30 Μαρτίου 2011

Δεν είναι στη Λιβύη, είναι στην Κερατέα

Οι σύμμαχοι μας και εμείς, δολοφονούμε αμάχους στη Λιβύη, όπως κάνουμε τα τελευταία 20 χρόνια σε Ιράκ (δις), Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία και Παλαιστίνη. Αλλωστε προχθές δημοσιεύσαμε εικόνες φρίκης από το περιοδικό Rolling Stone σχετικά με τις καλλιτεχνικές τάσεις των επαγγελματιών δολοφόνων στο Αφγανιστάν, οι οποίοι είχαν την εντύπωση ότι ποζάρουν για το Vogue και το Μen's Health. 
Παρ'όλα αυτά, το ελληνικό κράτος με κύριους εκφραστές του την τετράδα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Μπακογιαννέικο, έχει εκκινήσει και έναν επιπλέον πόλεμο, εσωτερικό αυτή τη φορά, ο οποίος είναι όλο και σκληρότερος. 
Χθες στην Κερατέα αποβιβάστηκαν δυνάμεις της πράσινης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας οι οποίες είχαν ως στόχο να αφανίσουν κάθε αντίδραση των κατοίκων στα σχέδια του Μπόμπολα και των λοιπών κατασκευαστικών ευεργετών. Αλλωστε, τελευταίως η αστυνομία προστατεύει επίσημα και με την ευλογία του κράτους, εταιρείες που εκμεταλλεύονται διόδια, κατασκευαστικές που θέλουν να φτιάξουν ΧΥΤΑ, επιχειρηματίες που έχουν καταληστεύσει το δημόσιο πλούτο, πολιτικούς που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τα προβλήματα της χώρας.
Έτσι, λοιπόν, πιστή στο σύγχρονο ρόλο της, ως προστάση και νταβατζή των απανταχού ρουφιάνων και χρηματοκινούμενων, πήγε στην Κερατέα και έριξε εκατοντάδες κρότου λάμψης, ληγμένα χημικά και για δεύτερη φορά, από τις 21/12/2010, πλαστικές σφαίρες στους κατοίκους. Στους κατοίκους, όχι σε κάποιον εγκληματία! Ούτε σε κάποιο ληστη-τρομοκράτη ανέργων πολιτικό. Στους κατοίκους. 
Τα αποτελέσματα; 


Γνωρίζουμε ότι το Κράτος και τα σκυλιά του, δε πρόκειται ποτέ να προστατέψουν τους πολίτες όταν έχουμε να κάνουμε με «εθνικούς ευεργέτες», αλλα πλέον αυτό γίνεται απροκάλυπτα και στυγνά. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο καθώς είναι η μόνη ευκαιρία ώστε να αντιληφθούν ακόμη και οι ηλίθιοι ή καλύτερα οι ...δύσπιστοι τι συμβαίνει και ποια πλευρά του πολέμου θα επιλέξουν. Αλλωστε τα ελικόπτερα στην Κερατέα μόνο μέσω TV θα μπορούσαν να φθάσουν.
ΥΓ. Τα ΜΑΤ υποτίθεται πως είναι πιο φίλιοι προς το έθνος από εμάς τους υπόλοιπους «κακούς ή λιγότερο Έλληνες». Αλλωστε όλοι γνωρίζουμε πως είναι κολλητοί και ενίοτε συνεργάτες με τη Χρυσή Αυγή και τα λοιπά εθνικιστικά κομμάτια της κοινωνίας (μέχρι και με το λεωφορείο των ΜΑΤ τους έχουν μεταφέρει).
Έχουμε, λοιπόν, μια ερώτηση να τους απευθύνουμε:
Γιατί δεν προστατεύουν τον αρχαιολογικό χώρο; Αν δε μπορούν για ποιο λόγο δεν αντιτίθενται στην κατασκευή ΧΥΤΑ που θα τον καταστρέψει;
Δε τους ανδιαφέρει να διατηρήθεί το αθάνατο αρχαιοελληνικό πνεύμα;
Προτιμούν να προστατεύουν τα συμφέροντα του μπόμπολα και των αφεντικών τους; Μάλλον αρχίζει να διαφένεται το ποιοί νοιάζονται πραγματικά για αυτόν τον τόπο και ποιοί ζούν για τα φράγκα και το γλείψιμο! 
ΥΓ.2 Και για να μη ξεχνιόμαστε

3 σχόλια:

Xanadu είπε...

Να μην ξεχνάμε όμως και τα αλλα σκυλιά εκτος απο τους μπάτσους, αυτά που δραστηριοποιούνται στη τηλεοπτικα παραθυρα και αυτοαποκαλούνται "δημοσιογράφοι". Απο χθες εχουν τοποθετηθει στο ποστο τους και ασκουν την προπαγάνδα τους ενάντια στον αγώνα των κατοικων.

Σφυριζει το μεγάλο αφεντικο και τα τσιράκια χορεύουν....

επισης ποσο ξεφτυλες ειναι οι μπατσοι, απορω δεν τους ενοχλει που εχουν καταντησει ΚΑΙ καθαριστριες του μπομπολα περα απο μπραβοι, σωφερ και σκυλάκια;

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Καλησπερίζουμε το φιλαράκι μας!

Καιρό έχουμε να σε πετύχουμε!

Δε ξεχνούμε ποτε τους μεγαλορουφιάνους. Εκεινη είναι σε διατεταγμενη υπηρεσία εδώ και χρόνια.
Υπάρχει βέβαια και μια ειδοποιός διαφορά η οποία είναι ζήτημα καθαρών αμοιβών, αν υποθέσουμε ότι το ζήτημα της ηθικής και της αξιοπρέπειας δεν υφίσταται. Οι μεγαλοδημοσιογράφοι παίρνουν χοντρά λεφτά με αποτέλεσμα να υποστηρίζουν λογικώς την αστική τάξη. Οι μπάτσοι που παίρνουν ψίχουλα, πως μπορούν να είναι τόσο σκυλιά και ξεφτιλισμένοι;

Unknown είπε...

Πήγαν στη σχολή κ τους δίδαξαν εκεί πως να είναι και σκυλιά και ξεφτιλισμένοι. Μετά έρχεται η πρακτική στην "υπηρεσία" (ποιων άραγε??) κ γίνονται ξεφτέρια.