30 Οκτωβρίου 2011

O λαός που ...ξυπνά και ονειρεύεται

Ακούμε εδώ κ αρκετό καιρό ότι οι πολίτες ξυπνούν, ότι οι πολίτες αντιδρούν στον εξευτελισμό τους, ότι οι πολίτες ψάχνουν να βρουν τρόπο να φτύσουν το παρελθόν που τους έφερε στη σημερινή σκληρή πραγματικότητα. 

Ένα μέρος, λοιπόν, των συμπολιτών μας, δίδει άμεσα την απάντησή του στο δημόσιο εξευτελισμό που υφίσταται, από τα ΜΜΕ κ το τρίπολο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ. Μπορείτε να το δείτε στο διπλανό πίνακα! 
Κ επειδή πολλοί θα αναρωτιέστε τι στο διάολο είναι αυτός ο πίνακας, σας ενημερώνουμε ότι αντανακλά τα αποτελέσματα των εκλογών των εφοριακών στην περιοχή της Θεσ/νικης, του Κιλκίς κ της Χαλκιδικής. Ενημερωτικά μόνο να αναφέρουμε ότι η ετήσια απώλεια εισοδήματος των εφοριακών υπερβαίνει το 45% από την ανάληψη της διακυβέρνησης από το ΜΠΑΤΣΟΚ.
ΥΓ. 1 Πριν από μερικά χρόνια ένας υψηλότατο στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας, μας είχε εκμυστηρευτεί ότι η επιτυχία του στον επαγγελματικό στίβο δε προερχόταν τόσο από τη δική του ικανότητα όσο από την ανικανότητα των υπολοίπων! Προφανώς, είχε κ αυτός να κάνει με πραγματικά ηλίθιους!    
ΥΓ.2 Το ποσοστό ανεργίας στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας (όπου κ τα εκλογικά αποτελέσματα) αγγίζει το 19%!!! Τώρα, λοιπόν, που πολλοί από αυτούς τους εφοριακούς θα βγουν στην εργασιακή εφεδρεία, θα μπορούν να ευχαριστήσουν ξανά την κυβέρνηση που τους ξεκουράζει μόνιμα κ αδιαίρετα μέχρι να "ψοφήσουν". 

Η φωτογραφία απαλλοτριώθηκε από το blog pikri sokolata

2 σχόλια:

celin είπε...

Πειρατες, κι εγω το ειδα αυτο, αλλα δε με ξενερωσε. Πρωτον, εφοριακοι ειναι, συντηρητικο κομματι της κοινωνιας,
δηλαδη να πεινασουν αποκλειεται με τοσα που εχουν φαει
-σορυ για τη γενικευση απο τους τιμιους-
ετσι, το μονο που δε θα ηθελαν, θα ηταν ανατροπη της αστικης κοινοβουλευτικης σαπιλας. "Καλυτερα λιγοτερα παρα να ερθουν οι αναρχοκομμουνιστες.."

Και δευτερον, δεστε σε πραγματικους αριθμους τους ψηφους.
400 προβατα ψηφισαν ΠΑΣΟΚ
και 300, τη νουδου.
Σιγα τα αβγα δηλαδη. Ας μην αφηνουμε 700 ζωντανα να μας ριχνουν τη ψυχολογια!!!

Λωτοφάγος είπε...

@ Καλά να πάθουν, λοιπόν, αφού είναι αμετανόητοι! Προφανώς δεν τους ενόχλησαν καθόλου οι περικοπές στον επίσημο μισθό, αφού ο ανεπίσημος είναι πολύ μεγαλύτερος.
Συνεπώς, ας απολυθούν. Δεν θα τους κλάψει κανείς.