18 Νοεμβρίου 2010

Μπάτσοι, τα απόβλητα της κοινωνίας ή τα σκυλιά των αφεντικών

Χθες στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, την πιο σημαντική επέτειο, κατά τη γνώμη μας, στη νεώτερη ιστορία της χώρας, οι μπάτσοι αφηνίασαν για άλλη μία φορά χτυπώντας όποιον έβρισκαν μπροστά τους.  Δελτάδες, ΔΙΑ(Σ)ΔΕΣ, ΖΗΤΑΔΕΣ, ΕΚΑΜΙΤΕΣ και ότι άλλο κατακάθι έχει να επιδείξει η κοινωνία, υπηρετεί στην αστυνομία και προσπαθεί με κάθε τρόπο να συλλάβει παιδιά που ...περπατούν στο δρόμο ή να χτυπήσει όσους δε προλαβαίνει να συλλάβει. Επίσης, από τη στιγμή που δε δημιουργήθηκαν επεισόδια, όπως ενδεχομένως θα ήθελαν οι κομπλεξικοί, αποφάσισαν να τα δημιουργήσουν μόνοι τους, βάζοντας τους ΔΕΛΤΑ και τους ΔΙΑΣ να χτυπούν με τα γκλομπ ή τους πράσινους να πετούν κρότου-λάμψης πάνω κυριολεκτικά σε παιδιά (πληροφορίες εδώ). 

Όσο μίσος και να έχει ένας άνθρωπος μέσα του, ο ξυλοδαρμός ανηλίκων ή φοιτητών και η αδήριτη ανάγκη για συλλήψεις διαδηλωτών (ιδιαίτερα αναρχικών και εξωκοινοβουλευτικών) ώστε να τους φορτωθούν μολότοφ ή ότι άλλο έχει στις αποθήκες της η αστυνομία, με στόχο να τους καταστρέψουν το μέλλον, θεωρούμε πως αυτή η συμπεριφορά ξεπερνάει κάθε όριο.  
Είναι προφανές ότι τα κομμάτια της νεολαίας (και όχι μόνο) που δέχονται την επίθεση είναι αυτά τα οποία δεν υποτάσσονται στους αστείους κομματικούς στρατούς αλλά και στις άθλιες επιταγές της σύγχρονής κοινωνίας. Αντιθέτως, οι μπάτσοι ανήκουν στη σαπισμένη γενιά του βολέματος από τα 18, της υποταγής, της διαταγής, της πλήρους έλλειψης κριτικής σκέψης και της απόλυτης χειραγώγησης από τα αφεντικά (οικονομικά, πολιτικά ή επιχειρηματικά). Άνθρωποι οι οποίοι βασανίζουν, χτυπούν και εγκληματούν κατά παντός, υπερασπίζοντας παράλληλα όλη την αστική ελίτ, η οποία είναι και η μόνη που τους διανοίγει την κωλοτρυπίδα (πχ με την περικοπή μισθών κλπ), είναι προφανές ότι αποτελούν τα σύγχρονα σκυλιά με μπλε ή πράσινο λουρί κρατικής ιδιοκτησίας.
Και ερωτούμε: Ρε μαλάκες, γιατί τέτοιο μίσος; Σας έκοψαν οι αναρχικοί ή οι αντιεξουσιαστές ή οι εξωκοινοβουλευτικοί ή παλαιότερα οι κομμουνιστές ή δε ξέρω και εγώ ποιος άλλος, μισθούς, επιδόματα ή ότι άλλο παίρνατε; Και αν ισχυρισθείτε τις γνωστές παπαριές περί επιθέσεων από αυτούς, τι είναι μια πέτρα μπροστά σε ένα ολόκληρο μαύρο μέλλον; Και στην τελική τι έχει προκαλέσει την πέτρα; Δολοφονίες 15χρονων (Καλτεζάς, Γρηγορόπουλος), φοιτητών (Πέτρουλας, Κουμής, Κανελλοπούλου), περαστικών (Νίκολας Τόντι, 25 ετών στο Βύρωνα, αλλά εντάξει αυτός είναι Αλβανός), μεταναστών (εδώ δε ξέρουμε τι να πρωτοθυμηθούμε), αγωνιστών κατά της Χούντας (ατελείωτη η λίστα), κομμουνιστών (βιβλία ολόκληρα), βασανισμοί, ψευδομαρτυρίες και και και... Και αυτά να αγνοήσουμε, το παρελθόν έχει δείξει ότι έχετε δείρει ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ συνταξιούχους, γυναίκες, παιδιά, ανάπηρους, μετανάστες, μαθητές, απλούς παραβάτες του ΚΟΚ κλπ. 
Επομένως, τελικά πως αυτοπροσδιορίζεστε και τι στόχο έχετε σε αυτή την κοινωνία;
Το μπάτσοι-γουρούνια δολοφόνοι, δεν είναι αντιπροσωπευτικό; Πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κάποιος ότι ένας νέος 25αρης πάει στη δουλειά για να δείρει, να βασανίσει και αν τα καταφέρει να σπιλώσει και να καταστρέψει ζωές;
Το ξέρουμε όλοι ότι όσο περνάει ο καιρός και η κυβέρνηση σκληραίνει τα μέτρα της εναντίον του λαού, τόσο θα σκληραίνει και η δική σας στάση, ως γνήσια σκυλιά-προστάτες των αφεντικών σας. Γιατί ρε ζώα; Το έχετε σκεφθεί ποτέ; Βέβαια, εδώ κολλάει, το "έχετε μυαλό";
Αυτό, όμως, που δεν έχετε είναι καρδιά και διάθεση για δημιουργία! Άλλωστε γι'αυτό είστε και μπάτσοι. Αλλιώς θα ήσασταν ζωγράφοι ή επιστήμονες. 
Καρδιά, όμως, έχουμε εμείς. Και καρδιά και ψυχή και δίψα για ελευθερία, δημοκρατία και αξιοπρέπεια. Όπως το 1973. Και τότε ήσασταν απέναντι. Εκεί θα σας βρούμε και τώρα. 
YΓ. Γιατί δεν εκτίθεται ποτέ η χώρα στο εξωτερικό και στους καλούς μας εταίρους όταν συμβαίνουν περιστατικά "μεμονωμένης" αστυνομικής βίας και εκτίθεται μόνο στις απεργίες συμβασιούχων ή στις κατάληψεις απολυμένων;


Χθεσινές επιτυχίες
Νέος βασανισμός μετανάστη από το Α.Τ. Περιστερίου

Ανακοίνωση ΕΕΚ

Πορεία για τη δολοφονία 19χρονου από την ομάδα ΔΙΑΣ





Και η πραγματική ενημέρωση για το πολυτεχνείο εδώ


ΥΓ.2 Από τους 22 συλληφθέντες της πορείας του Πολυτεχνείου, οι 15 διώκονται με τον ...τρομονόμο καθώς αντιμετωπίζουν κατηγορίες του κουκουλονόμου (τον οποίο θα καταργούσε το δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ αλλά μάλλον ξεχάστηκε), οι οποίες αντιμετωπίζονται ως ...κακούργημα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα έρθει μια μερα που θα σας χώσουμε το γκλομπ εκει που ξέρετε.....

αποβλητα της κοινωνίας...

γουρούνια, τέρατα

και δεν θα σας αποκαλέσω ζώα, γιατι τα καημένα τα ζώα μια χαρά ειναι και δεν μας φταίνε σε τίποτα

μαντρόσκυλα, γλείψτε κιάλο τα αφεντικά σας

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Φίλε ανώνυμε,

Μακάρι γιατί η αστυνομική βία έχει φθάσει σε ...χουντικά επίπεδα!