9 Ιουλίου 2011

Oι φασίστες σύντροφοι του ΓΑΠ και οι χαρταετοί

Μπορεί να είμασταν πάντα ένα μπουρδέλο με οθωμανικές καταβολές και κομπλεξισμούς (όπως λέει κ ένας φίλος, "Οι Πολωνοί είναι οι ωραίοι Γερμανοί κ οι Έλληνες οι ωραίοι Τούρκοι-Μογγόλοι") , αλλά αξιοπρέπεια υπήρχε στη χώρα. Αξιοπρέπεια η οποία μεταφράζονταν σε στήριξη περήφανων αγωνιζόμενων λαών ή τουλάχιστον σε μη σύμπραξη με τον εχθρό. 
Έργα συμμάχων του ΠΑΣΟΚ
Σήμερα μαζί με την επιτροφή στον εργασιακό μεσαίωνα και στην αστυνομική χούντα του 20ου αιώνα, το ΜΠΑΤΣΟΚ κ οι ρουφιάνοι του στηρίζουν μία κυβέρνηση ακροδεξιών σιωνιστών και δολοφόνων. Παράλληλα τους δίνει πίτα από το μελλοντικό ξεπούλημα ενώ παράλληλα έχει μετατρέψει πολλές εταιρείες ισραηλινών συμφερόντων σε βασικούς προμηθευτές του δημοσίου. 
Οι δολοφόνοι που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μη φθάσει για 2η φορά ο στολίσκος της Ελευθερίας στη Γάζα, επιστρατεύουν συμμάχους για να κάνουν τη δουλειά τους.
Μερικοί από εσάς μπορεί να μη γνωρίζουν τι εστί η Ακροδεξιά Κυβερνηση του  Νετανιάχου, των στρατιωτικών καθαρμάτων και των συμμάχων τους. 
Στο παρακάτω βίντεο παιδάκια από την Παλαιστίνη προσπαθούν να πετάξουν ...χαρταετούς αλλά τα καθίκια τους ψεκάζουν με χημικά κ αέρια. 
Είναι κ αυτοί οι στρατιώτες σα τους δικούς μας τους μπάτσους που δε μπορούν να ...κάνουν αλλιώς; 
Προειδοποιούμε κάθε καργιόλη ΠΑΣΟΚΟ πως κάθε σύμπραξη με το εβραικό-αμερικανικό λόμπι αποτελεί το ύστατο χαίρε ακόμη κ στη λέξη δημοκρατία. 
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες των πράξεών του! 



2 σχόλια:

Elva είπε...

Kαλησπερα φιλοι Πειρατες!

Tα παιδια στη περιοχη Νabi Saleh το μονο που ηθελαν ειναι να πεταξουν χαρταετους και να γελασουν ξεφευγοντας λιγο απο τη μιζερια των συγκρουσεων.
Τα κτηνη ομως αυτα, που τωρα η Ελλ. κυβερνηση βοηθαει επισημα, δεν αφησαν ουτε το γελιο να ανθισει στις παιδικες ψυχες!
Αλλη μια προσφορα των..''σοσιαλιστων'' στην υπηρεσια των λαων! :((

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ :
Το πρωι "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" το βραδυ "βαθυ κοκκινο" πορνιδιο στην πλατεια...