25 Ιουλίου 2010

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά, έλα πάρε και τούτα

Ηταν αναγκαίο κακό η άδεια μέσα σε ένα τόσο δυναμικό (σε εξελίξεις) καλοκαίρι ώστε γυρνώντας δε προλαβαίνουμε να σχολιάσουμε αλλά και να προλάβουμε τα γεγονότα.

Υποτίθεται ότι το σημαντικό θέμα των ημερών είναι η δολοφονία Γκιόλια και η ιστορία που ακολούθησε με το πρωκτικό!

Αν και δε συμφωνούμε καθόλου με αυτό καθώς ο Λοβέρδος ο Τσολάκογλου και ο Χρυσαυγίδης είναι πάντα προκλητικοί με τις λέξεις και τις πράξεις τους, θα εστιάσουμε στην ιστορία Γκιόλια και πρωκτικού.

Η υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας είναι τόσο μεγάλη σε σημείο που να μη μπορεί καν να προβλεφθεί! Γνωστά όλα αυτά! Σε αγαπώ σήμερα και αύριο σε φτύνω! Χρόνια συμπεριφορά του Ελλην! Αλλά η αποβλάκωση τείνει να γίνει trendy! Και εξηγούμαστε:

Αν ρωτήσετε τον ελληνικό λαό σε ανεξάρτητα τυχαία επαναλαμβανόμενα δείγματα, ποιος είναι ο Γκιόλιας και με τι ασχολούνταν, δε νομιζουμε να πάρετε τις απαντήσεις που πιστεύατε ότι θα παίρνατε.

Πάνω από το 50% δε θα ξέρει καν ποιος είναι, ένα επιπλέον 20% δε θα ξέρει με τι ασχολείται ενώ αν προχωρήσουμε στις ιδέες ή στις απόψεις του, το 80%, και πλέον, των ερωτηθέντων δε θα μπορεί να βγάλει άχνα.

Βέβαια, όλοι οι παραπάνω, καταδικάζουν απερίφραστα (που λέει και η ρητοροδιδάσκαλος Τρέμη) τη δολοφονία του χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά αν πάμε ένα βήμα παραπάνω, αρχίζει και χάνεται η μπάλα...

Οι δολοφόνοι της Σέκτας (όπως πολλά από τα ζώα διατυμπανίζουν και όχι του σωστού Σέχτας, αλλά εκεί κολλάς όπως θα έλεγε και ένας από το 80% των δειγμάτων) Επαναστατών τον έφαγαν, λένε όλοι...Ας το δεχτούμε χάριν συζητήσεως, αλλά ακόμη και αυτό είναι υπό αίρεση αν δεν υπάρξει ανάληψη ευθύνης από την οργάνωση. Αλλωστε τα παραδείγματα σπίλωσης και τρομοκράτησης απλών ανθρώπων από την αστυνομοφαγία και τη τρομολαγνεία του Χρυσαυγίδη, πάμπολλα! Ειδικά σε περιπτώσεις ένοπλων επαναστατικών οργανώσεων.

Το 80% και πλέον τοις εκατό που λέγαμε πριν, το έχει δεχτεί ήδη! Αυτοί ειναι οι δολοφόνοι! Οπως ήταν και στην περίπτωση του 15χρονου Αφγανού, άσχετα αν την ευθύνη την ανέλαβε μια ακροδεξιά οργάνωση. Μπορεί να είναι και ο Επαναστατικός Αγώνας και η Πόλα Ρούπα που από χθες βρίσκεται στο μαιευτήριο...Τι σημασία έχει κι τι διαφορά μπορεί να έχει για όλους αυτούς; Μπορεί να είναι και ο Σειρηνίδης...Ναι ο Άρης! Ο αναρχικός.

Άλλωστε όπως είπε και ο Χατζηνικολάου, ο κουκουλοφόρος με γραβάτα, που τόσο εύστοχα τον χαρακτηρίζει σήμερα ο ΙΟΣ της Ελευθεροτυπίας, πρέπει να κλείσει το Indymedia αλλά και οι αναρχικοί που βιοπραγούν στο κέντρο της Αθήνας! Είναι όλοι αυτοί μέλη της Σέκτας! Ολοι δολοφόνοι! Υπάρχει περίπτωση κάποιος από το 80% που προαναφέραμε να επεξεργαστεί εγκεφαλικά την πληροφορία; ΟΧΙ! Αρα ποιος φταίει; Η Σέκτα. Μα Σέχτα δεν είπαμε; Ε, και, εκεί κολλάς;

Αλλά δε γαμιέται! Αφού το λένε όλοι! Δικιο έχουν! Είναι δυνατόν να τους το χαλάσουμε τώρα;

Και ο Γκιόλιας τιμιότατος! Οσο εκεί που δε πήγαινε! Αρα εδώ υπάρχει διπλή συνεπαγωγή. Και ο Μάκης τίμιος (ως επι χρόνια συνεργάτης του Γκιόλια) αλλά και ο Θέμος, καθώς ο Γκιόλιας ήταν γενικός διευθυντής του ραδιοφώνου του ΘΕΜΑΤΟΣ. Μα καλά αυτοί δεν έχουν κατηγορηθεί για τόσα; Ε, και; Τα εκατομμύρια του Ζαχόπουλου με τα DVD του Θέμου και οι εκβιασμοί του τελευταίου ξεχάστηκαν; Ναι, σου λέω! Γαμώ τα παιδιά είναι όλοι αυτοί. Οι αναρχικοί και το Indymedia είναι το πρόβλημα! Μα ο Γκιόλας με το Μάκη δεν αντάλλασαν κατηγορίες και χοντρές απειλές μέσω του πρωκτικού και της Ζούγκλας; Σοβαρά; Αποκλείεται...Δε το έχουμε ακούσει.

Το ίδιο και το πρωκτικό! Πλήγμα στη δημοκρατία το κλείσιμό του.

Στην ερώτηση, ήταν τελικά δημοκρατικό blog το πρωκτικό; Ε, λογικά θα ήταν...Μπορεί να γίνει και αλλιώς; Μήπως ήταν το γραφείο τύπου του Χρυσοχοίδη, του Παπακωνσταντίνου και των λοιπών ΠΑΣΟΚΩΝ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ κατά της νεολαίας; Οχι ρε! Μα αυτό δεν ήταν που σπίλωνε χώρους και προσωπικότητες χωρίς να ζητεί συγγνώμη ή να αναπροσαρμόζει τις ειδήσεις; Το πρωκτικό; Αποκλείεται...

Αυτό δεν ήταν που δήλωνε ότι ο Γκιόλιας δεν είναι από πίσω αλλά απλός συνεργάτης και τώρα που τον σκότωσαν, κλείνει γιατί ήταν ο δημιοργός του; Το πρωκτικό; Αποκλείεται...

Δημοκρατικότατο, λοιπόν, το πρωκτικό και lifestylistiko τελευταίως! Αφού το λένε όλοι.

Ε, ναι, λοιπόν. Το καλύτερο ελληνικό blog. Το τείχος της αντιπληροφόρησης. H 5η εξουσία όπως έγραψε και το New Europe. Πολέμιο της διαφθοράς και της καθεστηκυίας τάξης στη χώρα. Ε, ναι, λοιπόν, είναι αλήθεια.

Πιο επικίνδυνοι είναι στην Ελλάδα οι αναρχικοί για το λαό παρά ο Παπανδρέου, ο Λοβέρδος, ο Παπακωνσταντίνου, οι εργοδότες της ΛΑΡΚΟ ή οι εργοδότες εν γένει!

1300 και πλεόν οι νεκροί εν ώρα εργασίας την τελευταία δεκαετία είπατε; Αποκλείεται... Αλλα είπαμε το πρόβλημα είναι οι αναρχικοί και το Indymedia

Κλείστε το για να σωθεί η χώρα, να λειτουργήσει η αγορά, το εμπορικό κέντρο και επιτέλους, να λάμψει η αλήθεια!

Όνειρα γλυκά!

ΥΓ. Επειδή ενδέχεται να γίνουν παρερμηνείες και να υπάρξουν κάποιοι οι οποίοι να μας κατηγορήσουν ότι είμαστε υπέρ ή κατά της δολοφονίας Γκιόλια, ενημερώνουμε ότι ο σκοπός του άρθρου δεν είναι ο σχολιασμός της είδησης, αυτής καθ’αυτής, αλλά η χειραγώγηση που πηγάζει από αυτή, και που είναι καθημερινότητα στον αυτί του αυνανιζόμενου συλλογιστικά νεοέλληνα!

5 σχόλια:

ELvA είπε...

Aμα βγαλει κανεις σας ακρη απ ολο αυτο το τραγελαφικο σκηνικο ας μας ειδοποιησει και εμας που ζουμε λιγο μακρια και που δεν ξερουμε τελικα απο που να αρχισουμε και που να καταληξουμε με τοσους 'εχθρους' και 'υποπτους'
που εχουν δημιουργησει τα κατα τ αλλα εγκυρα Ελλ. ΜΜΕ(λεμε και κανενα ανεκδοτο να περναει η ωρα!)κλπ. πολιτικοι για να μας εχουν ολους στο χερι...
Με λιγα λογια μας θελουν ολους να τραγουδαμε το γνωστο τροπαρι (του ακατανομαστου) ''μη μιλας μη γελας κινδυνευει η Ελλας'' και ει δυνατον να τους ψηφιζουμε, γιατι που αλλου θα βρουμε τετοια καλα παλληκαρια για να τιμησουμε με τη ψηφο μας;

Καλο βραδυ, φιλοι Πειρατες (και μη χειροτερα να λεμε....) :)

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Καλησπερίζουμε την Εlva!

Δυστυχώς η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο!

Οτι και να πεις, είναι λίγο!

ΠΑΣΟΚ να σαι και μη φοβάσαι!

Τα χαιρετίσματα μας στη Σουηδία!

Red είπε...

Ο Πανούσης ξεκινάει την εκπομπή του με την ρήση.
"Αμερικανοτσολιάδες,Ελβετόψυχοι,
αλήτες,ρουφιάνοι,δημοσιογράφοι.......

Νομίζω ότι είναι οι καλύτερες λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την σημερινή κατάσταση για όσων κόπτονται για την περίπτωση Γκιόλια (ακόμα και μετά θάνατο), και για όσους θέλουν να κλείσει το Indymedia.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Φίλε Red,

Πρωτίστως να σε καλως ορίσουμε στα όνειρα μας!

Και λίγα λες...

Τώρα έχουμε troktikoκαυλίαση!

Φαντάσου ότι θεωρείται μαχόμενη δημοσιογραφία το βυζί της Λάσπα, το μουνί της Παπουτσάκη, οι εκβιασμοί και οι σπιλώσεις των τροκτικάντηδων!

Θα τρελαθούμε!

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλή ανάρτηση