11 Μαΐου 2011

Και το έργο της κυβέρνησης συνεχίζεται

Πριν από 2 μέρες ο πρωθυπουργός του ΔΝΤσταν, δήλωσε εξερχόμενος από το μέγαρο της γλάστρας, ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος, απαντώντας εμμέσως στην κριτική ότι είτε δεν είναι πρόθυμη είτε δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.  
Κομμάτι του έργου της είναι και οι ξυλοδαρμοί διαδηλωτών ή γενικότερα πολιτών οι οποίοι αντιτίθενται στην πολιτική της. Έτσι και σήμερα, οι ηλίθιοι εντολοδόχοι της εκάστοτε κυβέρνησης, τα μπατσόνια που θα έλεγε και ο Πιλαλί, ως γνήσιοι εκφραστές της συστημικής βίας και της σύμπνοιας με την εξουσία, έστειλαν δεκάδες άτομα στα νοσοκομεία και μάλιστα 2 εξ αυτών σε σοβαρή κατάσταση.
Η Ελλάδα των αγορών!!! Σκληρή και ανθεκτική! 
Η κοπέλα της παραπάνω φωτογραφίας είναι ένα ακόμη θύμα! Ο 30χρονος στο κρατικό της Νίκαιας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και χειρουργείται για να αποφύγει τον κίνδυνο.
Η Ελλάδα των αγορών για την Ελλάδα των πολιτών!
Έχει όρια η ξεφτίλα της χώρας; Η δημοκρατία καταλύθηκε ή δεν αφορά διαμαρτυρόμενους;
Οι ...κουκουλοφόρες διαδηλώτριες και οι ...μπαχαλάκηδες των παραπάνω φωτογραφιών δείχνουν τον εχθρό που τα ΜΜΕ μας υποδεικνύουν!
ΥΓ. 1 Μια ερώτηση προς όλους τους συμμετέχοντες της σημερινής πορείας αλλά και των προηγούμενων; Πιστεύετε ότι υπάρχουν πιθανότητες να χτυπηθεί το σύστημα με την πρακτική των απεργιών και των πορειών όπως αυτές εκφράζονται έως σήμερα αλλά και όπως έχουν διαμορφωθεί οι συσχετισμοί στη σύγχρονη πραγματικότητα;
ΥΓ.2 Υπάρχει μια φήμη ότι οι ιδιοκτήτες καφετεριών του εμπορικού τριγώνου προσφέρουν έκπτωση 30% σε όλα τα μέλη του ΠΑΜΕ που συμμετέχουν στα πρωινά απεργιακά joggings.  Μεγάλος παράγων της αγοράς μας διαβεβαίωσε ότι στο κόλπο αναμένεται να μπουν και ταβέρνες της περιοχής. Μήπως ήρθε η ώρα για joggings σε πιο λουκούλλειες ώρες;

8 σχόλια:

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ είπε...

Είμαι 53χρ.και δεν ανήκω κομματικά ΠΟΥΘΕΝΑ.Αλλά δεν είμαι ούτε κουκουλοφόρα,ούτε μπαχαλάκηδα. Μετά από αυτή τη πορεία, όταν είδα την φίλη μου κάτω να μη μπορεί να αναπνεύσει και να κινδυνεύουμε να ποδοπατηθούμε!!!! Το σκεφτομαι πολύ σοβαρά να γίνω τώρα στα γεράματα <>

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΟΥΡΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ......

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Φίλη Φρειδερίκη,

Το μπαχαλάκηδες και το κουκουλοφόροι είναι πλήρως ειρωνικό θέλοντας να τονίσουμε την κατασυκοφάντηση ανθρώπων όπως εσύ και η φίλη σου, να χτυπούνται από τα ΜΑΤ και την αστυνομία του πολίτη.
Δυστυχώς η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει και η καταστολή θεριεύει!

Unknown είπε...

Για άλλη μια φορά η συμμετοχή στην απεργία ήταν απογοητευτική. Αλλά και περισσότερη συμμετοχή να υπήρχε, τι να λέει? Μια μέρα απεργίας ήταν και αύριο δουλειά. Μάλλον πρέπει να καταντήσει ο κόσμος να τρωει νερατζια για να διαμαρτυρηθεί μαζικά.
Οι μπάτσοι βέβαια άνοιξαν κ μερικά κεφάλια για να μην ξεχνιόμαστε.
Ταχεία ανάρρωση στα θύματα της "δημοκρατίας".

ΥΓ: δεν έχουμε, ούτε είχαμε ποτέ δημοκρατία στην νεότερη Ελλάδα.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

@ Akoυ Ανθρωπάκο,

Ποια δημοκρατία; Κ εμείς ειρωνικά αναφέρουμε τον όρο μήπως κ ευαισθητοποιήσουμε έστω και έναν που πιστεύει ακόμη κ σήμερα ότι αυτό που έχει είναι δημοκρατία!

Εχουμε εκφράσει πολλές φορές την αηδία μας για τις 24ωρες εκτονωτικές απεργίες και το συστημικό τους χαρακτήρα.
Πρέπει σιγά σιγά και εμείς οι ίδιοι να απαρνιόμαστε τέτοιες γελοίες προτάσεις από μιάσματα που επιθυμούν να αποκαλούνται προστάτες του εργατικού και υπαλληλικού κινήματος.
Αν δεν εχουν τσίπα αυτοί, πρέπει να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι τη χρειαζόμαστε εμείς!

ΥΓ. Ο άλλο εργατοπατέρας Πολυζωγόπουλος είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος!!! Ούτε οι τεχνοκράτες δε μπορούν να μπουν εκεί!!!

ELvA είπε...

Για το ιδιο θεμα αναρρωτιεμαι κι εγω, εχοντας δει στα περισσοτερα ξενα ΜΜΕ το χαλι αυτο των δακρυγονων και του αγριου ξυλοδαρμου των διαδηλωτων και δεν ειναι φυσικα η πρωτη φορα!

Y.Γ. Παντως οι ιδιοκτητες καφετεριων αρχισαν, λογω κρισης, να λενε βλακειες και κακιες για το ΠΑΜΕ! Ας αρχισουν να..διευκολυνουν κοσμο τοτε και για μεσημεριανο, αφου θελουν να κανουν κατι καλο για οσους αγωνιζονται!
Μεταξυ μας, εκτος του ΠΑΜΕ, δεν ειναι και πολλοι αυτοι που τρεχουν σε πορειες,οποτε θα τους ερθει μαλλον...
οικονομικα! :)

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ,ΚΑΝΕ ΤΗ 1η ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Tα σχόλια χαθηκανε μετά από το πρόβλημα που είχε ο blogger της Google.

Συγγνώμη για την λογοκρισία παιδιά αλλά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες!