5 Σεπτεμβρίου 2011

Βασανισμοί διαδηλωτων εις μνήμην της ΠΑΣΟΚικής επετείου


Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία της θεσμικής συμμορίας που λέγεται ΕΛ.ΑΣ. Το βράδυ του Σαββάτου 03-09-11 η πλατεία Συντάγματος δέχεται επίθεση από όλες τις μεριές.
Ακολουθεί πανικός με τον κόσμο να τρέχει μέσα στην κίνηση επί της Σταδίου και της Φιλελλήνων.
Λίγο αργότερα ακολουθεί επίθεση στα Everest ενώ κόσμος κυνηγήθηκε και χτυπήθηκε επί της Ερμού μέχρι το ύψος των MAC.

Αφού έκαναν μια χαρά τη δουλειά τους το μεσημέρι, βοηθώντας μια χούφτα νεοναζί να στείλουν στο νοσοκομείο με χτύπημα στο κεφάλι από σιδερογροθιά έναν μικροπωλητή, το βράδυ είχαν και αυτοί ένα μικρό μερίδιο “κρέατος” χτυπώντας το κόσμο ανελέητα. Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η επιχείρηση έγινε “έξυπνα”. Σχεδόν καθόλου χρήση χημικών εκτός από μερικές φυσουνιές και μερικές κρότου λάμψης και απίστευτο ξύλο με σημάδι όπως πάντα στα κεφάλια.
10 συλλήψεις , αρκετοί τραυματίες , όπως πάντα με ανοιγμένα κεφάλια.
Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Τρομοκρατία.
Δυστυχώς για τις ελίτ του καπιταλισμού, δεν γίνεται να κρατάμε όλοι ελληνικές σημαίες, να έχουμε σβάστικες σε τατουάζ ή να κουνάμε σημαιάκια του ΠΑΣΟΚ.
Αλήθεια ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας τι γνώμη έχει που έχει εξελιχθεί η Ερμού σε τόπο βασανιστηρίων;
H συνεχεια εδώ από το φίλο @risinggalaxy

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος χτυπιέται από ΜΑΤ να πηγαίνει στο νοσοκομείο και με χάρτι από ιατροδικαστή να καταθέτει μήνυση εναντίον της αστυνομίας.Αρκετά πια με την τρομοκρατία και τον εκφοβισμό.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Eίναι μία λύση. Η καλύτερη βεβαια είναι η συσπείρωση και θα δεις πότε θα εξαφανιστούν τα μπατσόνια!

ELvA είπε...

Τα διαβασα και βλεπω οτι αλλαξαν τακτικη, τωρα μετα το ντορο που εγινε, φροντιζουν να μην πετανε δακρυγονα! Τουλαχιστον αυτοι παιζουν το παιχνιδι τους, ομως οι διαδηλωτες δεν εχουν καταλαβει ακομη οτι χρειαζεται συσπειρωση για να φυγει αυτη η τρομοκρατια!