5 Ιουλίου 2010

Μαζέψτε τον εγγονό του δικτάτορα, Πάγκαλο!

Βγαίνει σήμερα ο Παγκαλος σε συνεντευξη του στην εφημεριδα τα ΝΕΑ και λεει το εξης απιστευτο απαντωντας σε ερωτηση αναγνωστη (παραθετω το κειμενο της ερωτησης και την απαντηση του Παγκαλου, απο το site της εφημεριδας εδω):
Παναγιώτης Λεγάκης:
«Κύριε πρόεδρε, είμαι έλληνας της διασποράς και παρακολουθώ με αγωνία τις δύσκολες ημέρες που ζει η πατρίδα μας.
Ποια είναι τα σεβαστά όρια του δικαιώματος των απεργών στην απεργία και για ποιο λόγο η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει τον νόμο για την προστασία των δικαιωμάτων των άλλων πολιτών;»

Απάντηση Πάγκαλου:

«Το ερώτημα αυτό πράγματι τίθεται και είναι πάνω στο τραπέζι.
Οταν ένα κόμμα όπως το ΚΚΕ επιδιώκει τη βία υπάρχει ένα ερώτημα, αν θα του κάνεις το «χατίρι». Είναι σαφές ότι η κ. Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του ΚΚΕ, θέλουν έναν νεκρό. Το πρόβλημα είναι, βέβαια, ότι οι νεκροί που υπάρχουν είναι από την άλλη πλευρά.


Οι νεκροί της Μarfin που κάηκαν από δολοφόνους ακροαριστερούς που είχαν εγκολπωθεί τα κηρύγματα της κ. Παπαρήγα, του κ. Τσίπρα και άλλων τέτοιων, το ίδιο ταυτόχρονα και ο αστυνομικός που πρόσφατα δολοφονήθηκε. Δεν θα ήταν σκόπιμο να προσφέρουμε στην κ. Παπαρήγα νεκρούς και τραυματίες σε μια βίαιη σύγκρουση που θα ξέφευγε από τον έλεγχο, για να μπορέσει να στήσει την αδιέξοδη πολιτική της».
Πηγή: http://giobi1.wordpress.com/

ΣΧΟΛΙΟ:

1. Ειναι δυνατον ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κατοχικής Κυβέρνησης, να κατηγορεί χωρίς καμία απόδειξη, τα κόμματα της Αριστεράς ότι επιθυμούν νεκρούς;;; Με ποιο κριτήριο αλήθεια κατέληξε σε αυτά τα συμπεράσματα; Μήπως, αυτά είναι τακτικές των ΠΑΣΟΚΩΝ και του βγαίνουν τόσο εύκολα;
Που είναι ο νέος Τσολάκογλου (σ.σ. ΓΑΠ) να πάρει ανοικτά θέση υπέρ ή κατά του αντιπροέδρου του; Συμφωνεί ή διαφωνεί με αυτήν την άποψη; Αν όχι, πως είναι δυνατόν ο εγγονός του φασίστα να είναι ακόμη μέλος της κυβέρνησης;
Οι ψηφοφοροι του, αληθεια, πως βλέπουν όλες αυτες τις φασιστικες του αποψεις; Τους εκφράζουν επίσης;

2. Συμμετείχε στην προανακριτική διαδικασία ή έχει κάνει ήδη τη δουλειά της αστυνομίας και των δικαστηρίων και εχει βγαλει την αποφαση για το ποιοι σκοτωσαν τους υπαλλήλους της Marfin ή τον υπασπιστή του Χρυσοχοΐδη;;;

Επαναλαμβανω την ερωτηση: Αυτός ο φασιστας ειναι ακομα μελος της κατοχικής κυβερνησης;

ΥΓ.1 Μπορεί ο καθε κυβερνητικος υπουργός να θελει με τετοιες ή παρόμοιες δηλώσεις να αποπροσανατολισει την κοινη γνωμη απο τα προβληματα, τους βιασμούς και την τρεχουσα επικαιροτητα και σχολιαζοντας, να παιζουμε το παιχνιδι τους. Αλλά τετοιες δηλωσεις δεν γινεται να μενουν ασχολιαστες και προφανώς αναπάντητες.
Αναμένουμε το επίσημο ΠΑΣΟΚ!
ΥΓ.2 Είναι προφανές ότι το ερώτημα που δημοσιεύει η «εγκυρότατη» εφημερίδα (εδώ γελάμε), ΤΑ ΝΕΑ, δεν είναι τυχαίο;
Αλλά ρε γατόνια του ρεπορτάζ και της χειραγώγησης των ειδήσεων υπέρ της χούντας του Γιωργάκη, ρωτήστε μια φορά το Πάγκαλο αν έχει επίγνωση ότι με την πολιτική που ακολουθεί προκαλεί ή θα προκαλέσει χιλιάδες νεκρούς στην Ελληνική κοινωνία; Ή και απολυμένους (με μισή αποζημίωση) από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ....Ποιος ξέρει;

4 σχόλια:

αντωνης είπε...

Ενα link ηταν τοσο δυσκολο να μπει ωστε να φαινεται ποιος εγραψε την αναρτηση;;;

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Φίλε Αντώνη,

Όπως πολύ εύκολα μπορείς να διακρίνεις στο κείμενο, η πηγή ειναι η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Link ξεκάθαρο δεν έχουμε βρει αλλά αν βάλεις το παρακάτω link στον browser, http://digital.tanea.gr/default.aspx,

θα δεις τον πάνεμορφο τίτλο, το ΚΚΕ θέλει έναν νεκρο!

Εναλλακτικά μπορείς να το βρεις στο πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ.

ΦΑΝΟΣΤΑΤΗΣ είπε...

http://fanostatis2010.blogspot.com/

http://fanostatis2010.blogspot.com/2010/07/1-revised-1.html

http://fanostatis2010.blogspot.com/2010/07/2-revised-2.html

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΓΗ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ...

...Ατακαδόρ είπε...

Παίρνοντας στα σοβαρά τον ...σκύλο του ΠΑΣΟΚ, τού δίνετε αξία που δεν έχει.

Για δείτε το κι έτσι.

Πρόκειται για τόσο πορωμένους από την διαφθορά {οικονομική αλλά και από την «άλλη»} που μόνο το γέλοιο θα τούς «σκοτώσει».

Έτσι δείτε το.