13 Μαΐου 2011

Στην Τρόικα μαλάκας, στους μετανάστες μάγκας κ ο καταλληλότερος



Αναδημοσίευση της φωτογραφίας από τον antistachef σχετικά με τα φασιστικά έκτροπα στο κέντρο της Αθήνας.
Πραγματικά δύσκολα μπορεί κάποιος να περιγράψει τη σημερινή κατάσταση! 
Τουλάχιστον ο ραγιαδισμός, η υποτέλεια κ η επιστροφή στο φασισμό συνεχίζονται, γεγονότα ιδιαίτερα ευχάριστα για εμάς καθώς μόνο κρυμμένα δημοκρατικά ένστικτα μπορούν να δώσουν τη λύση.
Επίσης, δε ξέρουμε αν είναι δική μας ιδέα ή το έχετε παρατηρήσει κ εσείς, αλλά η TV παίζει πολύ Σαμαρά τελευταίως. Ευνόητοι οι λόγοι! Άλλωστε τι έχει κάνει ο Αντώνης; Ενα ξεπούλημα στο Μητσοτάκη, ένα ξεπούλημα στους πρώην οπαδούς της ΠΟΛΑΝ κ τίποτα απολύτως ως βουλευτής κ υπουργός. Επομένως να ο κατάλληλοτερος! 
Συμπερασματικώς, μη κατηγορήσετε κάποιο συμπολίτη σας/μας που θα πιστέψει στο νέο καταλληλότερο. Είναι απλά ένας από τους εκατομμύρια αρχιμαλάκες αυτής της χώρας κ ταυτόχρονα καναπεδάτους κριτές της καθημερινότητας. Δε τους λυπόμαστε πια! 
ΥΓ. Είναι επιτακτική ανάγκη η σύμπραξη, ή η ενότητα στη δράση που έλεγε κ ο φίλος μας ο Ελευθεριακός, στα κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, στους αναρχικούς, στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και όποιους ανεξάρτητους επιθυμούν να συμπράξουν! Ειδάλλως θα μας φάει όλους η μαρμάγκα και κυρίως οι αραχτοί φασιστοκαναπεδάτοι!

5 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Είναι δυνατόν το 1% να έχει αναστατώσει ολόκληρο το κέντρο; Οι γελοίοι συμπολιτες μας δεν σκέφτονται πως θάρθει κι η σειρά τους; Δείτε αυτό το βίντεο από τον Άλφα που ανέβασε ο Καρτέσιος (να σημειώσω ότι διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό "φίδια". Νομίζω ότι τα φίδια αδικούνται κατάφωρα):

http://kartesios.com/?p=37031

Φρίκαρα!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

καλησπέρα Lotus!

Προφανώς είσαι μεγαλύτερος από εμάς και έχεις ξαναδεί φασιστικά παραληρήματα! Ο κόσμος αντιδρούσε πάντα έτσι; Δηλαδή μαχαιρώνονται 17 άτομα και 1 νεκρός και από την άλλη σπάνε 100 κεφάλια οι μπάτσοι κ οι υπόλοιποι παραμένουν καναπεδάτοι και μάλιστα αδιάφοροι;

Δε νομίζω ότι υπάρχει ούτε λακκούβα στην κατηφορα. Αντανακλαστικά τίποτα;

Επίσης, οι συμπολίτες μας δε θα διαμαρτυρηθούν που έκλεισε η αγορά απο τους μαχαιροβγάλτες;

Θα δούμε και εμείς το βίντεο γιατί τα φίδια είναι όντως παρεξηγημένα ζώα. Εχει πολλά και το ΠΑΣΟΚ!!

ArseneLupin είπε...

Σιγά που είναι αδιάφοροι! Οι μισοί κάθονται στην καφετέρια και το ευχαριστιούνται κιόλας τώρα που άνοιξε και ο καιρός μωρέ..

blackbedlam είπε...

Όπα! Πρώτον ο Αντωνάκης,όχι και δεν έκανε τίποτα.Αυτός σαν υπουργός εξωτερικών του Μητσοτάκη, άνοιξε τις πόρτες στους Αλβανούς και φυσικά,όχι χωρίς παζαρέματα με την ΕΕ.Τίποτα δεν γίνεται δίχως την συναίνεση τους.
Τώρα λοιπόν που βλέπουν ότι ούτε στα χαρτιά δεν τους βγαίνει,(και ούτε που πρόκειται)τώρα αναζητούν λύσεις που θα ανακόψουν την δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί στο Λαϊκό κίνημα.
Δεν είναι εύκολο να δημιουργηθεί αυτή η δυναμική,χρειάζονται προϋποθέσεις και θα θυμάστε αυτό που όλοι τους έλεγαν με κάθε ευκαιρία:
"Το ζήτημα είναι να μην έχουμε κοινωνικές αναταραχές"
Ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν μια τέτοια ανοχή από έναν λαό και μάλιστα τώρα πια,τους δίνει από πάνω και την δυνατότητα να επαίρονται ότι έχουν την συναίνεσή του,για τον ίδιο του τον χαμό!
Σήμερα λοιπόν,όσο βλέπουν και καθυστερεί μια παλλαϊκή εξέγερση, ξέρουν ότι αυτό ενέχει τον κίνδυνο της καλύτερης οργάνωσης.
Αυτό το φοβούνται περισσότερο απ΄ότι δήποτε,γιατί μια εξέγερση αυθόρμητη κάτω από την πίεση "ακραίων" γεγονότων,μπορούν να την καταπνίξουν στο αίμα και να στείλουν μια και καλή,ακόμη και αυτούς που αντιδρούν,στη αναμονή και του δικού τους προαναγγελθέντος θανάτου.
Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι και το επιδιωκόμενο.Παράλληλα,αν μπορούν να κάνουν κάτι που θα καθυστερήσει περαιτέρω την αφύπνιση του κόσμου θα το κάνουν, είτε με τον Σαμαρά και τον Καρατζαφέρη, είτε με κάποιους τεχνοκράτες και με την υπόσχεση, ότι θα διαχειριστούν καλύτερα την κρίση.
Σκεφτείτε ότι το ζήτημα της κυβέρνησης με τεχνοκράτες το είχε βάλει ο "Έγκριτος"δημοσιοκάφρος Τάσος Τέλλογλου τον περασμένο Απρίλη του ΄10

Προτείνει να κηρυχθεί η χώρα σε " ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ" χωρίς...δικτατορία,(!) να περιοριστεί το δικαίωμα της απεργίας, να καταργηθούν ορισμένα άρθρα του Συντάγματος, εκτιμάει ότι ο Παπανδρέου είναι ακατάλληλος να ηγηθεί μιας κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης και ακόμη ότι αυτός πρέπει να είναι κάποιος, που να μην διστάζει μπροστά στο όποιο κόστος.

'Όσο για εμάς όποιοι τέλος πάντων, βέβαια και δεν το βάζουμε κάτω, γιατί χωρίς οργάνωση δεν μπορεί να γίνει τί-πο-τα !

ΥΓ :Για το τελευταίο σας δε, σχετικά με τον "αποκλεισμό" της κοινοβουλευτικής Αριστεράς ε,είναι κουβέντα μεγάλη και πάντως προς λάθος κατεύθυνση.
Σκεφτείτε το καλύτερα το θέμα.Και μια απάντηση του στυλ,οι ίδιοι αποκλείουν τους εαυτούς τους, είναι μια εύκολη απάντηση και εγώ σας έχω για τα δύσκολα.

Κίνηση Πολιτών Κορυδαλλού είπε...

Πολύ καλή ανάρτηση παιδιά...έτσι είναι στην Τρόικα μαλάκες και στους μετανάστες μάγκες..εκεί που τους παίρνει εκεί που δεν τους παίρνει κάνουνε τις κότες...Το ερώτημα είναι πως θα αλλάξει αυτή η κατάσταση ή καλύτερα από που θα ρθει η αλλαγή..και πολύ σωστά όπως λένε και οι Πειρατές στο τέλος της ανάρτησης απαιτείται σύμπραξη και ενότητα στη Δράση από κομμάτια της Αριστεράς και του αυτόνομου χώρου..Δε γίνεται να λένε όλοι ότι "ζούμε ιστορικές στιγμές" και οι συνιστώσες αυτών των χώρων να μιλάνε όπως μιλάγανε και πριν από 5 ή 10 χρόνια..ας ξεπεράσουμε τα ταμπού μας γιατί όπως φαίνεται κι από τις εικόνες που δημοσιεύονται τις τελευταίες μέρες δεν έχουμε και πολύ καιρό...
Δείτε αν θέλετε στο παρακάτω link την ανακοίνωση του Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών: http://korydallos-metra-stop.blogspot.com/2011/05/blog-post_15.html