29 Σεπτεμβρίου 2011

Το υπουργείο Εσωτερικών κοροϊδεύει κ προκαλεί

Αναδημοσιεύουμε αυτολεξεί την καταγγελία που λάβαμε από τους αδιόριστους διοριστέους του διαγωνισμού 1Γ/2008 για τις επιλεκτικές «πράσινες» προσλήψεις κ την επιλεκτική ανεργία των μη προνομιούχων: 
«Το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης έβγαλε πρόσφατα ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία "Με τα άρθρα 10 και 11 του ν. 3833/15.3.2010 «πάγωσαν» οι εγκρίσεις προσλήψεων και οι προσλήψεις για το έτος 2010, με εξαίρεση τους τομείς Υγείας, Παιδείας και Άμυνας". Ωστόσο παρακάτω το υπουργείο αναφέρει οτι "υλοποιήθηκαν" 22.357 προσλήψεις τις οποίες χαρακτηρίζει των ετών 2007, 2008, 2009 γιατι τότε εκδόθηκαν οι εγκριτικές αποφάσεις. Προφανώς στο υπουργείο έχουν χάσει τα...αυγά και τα πασχάλια μετρώντας τον αριθμό των απολύσεων που "δεν θα έκανε" η κυβέρνηση και μπερδεύουν εγκρίσεις με προσλήψεις. 

25 Σεπτεμβρίου 2011

Η συνδικαλιστική επιτυχία στον ΟΤΕ κ η στατιστική

Ο βομβαρδισμός των πληροφοριών που δεχόμαστε τα τελευταία χρόνια κ ειδικά από την περίοδο του μνημονίου κ έπειτα, είναι καταιγιστικός. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών είναι αρνητικές κ δε προλαβαίνουμε ούτε να τις σχολιάσουμε. Προφανώς κ δεν είναι  τυχαίο αυτό αλλά ας μη μπούμε σε σκοτεινά μονοπάτια επικοινωνιακής πολιτικής.
Χθες, λοιπόν, ενώ χαιρόμασταν τη ...ζωή  διαβάσαμε την  ανακοίνωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ σχετικά με τη συμφωνία της με τη διοίκηση του οργανισμού. Τυμπανοκρουσίες, χειροκροτήματα κ λοιπές πίπες συνθέτουν το σκηνικό της απόλυτης ξεφτίλας για τους εργαζόμενους ενός οργανισμού που κάποτε αποτελούσε πέρα από επιχείρηση κοινής ωφελείας (λειτουργώντας χωρίς κέρδη), σύμβολο επιτυχημένου ρουσφετιού κ επίλυσης του οικονομικού προβλήματος για την πράσινη κ μπλε γενιά των απανταχού διορισμένων, μαζί πάντα με κάποιους οι οποίοι μπήκαν τυχαία κ τίμια. 

21 Σεπτεμβρίου 2011

Η κρίση ως πρόβλημα σε γαλλική μετάφραση!

Μαντμαζέλ, κοινοβουλευτισιόν χοντροκλεψιόν γκαραντί, απατεών αλέ ρετούρ και μίζα ντούμπλε φας.


Γκραν σουξέ, κι από μανζέ γκουρμέ... εξοπλισμέ, ζιμενσέ, χρηματιστίκ, βατοπεδουάρ, ολυμπιάντ, ασφαλιστίκ κασέ και ζενερέλ φαταούλ αχορταγιέζ!!! Εμείς, ψηφοφορέλ γκραν μαλακιστίκ ξεφτίλ! Τώρα, μέσα στο μαιζόν εγκλειστίκ, τρε μπατίρ, καταστασιόν απελπιστίκ, πολύ κοντά σε πεζοδρομουάρ βιζιτέ!!!
Σακ βουαγιάζ.......
Ετσι, για να ευθυμήσουμε κ λιγάκι!
Εννοείται πως η κλίση είναι subjonctif!!! Όπως μας αρμόζει ως κοινωνία συνολικά!

17 Σεπτεμβρίου 2011

Κeep Γλείφινγκ!

Aν η μεταπολίτευση ορίζεται επίσημα από το 1974, τυπικά ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ του 1981!
Παρουσιάζουμε το έργο της μετά από 30 ολόκληρα χρόνια! 

Κeep Γλείφινγκ!

11 Σεπτεμβρίου 2011

Απαγορεύουν κάθε πολιτική συζήτηση στα σχολεία

 
Στο άκουσμα της μετονομασίας, από το ΜΠΑΤΣΟΚ, του Υπουργείου Παιδείας σε Διά Βίου εκπαίδευσης κλπ, δε μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε τι θα σήμαινε για τους συμμετέχοντες σε αυτό.
Η απολυταρχία της πρώην Νομάρχου Καστοριάς (στα 25 της) δεν εχει προηγούμενο. Οπως εύκολα μπορείτε να δείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι πολιτικές συζητήσεις στα σχολεία! 

Δυστυχώς το πολίτευμα ακόμη ονομάζεται Προεδρευόμενη "δημοκρατία"!

10 Σεπτεμβρίου 2011

Kάθε εποχή έχει τους ταγματασφαλιτες της

Πηγή: trelo-alogo

5 Σεπτεμβρίου 2011

Βασανισμοί διαδηλωτων εις μνήμην της ΠΑΣΟΚικής επετείου


Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία της θεσμικής συμμορίας που λέγεται ΕΛ.ΑΣ. Το βράδυ του Σαββάτου 03-09-11 η πλατεία Συντάγματος δέχεται επίθεση από όλες τις μεριές.
Ακολουθεί πανικός με τον κόσμο να τρέχει μέσα στην κίνηση επί της Σταδίου και της Φιλελλήνων.
Λίγο αργότερα ακολουθεί επίθεση στα Everest ενώ κόσμος κυνηγήθηκε και χτυπήθηκε επί της Ερμού μέχρι το ύψος των MAC.

Αφού έκαναν μια χαρά τη δουλειά τους το μεσημέρι, βοηθώντας μια χούφτα νεοναζί να στείλουν στο νοσοκομείο με χτύπημα στο κεφάλι από σιδερογροθιά έναν μικροπωλητή, το βράδυ είχαν και αυτοί ένα μικρό μερίδιο “κρέατος” χτυπώντας το κόσμο ανελέητα. Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η επιχείρηση έγινε “έξυπνα”. Σχεδόν καθόλου χρήση χημικών εκτός από μερικές φυσουνιές και μερικές κρότου λάμψης και απίστευτο ξύλο με σημάδι όπως πάντα στα κεφάλια.
10 συλλήψεις , αρκετοί τραυματίες , όπως πάντα με ανοιγμένα κεφάλια.
Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Τρομοκρατία.
Δυστυχώς για τις ελίτ του καπιταλισμού, δεν γίνεται να κρατάμε όλοι ελληνικές σημαίες, να έχουμε σβάστικες σε τατουάζ ή να κουνάμε σημαιάκια του ΠΑΣΟΚ.
Αλήθεια ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας τι γνώμη έχει που έχει εξελιχθεί η Ερμού σε τόπο βασανιστηρίων;
H συνεχεια εδώ από το φίλο @risinggalaxy