15 Ιουνίου 2011

Οι μπράβοι του ΠΑΣΟΚ και το Αγαπημένο μας Παρακράτος


Αναλογες εικόνες βλέπουμε κ από τα ντοκιμαντέρ που αφορούν στη Χούντα κ στην προστασία που παρείχαν τότε οι χωροφύλακες στα σκουπίδια του φασισμού. Οι μπάτσοι πάντα στο έργο τους! ΄

Και για να μη ξεχνάμε το αγαπημένο μας Παρακράτος (πηγές: Indymedia, Realdemocracy.gr, prezatv):
 

Oι μπάτσοι ως γνωστόν δίπλα στον πολίτη από τον οποίο και πληρώνονται
 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπάτσος σημαίνει:
Τσιράκι των αφεντικών , μισθοφόρος , πουλημένο τομάρι, γενίτσαρος, ανεγκέφαλος
Και ότι άλλη μαλακία γράψεις θα ταιριάζει σε αυτά τα γουρουνάκια τους αποτυχημένους της ζωής , όλοι σας θα έχετε κάποια στιγμή γνωρίσει έναν μπάτσο δεν μπορεί ! δείτε λίγο το ποιον του και θα καταλάβετε γιατί είναι ικανός να δέρνει συνταξιούχους να δέρνει την μάνα του τον πάτερα του τον αδελφό του , δείτε τους που κάνουν παρέα μόνο μεταξύ τους και με καμιά άλλη κοινωνική τάξη ξεκομμένοι στην κοσμάρα τους του σκύλου του αφεντικού , και άμα ψαχτεί το πράγμα πιο καλά θα δείτε ότι 7 στους 10 είναι κερατάδες.

Κίνηση Πολιτών Κορυδαλλού είπε...

Παιδιά η κατάσταση στο Σύνταγμα σήμερα ξέφυγε...απανωτα δακρυγόνα στο πάνω και τώρα στο κάτω μέρος της πλατείας, το πρωί που ξεκίνησαμε να κάνουμε τον αποκλεισμό στα τρία σημεία (συνταγμα, ευαγγελισμό και παναθηναικό στάδιο) έπεσε ξύλο και έγιναν αρκετές προσαγωγές στα σημεία ευαγγελισμός και τρούμαν. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ήθελαν να κουνήσουμε ρούπι και να λάβει χώρα ο αποκλεισμός. Όσοι μπορούμε και όσο μπορούμε να κάνουμε συνεχή ενημέρωση αυτοί που έχουμε πρόσβαση σε υπολογιστές για το που γίνονται επεισόδια και που υπάρχει ανάγκη από κόσμο..Το σίγουρο είναι ότι τους φοβήσαμε και θα συνεχίσουμε μέχρι να τους ξεφορτωθούμε..Όλοι στην πλατεία μένουμε εκεί και διαδηλώνουμε γιατί είναι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δημοκρατικό μας δικαίωμα..Να μην περάσει η τρομοκρατία!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Φίλε ανώνυμε,

συμφωνούμε σε όλα. Αλλωστε αν δεις όλες τις αναρτήσεις μας σχετικά με τους μπάτσους, θα καταλαβεις ότι είμαστε στο ίδιο μοτίβο σκέψης!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

@Κινηση Πολιτών Κορυδαλλού

Δυστυχώς τα κατάφεραν προσωρινά. Ολοι Συνταγμα να ξαναχτίσουμε την πλατεία. Ισως το σημερινό να βγει κ σε καλό!

Το κράτος δείχνει ότι είναι σε Πανικό! Αν δε πανικοβληθεί ο κόσμος, θα ωριμάσει μέσα από το σημερινό!

Ειδικά οι καινούργιοι του δρόμου!

Unknown είπε...

Η μπατσαρία, το σκυλολόι των αφεντικών, μας φιλοδώρησε σήμερα με πολλά χημικά και άφθονη προβοκάτσια. Αναμενόμενο. Θέλω να πω σε όλα τα μουνόπανα του συστήματος (βουλευτές, μπάτσους, δημοσιογράφους) ότι ο λαός δεν τρώει το παραμύθι τους και ότι θα είμαστε εκεί για όσο χρειαστεί. Το κράτος και οι εξουσιαστές είναι όντως σε ΠΑΝΙΚΟ.
Όλοι στους δρόμους!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

@Akou Ανθρωπάκο

"Θέλω να πω σε όλα τα μουνόπανα του συστήματος (βουλευτές, μπάτσους, δημοσιογράφους) ότι..." Ας καταλάβουν επιτέλους όσοι επιθυμούν αλλαγή σε αυτή την πουτάνα τη χώρα, ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Γιωργάκης κ ο Κωστάκης. Είναι το τρίπτυχο που αναφέρεις αδελφε!
Κ το γαμήσι πρέπει να τους περιλάβει όλους!