18 Νοεμβρίου 2011

"ΠΑΣΟΚ θεέ μου, Ολυμπιακέ μου"

Τελικά οι βάσιμες πληροφορίες (εδώ) ότι μέλη της θύρας 7 ήταν μέσα στην ΠΑΣΠ έναντι χρημάτων για υποστήριξη, δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν. Μαρτυρίες λένε ...
...ότι κατά την διάρκεια της πορείας ακούστηκαν συνθήματα από την ΠΑΣΠ όπως "Είσαι στο μυαλό,  κάτι μαγικό, το κόμμα που αγαπώ, η μίζα που ζητώ και τον ΓΑΠ θα ακολουθώ", καθώς και το "ΠΑΣΟΚ θεέ μου, Ολυμπιακέ μου".
Δυστυχώς όμως δεν ήταν οι μόνοι που έναντι αμοιβής πήγαν να υποστηρίξουν τον άτυπο πόλεμο στα κόμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες στη ΔΑΠ ακούστηκαν τα "ΔΑΠ θρησκεία, Θύρα 13" ,"ΔΑΠ ολέ σε αγαπώ, σαν ηρωίνη σα σκληρό ναρκωτικό" ενώ στο μπλοκ του Σύριζα "Τσίπρα γερά, στη Φιλαδέλφεια παίζουμε ακόμα μια φορά" , "Ναρκωτικά γυναίκες και λεφτά, τι να σου πουν ρε Σύριζα όλα αυτά" και "Λευτεριά στου Τσίπρα τα παιδιά".

kolopaidablog


H αμοιβή των τραμπούκων Ολυμπιακών, γλειφτών του αρχινταβατζή Μαρινάκη, που πήγαν ως περιφρούρηση στην ΠΑΣΠ άγγιξε τα 200 ευρώ. Ετσι, για να δούμε  την απόλυτη ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής κ την κομματικοποίηση του ποδοσφαίρου! 

1 σχόλιο:

Clandestino είπε...

Έτσι...οι φίλαθλοι δεν πρέπει να ξεχνούν ότι κατά καιρούς οι σύνδεσμοι των ομάδων τους έχουν συμμετάσχει σε ό,τι πιο βρώμικο έχει να δείξει η ελληνική κοινωνία. Ως Παναθηναϊκός δεν ξεχνώ τη ΝΟΠΟ της Θύρας 13. Ούτε τον στρατό δολοφόνων του Κόκκαλη. Ούτε τους τραμπουκισμούς της Original στα Εξάρχεια. Μιλάω μόνο για Αθηναϊκές ομάδες γιατί παραπέρα δεν ξέρω...