Μπραβο παιδια για αυτο το βιντεο,μιλαει απλα ωστε να γινει κατανοητος απο ολους,πολυ σωστος ο Γουλφ Θα μπορουσαν να παρουν το 10% της πλουτοκρατιας κ να ξεμπερδεψουν. Αλλα,οταν εισαι αμερικανοπροσκυνημενος και πρακτορας της cia και των τραπεζιτων,δεν τα σκεφτεσαι αυτα.
Πολύ καλό το βίντεο παιδιά. Η καφρίλα του καπιταλισμού και η υποκρισία των πολιτικών σε όλο τoυς το μεγαλείο. Το αξιοπερίεργο εδώ όμως, δεν είναι το ίδιο το γεγονός που αναλύεται στο βίντεο, δηλαδή η απόλυτη ασυδοσία του κεφαλαίου και των κυβερνήσεων πάνω στο λαό, όσο το ότι ο λαός κάνει τόσα λίγα ώστε να ανατρέψει αυτήν τη κατάσταση.
Όταν ο καταναλωτισμός,τα ψεύτικα πρότυπα και το "διαίρει και βασίλευε" έχει ποτίσει το μεδούλι των ανθρώπων δεν είναι να απορεις γιατί ο λαός κάνει τόσα λίγα ώστε να ανατρέψει αυτήν τη κατάσταση. Πρόσθεσε τα chemtrails καιτο codex alimentarius και το γλυκό έχει δέσει.
Πειρατές Σχετικά με τις θέσεις του "κυρίου καθηγητή" Και επειδή πολύς λόγος έγινε σχετικά με τους διαφόρους επαΐοντες καθηγητάδες, οικονομολόγους και διάφορους λέκτορες και υπερασπιστές των "συμφερόντων" της εργατικής τάξης,θα ήθελα να πω δύο πραγματάκια.
Τι μας λέει λοιπόν ο κύριος καθηγητής; Το πρόβλημά της κρίσης υπάρχει και εμφανίζεται, γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ, οι πολιτικοί μας είναι "άχρηστοι"και δεν μπορούν να διαχειριστούν την αντίφαση και,μάλιστα βασική αντίφαση,κατά τα λεγόμενά του,του συστήματος (του καπιταλιστικού ασφαλώς) που δεν είναι παρά, η διάθεση της εκάστοτε κυβέρνησης να τα έχει καλά και με τους πλούσιους, (άραγε γιατί έχει επιμελώς αντικατασταθεί ο όρος κεφάλαιο με την λέξη πλούσιοι) και με τους πολίτες της χώρας της. Όταν είναι γνωστό και επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η βασική αντίθεση του καπιταλιστικού συστήματος δεν είναι άλλη παρά η σχέση κεφαλαίου και εργασίας.Είναι η αντίθεση που υπάρχει ανάμεσα στην κοινωνική παραγωγή και στην ατομική ιδιοποίηση των αποτελεσμάτων της. Πράγμα που ο καθηγητής μας ενώ το γνωρίζει πολύ καλά, κουβέντα δεν κάνει γι΄αυτό.
Μάλιστα, η κυβέρνηση υποτάσσεται στην θέληση (προσέχτε απλά στην θέληση,των πολιτών. Πάνε και οι αγώνες χρόνων, δεν είναι κατακτήσεις,από τους μακρόχρονους αγώνες της εργατικής τάξης. Είναι απλά η θέληση των πολιτών και, η υποταγή της εξουσίας σε αυτήν για το πολιτικό κόστος) και μάλιστα για πιο πράγμα,για την μη φορολόγησή τους! Και η κυβέρνηση; Υποκύπτει, γιατί έχει ανάγκη τις ψήφους των πολιτών! Με λίγα λόγια,ο κύριος καθηγητής μας λέει, ότι τόσα χρόνια δεν φορολογούμασταν, δεν πληρώναμε χαράτσια,τόσο με έμμεσους φόρους όσο και με άμεσους. Και η εξουσία υποταγμένη στην ανάγκη για να την ψηφίσουμε, δεν μας φορολογούσε, όπως ακριβώς άλλωστε δεν φορολογούσε και τους πλούσιους, γιατί τους χρειαζόταν να την δανείζουνε.Μάλιστα να την δανείζουνε για να μπορεί να αναπτύσσει πολιτική δράση. Εξ ου μεθερμηνευόμενον, να τους έχουν του χεριού τους. Και έτσι είμασταν χαρούμενοι.Σ΄άυτό ίσως και να μην έχει άδικο γιατί χαζά παιδιά χαρά γεμάτα μας λες άνετα. Για πια ζητήματα όμως η πλούσιοι ήθελαν να έχουν την εξουσία το γκουβέρνο στο χέρι και την πλήρωναν; Μόνον για να μην τους φορολογεί! Παιδιά τα τερτίπια της αστικής τάξης, είναι χρόνια γνωστά μην τσιμπάτε στο στυλάκι, λέμε μιαν αλήθεια, ακόμη και αν εκθέτουμε τους δικούς μας εξ απαλών ονύχων και, περνάμε τις θέσεις που χρειάζεται για να στρέψουμε προς άλλη κατεύθυνση τα βλέμματα.Να αποπροσανατολίσουμε να παρερμηνεύσουμε να παραπληροφορήσουμε και να χειραγωγούμε τις "μάζες" Γιατί ο κύριος καθηγητής, τι άλλο μας λέει όταν κάνει αναφορά στην φορολόγηση των πλουσίων, εκτός απ΄ ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, σαν παραγωγική μηχανή για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας βεβαίως, μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα. Τι παραλείπει να πει; Ότι η κρίση αυτή είναι η νομοτελειακή πορεία του καπιταλιστικού συστήματος και, ότι είναι αδιέξοδη. Και είναι ακριβώς αυτό που οι μηχανισμοί τους αποκρύπτουν από τον λαό, γιατί είναι ακριβώς αυτό που δεν πρέπει να γίνει συνείδηση στους εργαζόμενους.Ότι δηλαδή η καπιταλιστική κοινωνία δεν στηρίζεται πουθενά αλλού παρά μονάχα στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Ότι σπαράσσεται από τις εσωτερικές της αντιθέσεις και ότι αυτές δεν μπορεί να τις ξεπεράσει παρά μονάχα με την καταστροφή μέρους των παραγωγικών δυνάμεων Γι΄αυτό λέω μην τσιμπάμε. Και θέλω απάντηση.
8 σχόλια:
Μπραβο παιδια για αυτο το βιντεο,μιλαει απλα ωστε να γινει κατανοητος απο ολους,πολυ σωστος ο Γουλφ
Θα μπορουσαν να παρουν το 10% της πλουτοκρατιας κ να ξεμπερδεψουν.
Αλλα,οταν εισαι αμερικανοπροσκυνημενος και πρακτορας της cia και των τραπεζιτων,δεν τα σκεφτεσαι αυτα.
Πολύ καλό το βίντεο παιδιά.
Η καφρίλα του καπιταλισμού και η υποκρισία των πολιτικών σε όλο τoυς το μεγαλείο.
Το αξιοπερίεργο εδώ όμως, δεν είναι το ίδιο το γεγονός που αναλύεται στο βίντεο, δηλαδή η απόλυτη ασυδοσία του κεφαλαίου και των κυβερνήσεων πάνω στο λαό, όσο το ότι ο λαός κάνει τόσα λίγα ώστε να ανατρέψει αυτήν τη κατάσταση.
Όταν ο καταναλωτισμός,τα ψεύτικα πρότυπα και το "διαίρει και βασίλευε" έχει ποτίσει το μεδούλι των ανθρώπων δεν είναι να απορεις γιατί ο λαός κάνει τόσα λίγα ώστε να ανατρέψει αυτήν τη κατάσταση.
Πρόσθεσε τα chemtrails καιτο codex alimentarius και το γλυκό έχει δέσει.
Celin,
είναι καλός ο Wolf. Το ζήτημα είναι τι κάνουμε εμείς! Συμπληρώνει 1,5 χρόνο ο Παπανδρέου και ακόμη τα ίδια λέμε!
Φίλε Aκου Ανθρωπάκο,
Συμφωνούμε απόλυτα! Δυστυχώς, ο λαός ασχολείται με άλλα ακόμη!
Σωστός madhorse!
Να προσθέσουμε και την πάρτυ τους για να μη χαλάσει το καπιταλιστικό εγωκεντρικό γλυκάκι!
Τα χαιρετίσματα μας!
Πειρατές
Σχετικά με τις θέσεις του "κυρίου καθηγητή"
Και επειδή πολύς λόγος έγινε σχετικά με τους διαφόρους επαΐοντες καθηγητάδες, οικονομολόγους και διάφορους λέκτορες και υπερασπιστές των "συμφερόντων" της εργατικής τάξης,θα ήθελα να πω δύο πραγματάκια.
Τι μας λέει λοιπόν ο κύριος καθηγητής;
Το πρόβλημά της κρίσης υπάρχει και εμφανίζεται, γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ, οι πολιτικοί μας είναι "άχρηστοι"και δεν μπορούν να διαχειριστούν την αντίφαση και,μάλιστα βασική αντίφαση,κατά τα λεγόμενά του,του συστήματος (του καπιταλιστικού ασφαλώς) που δεν είναι παρά, η διάθεση της εκάστοτε κυβέρνησης να τα έχει καλά και με τους πλούσιους, (άραγε γιατί έχει επιμελώς αντικατασταθεί ο όρος κεφάλαιο με την λέξη πλούσιοι) και με τους πολίτες της χώρας της.
Όταν είναι γνωστό και επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η βασική αντίθεση του καπιταλιστικού συστήματος δεν είναι άλλη παρά η σχέση κεφαλαίου και εργασίας.Είναι η αντίθεση που υπάρχει ανάμεσα στην κοινωνική παραγωγή και στην ατομική ιδιοποίηση των αποτελεσμάτων της.
Πράγμα που ο καθηγητής μας ενώ το γνωρίζει πολύ καλά, κουβέντα δεν κάνει γι΄αυτό.
Μάλιστα, η κυβέρνηση υποτάσσεται στην θέληση (προσέχτε απλά στην θέληση,των πολιτών. Πάνε και οι αγώνες χρόνων, δεν είναι κατακτήσεις,από τους μακρόχρονους αγώνες της εργατικής τάξης. Είναι απλά η θέληση των πολιτών και, η υποταγή της εξουσίας σε αυτήν για το πολιτικό κόστος) και μάλιστα για πιο πράγμα,για την μη φορολόγησή τους!
Και η κυβέρνηση; Υποκύπτει, γιατί έχει ανάγκη τις ψήφους των πολιτών!
Με λίγα λόγια,ο κύριος καθηγητής μας λέει, ότι τόσα χρόνια δεν φορολογούμασταν, δεν πληρώναμε χαράτσια,τόσο με έμμεσους φόρους όσο και με άμεσους.
Και η εξουσία υποταγμένη στην ανάγκη για να την ψηφίσουμε, δεν μας φορολογούσε, όπως ακριβώς άλλωστε δεν φορολογούσε και τους πλούσιους, γιατί τους χρειαζόταν να την δανείζουνε.Μάλιστα να την δανείζουνε για να μπορεί να αναπτύσσει πολιτική δράση.
Εξ ου μεθερμηνευόμενον, να τους έχουν του χεριού τους. Και έτσι είμασταν χαρούμενοι.Σ΄άυτό ίσως και να μην έχει άδικο γιατί χαζά παιδιά χαρά γεμάτα μας λες άνετα.
Για πια ζητήματα όμως η πλούσιοι ήθελαν να έχουν την εξουσία το γκουβέρνο στο χέρι και την πλήρωναν;
Μόνον για να μην τους φορολογεί!
Παιδιά τα τερτίπια της αστικής τάξης, είναι χρόνια γνωστά μην τσιμπάτε στο στυλάκι, λέμε μιαν αλήθεια, ακόμη και αν εκθέτουμε τους δικούς μας εξ απαλών ονύχων και, περνάμε τις θέσεις που χρειάζεται για να στρέψουμε προς άλλη κατεύθυνση τα βλέμματα.Να αποπροσανατολίσουμε να παρερμηνεύσουμε να παραπληροφορήσουμε και να χειραγωγούμε τις "μάζες"
Γιατί ο κύριος καθηγητής, τι άλλο μας λέει όταν κάνει αναφορά στην φορολόγηση των πλουσίων, εκτός απ΄ ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, σαν παραγωγική μηχανή για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας βεβαίως, μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα.
Τι παραλείπει να πει; Ότι η κρίση αυτή είναι η νομοτελειακή πορεία του καπιταλιστικού συστήματος και, ότι είναι αδιέξοδη.
Και είναι ακριβώς αυτό που οι μηχανισμοί τους αποκρύπτουν από τον λαό, γιατί είναι ακριβώς αυτό που δεν πρέπει να γίνει συνείδηση στους εργαζόμενους.Ότι δηλαδή η καπιταλιστική κοινωνία δεν στηρίζεται πουθενά αλλού παρά μονάχα στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Ότι σπαράσσεται από τις εσωτερικές της αντιθέσεις και ότι αυτές δεν μπορεί να τις ξεπεράσει παρά μονάχα με την καταστροφή μέρους των παραγωγικών δυνάμεων
Γι΄αυτό λέω μην τσιμπάμε.
Και θέλω απάντηση.
Black, δεν βλέπουμε τα λόγια του καθηγητή από την ίδια οπτική. Η απάντηση που ψάχνεις βρίσκεται στο σχόλιο του Celin και του Ακου Ανθρωπάκο.
Δημοσίευση σχολίου