22 Ιουνίου 2011

Ωμή επίθεση μπάτσων στο Σύνταγμα τα ξημερώματα της 22/06


28 προς 29η μερα και οι μπατσοι οργανωμένα και με σαφέστατες εντολές έκαναν επίδειξη δύναμης και πρόβα των σχεδίων τους. Λίγες μολις μερες μετα την πρωτη σαρωτική επιεση των ΜΑΤ στις 15 Ιουνη , τα ΜΑΤ με νεο σχεδιο... σαρωνουν ανελεητα τον κόσμο και εισβάλουν στο σύνταγμα απο παντού για να πνίξουν τη λαική αγανάκτηση.

Tους δείξαμε οτι μπορουμε και με άμυνα και με παθητική αντίσταση μπορούμε και με αντι-βία μπορούμε και με όλα. Μπορούμε με ψυχή βαθιά. Ας τα συγχρονίσουμε καλύτερα για καλύτερα αποτελέσματα.
Μιλάνε και αναφέρονται στη Μεταπολίτευση. Ο μεγαλύτερος λαικός ξεσηκωμός μετά τη Μεταπολίτευση. Λάθος μέγα. Αν πάμε πιο βαθιά στην ιστορία θα δούμε οτι 29 ημέρες και νύχτες το Σύνταγμα δεν έχει κρατηθεί ποτέ. Ούτε το 1944. Στα Δεκεμβριανά.
Θες με μουσική, θες με τα κορμιά μας. θες με δόντια, θες με τα νυχια...το Σύνταγμα κρατιέται και είναι λεύτερο και ανυπάκουο. Ας το κανουμε τη δική μας Καταλονία, ας το κανουμε το δικό μας γαλατικό χωρίο, ας το κάνουμε προπύργιο αντίστασης και ανυπακοής. Ας το κανουμε τον τάφο της μιζέριας της ηττοπάθειας.
Το κείμενο όπως και το βίντεο το πήραμε από το indymedia.
Επίσης, πλούσιο φωτορεπορτάζ μπορείτε να βρείτε και στο babylonia

ΥΓ. Μη ξεχνάμε ότι σε αυτές τις συνθήκες και τις καταστάσεις, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Και οι μπάτσοι συμπράττουν για άλλη μια φορά με τον εχθρό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: