθεστώτα επενδύουν περισσότερο σε φορείς εκτός αστυνομίας και στρατού. 
Η περίπτωση ΜΠΑΤΣΟΚ είναι μοναδική στην Ευρώπη (ενδεχομένως κ παγκοσμίως). Δείχνει το στυχνό, χιτλερικό της πρόσωπο, αδιαφορώντας για το σύνολο της κοινωνίας, εκτός βέβαια από τα σκυλιά τους. 
ΥΓ.1 Συμφωνούμε με την πρόσληψη πυροσβεστών αλλά για να καλύψουν τις ανάγκες προστασίας των δασών και όχι την καταστολή των διαδηλωτών.
ΥΓ.2  Να υπενθυμίσουμε στον Παπουτσή ότι εκκρεμεί ένταλμα συλλήψεως του για τη δολοφονία 80 ανθρώπων έξω από την Πάρο. Για τα προχθεσινά θα πληρώσει ιδίοις όμμασι.
ΥΓ.3 Τελικά το μόνο που δεν ιδιωτικοποιείται κ παραμένει στον έλεγχο του κράτους είναι η αστυνομία παρά την αδιάλειπτη αύξηση του κόστους της και των κονδυλίων που σπαταλώνται για ζώα κ υπανθρώπους. Για ποιο λόγο δε κρίνεται με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια η λειτουργία της σε αντίθεση με την υγεία (π.χ. κατάργηση 330 κλινικών) κ την παιδεία (κλείσιμο 2.000 σχολείων) που αποτελούν "γάγγραινα" για τα δημόσια οικονομικά;
ΥΓ.4 Είναι αυτό που έλεγαν κάποιοι παλιότερα, "υπηρεσία κοινής ωφέλειας"!!!Τώρα το ποιον ωφελεί, είναι μια προνομιακού τύπου ΠΑΣΟΚική ιστορία!

Απαγόρευση απόπλου για την αποστολή αλληλεγγύης στη Γάζα


Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση απο το shiptogaza

"Τα ισραηλινά χωρικά ύδατα φτάνουν μέχρι το Κερατσίνι;

Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη απαγορεύτηκε σήμερα ο απόπλους όλων των πλοίων που βρίσκονται σε ελληνικά λιμάνια και συμμετέχουν στην διεθνή αποστολή αλληλεγγύης στην Γάζα. Χωρίς καν να επικαλεστεί κάποιον -έστω και προσχηματικό- λόγο, ο κ. Παπουτσής απαγόρευσε τον απόπλου σε πλοία ελληνικής και ξένης σημαίας χωρίς να συντρέχει απολύτως κανένας τεχνικός, διαδικαστικός ή νομικός λόγος.
Η ισραηλινή πολυεπίπεδη προσπάθεια ακύρωσης της διεθνούς αποστολής που δρομολογήθηκε εδώ και αρκετούς μήνες, βρήκε ένθερμο συμπαραστάτη την ελληνική κυβέρνηση. Αφού η δολιοφθορά των 2 πλοίων -τις προηγούμενες ημέρες- δεν επαρκούσε για να ακυρωθεί η αποστολή, οι πρόθυμοι οσφυοκάμπτες της ελληνικής κυβέρνησης ανέλαβαν να εκτελέσουν το βρώμικο έργο που θα είχαν να επιτελέσουν οι ισραηλινές ναυτικές δυνάμεις καταμεσής στην θάλασσα. Ευθυγραμμισμένοι πλήρως με τις ισραηλινές επιταγές, δεν δίστασαν να στείλουν σκάφη και κομάντο του ελληνικού λιμενικού που με την απειλή όπλων ανάγκασαν επιβατηγό πλοίο της αποστολής που μόλις είχε αποπλεύσει από το Πέραμα με αμερικανούς πολίτες να επιστρέψει στο Κερατσίνι.
Όταν πέρσι ο Έλληνας Πρωθυπουργός δήλωνε ανερυθρίαστα ότι «απωλέσαμε μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας» δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι εννοούσε πως τα ισραηλινά χωρικά ύδατα φτάνουν μέχρι το Κερατσίνι. Αυτοί που μόλις προχτές προθύμως εκχώρησαν την δημόσια περιουσία της χώρας στους τοκογλύφους, σήμερα δεν δίστασαν να ξεπουλήσουν την παραδοσιακά φίλα και αλληλέγγυα στάση της ελληνικής κοινωνίας στην παλαιστινιακή υπόθεση.
Εμείς από την μεριά μας αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι η πρόθεσή μας και η αποφασιστικότητά μας να φτάσουμε στην αποκλεισμένη Γάζα δεν κάμπτεται, αντίθετα δυναμώνει. Οι συντονισμένες προσπάθειες της ισραηλινής και της ελληνικής κυβέρνησης δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας επιβεβαιώνουν ότι αυτοί μας φοβούνται. Φοβούνται την φιλία των λαών, την διεθνή αλληλεγγύη, την ανθρωπιστική ευαισθησία, την άρνησή μας να αποδεχτούμε την καταπάτηση βασικών δικαιωμάτων των Παλαιστινίων, τον κοινό μας αγώνα για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη".
ΥΓ.1 Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω. Η Χούντα σκληραίνει συνεχώς!
ΥΓ.2 Τα Χρυσαύγουλα δεν ενοχλούνται που η Κυβέρνηση παραδίδει τα ελληνικά χωρικά ύδατα στους Ισραηλινούς; Που πήγε η εθνική συνείδηση; Οι δωσίλογοι κ οι ξεφτιλισμένοι δε τελειώνουν!