24 Μαΐου 2011

«Κάντε ησυχία, μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες»

Γίναμε σύνθημα στα χείλη των Ισπανών διαδηλωτών. Με το σύνθημα «Κάντε ησυχία, μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες», οι Ισπανοί συγκεντρωμένοι διαδηλωτές στη Μαδρίτη μας χλευάζουν για την απάθειά μας (από Prezatv) από την Puerta del Sol.
Ενα μεγάλο μπράβο στους Ισπανούς που γελοιοποιούν ένα λαό κ μια χώρα με ...τεράστια ιστορία που θα έλεγε κ ο Αλέξιος Παπαχελάς.
Εχουν άραγε απομείνει αντανακλαστικά για τον πιο αστείο, ΠΑΣΟΚοποιημένο κ γλείφτη λαό της Ευρώπης (μιλάμε πάντα για την πλειοψηφία);
Το Πειρατικό εδώ κ χρόνια αναφέρει την απόλυτη ξεφτίλα των συνανθρώπων της χώρας αυτής, την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος για τις ζωές τους κ το τραγικό συνολικό επίπεδο σκέψης, βούλησης κ δράσης. 
To Πειρατικό εδώ και χρόνια αναφέρει την αναγκη αυτοοργάνωσης κ αυθόρμητης αντίδρασης με ένα στόχο: Την ολική ρήξη με το σύστημα. Το "μετά τι" θα το δούμε αργότερα που λέει κ μια φίλη. Αν δε φύγουν οι καργιόληδες από τη ζωή μας, δε πρόκειται να δούμε καμία άσπρη μέρα.
Και κάποτε γελάγαμε με τη μουντάδα των Βρυξελλών.  
ΥΓ.1 Οι φασίστες μαχαιρώνουν μόνο Πακιστανούς κ Αφγανούς; Δε τους βλέπω να ενοχλούνται από τη Γερμανική Οικονομική Κατοχή, την Αμερικάνικη καθοδήγηση και το βιασμό από την Ε.Ε. Ακολουθούν πιστά τους προγόνους στο δωσιλογισμό; Για την σωτηρία της πατρίδος που έλεγε κ ο Ράλλης; Επίσης, στην τελευταία αντίσταση σε κατακτητή ο τότε Παπανδρέου γαμούσε στο Κάιρο. Ο σημερινός τι θα απογίνει;
ΥΓ.2 Οποιος δε γουστάρει ας περιμένει τις εξελίξεις. Δε τον καλούμε να έρθει. Αλλά δυστυχώς, θα είναι απλός παρατηρητής. Οπως ήταν κ μέχρι σήμερα. Και θα δει τις αλλαγές από την αγαπημένη του TV, από τα ίδια άτομα που του έχουν κάνει τα μυαλά κομπόστα!

8 σχόλια:

the elf at bay είπε...

Το μυαλό των ελληναράδων έχει γίνει κομπόστα την οποία τρώει με μεγάλη όρεξη κιόλας, καννίβαλοι έχουν γίνει, γάμα τα!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

@the elf at bay

Σωστός ο παίκτης! Cannibalization!

ELvA είπε...

Tα διαβασα και τα σχολια των ισπανων και τι να πει κανεις; Δικιο εχουν και αυτοι οπως και ολοι οσοι λενε οτι στην Ελλαδα αντι να χρησιμοποιουμε τα μεσα διαδικτυωσης για ενημερωση και συσπειρωση τα χρησιμοποιουμε αποκλειστικα και μονο για ..καμακια! :((

the elf at bay είπε...

@Elva

Και λίγα λες.

Λωτοφάγος είπε...

Αύριο στις 6 στο Σύνταγμα.
Καλά να πάθουν οι ψηφοφόροι τους, αλλά εμείς τι φταίμε; Δεν μας έφτανε ο ΓΑΠ που μας ξεφτίλισε, οι Γερμανοί που μας κορόιδευαν, ο γελοίος ο Στρος Καν, έχουμε τώρα και τους Ισπανούς!

Λωτοφάγος είπε...

Συγγνώμη, σήμερα στις 6 εννοούσα.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Καλημέρα Lotus! Ελπίζουμε να προλάβουμε! Πάντως αυτό ελπίζουμε να είναι μόνο η αρχή!

Ανώνυμος είπε...

Ανάρτηση που μπορεί να αποκαθιστά το πραγματικό νόημα του συνθήματος "Κάντε ησυχία......"

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=7042