2 Δεκεμβρίου 2010

Μπάτσοι ποδοπατούν για ένα καλύτερο μέλλον

Φοιτητική διαδήλωση στις 2 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Φοιτητές ενδιαφέρονται για το μέλλον τους, μέλλον που η κυβέρνηση Τσολάκογλου (ΠΑΣΟΚ, ΓΣΕΕ, ΤΡΟΙΚΑ, ΣΕΒ) το βιάζει καθημερινά. 
Τα σκυλιά των αφεντικών, μη γνωρίζοντας τι σημαίνει ελληνικό πανεπιστήμιο και τι προβλήματα αντιμετωπίζει, καθώς μόνο για παραβιάσεις του ασύλου εισέρχονται σε αυτό μήπως και συλλάβουν κάποιον "εχθρό" του συστήματος, φέρονται στους φοιτητές όπως θα φερόταν ένας βιαστής στο θύμα του. Στη φωτογραφία η κοπέλα δέχεται την κλωτσιά ως μια κίνηση καλής θέλησης της κυβέρνησης ΓΑΠ με τη σύμπραξη των σκυλιών της. Μια πρόταση για ...διάλογο, δηλαδή.
Αλήθεια σε ενδεχόμενη μελλοντική πρόταση για κατάργηση του βουλευτικού ή του πανεπιστημιακού ασύλου, ποια θέση λέτε να έπαιρναν οι μπάτσοι;  Είναι προφανής η απάντηση όπως και η πρακτική τους.

Η νεολαία φυλακή και τα αφεντικά τους (των μπάτσων) στη χλιδή! 


Και ένα σχετικό βίντεο:

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γουρουνια...

Unknown είπε...

γαμημένοι τραμπούκοι των αφεντικών

blackbedlam είπε...

Γεια σας παλικάρια.
Μια στιγμή το πήρε το μάτι μου, σε κάποιο κωλοκάναλο και από κει και πέρα τίποτα.Δεν λένε τίποτα, το μόνο που κάνουν, είναι προπαγάνδα και μέθοδοι φασιστικού χαρακτήρα, για να λοβοτομήσουν ότι έχει απομείνει στους ήδη από καιρό ακατοίκητους εγκέφαλους.
Και όσοι την έχουμε σκαπουλάρει καθόμαστε και τους κοιτάμε.

Mob είπε...

Ας πρωτοτυπήσουμε μια φορά,να τους κάνουμε να νοιώσουν πόσο λίγοι και μίζεροι είναι μες στήν κωλοστολή τους,ας μην παίξουμε το παιχνίδι τους...

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

@@Ακου Ανθρωπάκο

Και λίγα λες φίλε!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

@@Βlack
Αυτά δε παίζουν στα ΜΜΧ. Και αν παίζουν, πρέπει να παρατηρήσουμε πως παίζουν.
Γιατί πχ αλλο είναι ότι φοιτητες ξυλοκοπούνται από τα ΜΑΤ και άλλο η αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να απωθήσει τους κουκουλοφόρους ή τους διαδηλωτές...

Το τελευταίο σου μέρος του σχολίου είναι όλα τα λεφτα και όλη η αλήθεια!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

@@Mob,

Μαζί σου ρε φίλε, αλλά τι εννοείς να μη παίξουμε το παιχνίδι τους.

Πλέον είναι παντού. Και για τσιγάρα να πας σε πετυχαίνουν στο φανάρι και σε κοιτούν στραβά!