5 Ιανουαρίου 2011

Ελευθερος ο μπάτσος-δολοφόνος της 7χρονης στο Μενίδι


Μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα, ο μπάτσος της ομάδας ΔΙΑΣ που σκότωσε την 7χρονη ρομά στο μενίδι αφέθηκε ελεύθερος.

Η αστυνομία θέλει να διαψεύσει τις μαρτυρίες κατοίκων που λένε ότι εγκατέλειψε το τραυματισμένο κοριτσάκι και να το εμφανίσει ως τροχαίο ατύχημα.

Η Εισαγγελία θα διατάξει μια δήθεν εξέταση για τυχόν εμπλοκή του μπάτσου και ποινικές ευθύνες, το πάνε για κουκούλωμα και αρχείο δηλαδή.



ΥΓ. Είδηση είναι η ανοιγμένη μύτη ενός βουλευτή. Είδηση ΔΕΝ είναι η δολοφονία ενός 7χρονου κοριτσιού από μπάτσο της ΔΙΑΣ με πληροφορίες εγκατάλειψης!

6 σχόλια:

blackbedlam είπε...

Κοίτα τώρα μην βάλουνε την κοινότητα των ρομ να πληρώσει κι΄όλας για παρακώλυση της συγκοινωνίας.
Ρε αγόρια τι αξία έχει η ζωή ενός 7 χρόνου παιδιού.Για ποιόν έχει αξία το χαμόγελο ενός παιδιού που χάθηκε στα 7 του χρόνια;
Για ποιον έχει αξία η λάμψη των ματιών ενός 7χρονου παιδιού.
Και να καθώς γράφω τώρα και συγχωρήστε μου, αλλά το ένιωσα για μια στιγμή, το αναρωτήθηκα για μια μόνο στιγμή.
Για τι να πρωτοκλάψει κανείς, για τη λάμψη των ματιών που χάθηκε ή μήπως για τον τρόμο που θα αντικρίσουν τα μάτια κάποιων άλλων παιδιών;

ELvA είπε...

Δε περιμενα και τιποτα καλυτερο απο τετοια κτηνη που αξιολογουν τη ζωη αναλογα τη θεση που εχει το θυμα στη κοινωνια..Το οτι ειναι Ρομα το κοριτσακι φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν ειναι και τοσο ''επιβαρυντικο'' για τον δολοφονο! Εκει φτασανε πια, τετοιο θρασος. Ετσι θα εκαναν ομως αν ηταν το ΔΙΚΟ τους παιδι;

Αλλοιμονο στους γονεις που εχασαν το κοριτσακι τους και αναθεμα σε ολους αυτους που ενω φταινε, δίκη στη δίκη φτανουν τελικα ακομα και να ...απαλασσονται απ ολες τις κατηγοριες!!
Τετοια δικαιοσυνη δεν τη δεχομαι, ειναι πουλημενη, οπως και το συστημα τους...

celin είπε...

Οποιος κατανεμει ανισα το βαρος της αξιας της ανθρωπινης ζωης,ξεχναει οτι η επομενη ζωη που θα ζυγιστει κ θα βγει λειψη,μπορει να ειναι η δικια του.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Καλημέρα ΒΒ,

Δεν έχει αξία η ζωή ενός 7χρονου κοριτσιού αν δεν ανήκει στη La Zona που περιγράφει και η Ταινία για το Μεξικό!

Κάπως έτσι είναι όλα τα παιδιά που έχουν δολοφονηθεί, από μπάτσους, στρατούς ή αποτελούν παραπλευρες απώλειες δολοφόνων.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Εlva καλησπέρα!

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα! Η εμείς ή αυτοί. Ολα τα παρεπόμενα του σύστηματος όπως η ...τυφλή ή ή αόματη δικαιοσύνη δεν είναι παρά παράγωγα αποτελεσματα των καταπιεστών.

Φαντάσου Ρομά να είχε χτυπήσει κατα λάθος παιδί μπάτσου ή μπάτσο;

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Φίλε Celin,

Αυτό συμβαίνει χιλιάδες χρόνια!

Το ζήτημα είναι να το συνειδητοποιήσουν οι καταπιεσμένοι. Οι καταπιεστές ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν!