7 Απριλίου 2011

Δεν έχουν βαρεθεί τα ψέματα και την υποκρισία στην Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ


Μέχρι και τον Σόρος επιστράτεψαν στην κυβέρνηση για να μας αραδιάσουν για άλλη μια φορά ψέματα, ότι η οικονομία βρίσκεται σε θετική πορεία. Εν τω μεταξύ ακόμα και ο Economist έχει αποφανθεί ότι η χώρα οδεύει ολοταχώς προς την πτώχευση (βέβαια εκείνοι το αποδίδουν στην  έλλειψη βοήθειας από τις Βρυξέλλες) αλλά δεν γνωρίζουν τη σαπίλα που μας κυβερνά και μας κυβερνούσε τόσα χρόνια.

Και για να μιλάμε με αριθμούς, ο κάτωθι πίνακας μας δείχνει με τι πιθανότητα θεωρούν «οι αγορές (οι επίσημες αγορές) ότι θα πτωχεύσουμε. Πλέον περάσαμε στην πρώτη θέση με 56.6%. Υψηλότερη πιθανότητα και από τη ρήψη ενός κέρματος.
πηγή: http://www.cmavision.com/market-data/  (ημ/νία: 7/4/11)

Από την άλλη βέβαια με ποιους όρους θα θέλαμε να μην πτωχεύσουμε? Ο κάθε εργαζόμενος να ζει με τον φόβο, τα λίγα αφεντικά να ζουν στον παράδεισο, το ΠΑΣΟΚ να καυχιέται ότι τα κατάφερε (η ΝΔ ότι θα τα κατάφερνε καλύτερα) και οι υπόλοιποι που είναι έξω από το ολιγαρχικό σύστημα να χαίρονται μόνο με τη χαρά που θα βλέπουν στη σάπια τηλεόραση. 

2 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Μια ματιά στην Ελληνοφρένεια, που έχει αποδελτιώσει πολλά ψέματα του ΓΑΠ και της κυβέρνησής του,θα σας πείσει ότι ηδονίζονται λέγοντας ψέματα. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα αλλάζουν όλα!
Απορία: Γιατί θεωρούν ότι κι η Βενεζουέλα θα πτωχεύσει;

selana είπε...

Ο Σόρος δεν επιστρατεύθηκε,ούτε προσκλήθηκε.
Οσμίστηκε πτωμαΐνη κι έτρεξε...