2 Δεκεμβρίου 2011

Κράξιμο ανά την υφήλιο. Επόμενη στάση Βερολίνο

Αξίζει να το δείτε, ιδιαίτερα από το 6ο λεπτό αν δεν έχετε χρόνο.


Και για να μην χαλάσουμε το σερί των αναρτήσεων για τα σκάνδαλα, σας προτρέπουμε να κάνετε κλικ εδώ. Ο Celin μας θυμίζει ότι η ανασκόπηση της ημέρας είναι γεμάτη από σκάνδαλα και αηδία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί Ελλάδα και Νιγηρία η οποίοι προωθουν νόμο για την απαγόρευση της τέλεσης γάμων μεταξύ εκπροσώπων του ίδιου φύλου.

«Οι ομοφυλόφιλοι είναι χειρότεροι από τα σκυλιά και τους χοίρους. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι θα τιμωρηθεί παραδειγματικά οποιοσδήποτε εμφανίσει τέτοια συμπεριφορά», τόνισαν.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο David Cameron είχε πει ότι η χώρα του ενδεχομένως να σταματήσει την χρηματοδότηση των ανθρωπιστικών οργανώσεων (M.K.O.) στην Ελλάδα και Νιγηρία (περίπου 19 εκατ. αγγλικών λιρών)!
«Οι απόψεις του πρωθυπουργού της Βρετανίας είναι ανόητες και δε συνάδουν με τις αρχές του Χριστιανισμού της Ελλάδας και της Αφρικής. Είναι σατανικό να απαιτείς από χώρες να δεχθούν την ομοφυλοφιλία προκειμένου να λάβουν τη βρετανική βοήθεια» !!

Ανώνυμος είπε...

Ερε τί σύμπτωση ! Ακριβώς και ημερομηνεεία ! Δεκέμβριος, Σάββατο και 3ης ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ και την 4η του Δεκεμβρίου του 44 ! ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΑΝ ; ΕΙΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ; ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ! ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ; ΕΙΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ; ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !! Και μόλις ΘΑΨΑΝ τους ΝΕΚΡΟΥΣ της 3ης Δεκεμβρίου, στην επιστροφή της νεκρώσιμης πομπής, τους ξαναρίξαν στο "ψαχνό", είτανε οι Γερμανοί ; ΜΗΠΟΣ ΕΙΤΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ; ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ! Ποιός είτανε "Πρωθυπούργος" της Χώρας ; ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ !! ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΩΝ της 3ης κ. 4ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝΕ ΑΟΠΛΟΙ, ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΕΙΤΑΝΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ! ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!