17 Νοεμβρίου 2010

H ιστορία επαναλαμβάνεται: Μπάτσοι στην προστασία του πολίτη



Ενα παλιό αναρχικό σύνθημα λέει πως "οι μπάτσοι δεν είναι παιδιά των εργατών, είναι τα σκυλιά των αφεντικών".


Δε συμφωνούμε, αλλά προσυπογράφουμε καθώς έτσι προστατεύουν οι σύγχρονες "δημοκρατίες" τα αφεντικά τους. Βάζοντας τέτοιου επιπέδου ζώα (σκυλιά) να κυνηγούν ανθρώπους που ονειρεύονται και ελπίζουν...!

2 σχόλια:

www.aksioprepeiakantoxh.com είπε...

Πότε θα αποφασίσουν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ το Μεγάλο Ντου;;;

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/thematikes/diadiloseis/314-17-noembriou-2010.html[/url][/b]

www.aksioprepeiakantoxh.com

blackbedlam είπε...

Γεια σας παιδιά.Ελπίζω όλα καλά με τα θέματα υγείας.
Να σας πω λοιπόν ότι πριν αρκετά χρόνια είχαμε γνωρίσει ένα αγόρι θά΄ταν δε θά΄ταν 23 -25 χρόνων είχε καταταγεί στο "σώμα"και αφού είδε και αποδείδε τα παράτησε και έφυγε.
Μας περιέγραφε τα γυμνάσια που τους επέβαλαν,και την σκληρή εκπαίδευση. Τύφλα να έχουν τα καψόνια που περιέγραφαν οι παλιοί στρατιώτες.
Σήμερα βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται αλλά μου φέρατε στο νού τις αφηγήσεις του.Τρελαμένο πήρε δρόμο το παιδί.Τι απέγινε ούτε που τον ξαναείδαμε.
Η σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν και σήμερα τα πράγματα μοιάζει να διακατέχονται από υπερβάλλοντα ζήλο ξεπερνούν θαρρείς ακόμα και τις εντολές που έχουν πάρει.
Ποιος ξέρει.Συνομιλούσα με κάποιον φίλο και μου ήρθε μια εικόνα στο μυαλό και του την περιέγραφα.
Είμαστε έλεγα σαν τα ζώα του τσίρκο, που οι εκπαιδευτές τους τα κακοποιούν στην προσπάθειά τους να τα κάνουν να πειθαρχούν στις εντολές τους.Και κείνα πειθήνια υπακούουν,για να τους δώσουν στο τέλος της παράστασης σαν επιβράβευση για την υπακοή τους, ένα κομμάτι ζάχαρη ή ένα κομμάτι σάπιο κρέας.
Ωστόσο κάποιοι ευφάνταστοι σεναριογράφοι,νομίζω έχουν πειριγράψει σκηνές,στις οποίες τα ζώα ξεσηκώνονται στο τέλος και τους κατασπαράσσουν.
Λέτε;