29 Σεπτεμβρίου 2011

Το υπουργείο Εσωτερικών κοροϊδεύει κ προκαλεί

Αναδημοσιεύουμε αυτολεξεί την καταγγελία που λάβαμε από τους αδιόριστους διοριστέους του διαγωνισμού 1Γ/2008 για τις επιλεκτικές «πράσινες» προσλήψεις κ την επιλεκτική ανεργία των μη προνομιούχων: 
«Το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης έβγαλε πρόσφατα ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία "Με τα άρθρα 10 και 11 του ν. 3833/15.3.2010 «πάγωσαν» οι εγκρίσεις προσλήψεων και οι προσλήψεις για το έτος 2010, με εξαίρεση τους τομείς Υγείας, Παιδείας και Άμυνας". Ωστόσο παρακάτω το υπουργείο αναφέρει οτι "υλοποιήθηκαν" 22.357 προσλήψεις τις οποίες χαρακτηρίζει των ετών 2007, 2008, 2009 γιατι τότε εκδόθηκαν οι εγκριτικές αποφάσεις. Προφανώς στο υπουργείο έχουν χάσει τα...αυγά και τα πασχάλια μετρώντας τον αριθμό των απολύσεων που "δεν θα έκανε" η κυβέρνηση και μπερδεύουν εγκρίσεις με προσλήψεις. 

Γιατι αν όντως πάγωσαν τις προσλήψεις όπως ισχυρίζονται τότε ο αριθμός 22.357 επιβεβαιώνει οτι απλώς δεν εφάρμοσαν το Νόμο τους και αυτό μάλιστα το έκαναν και επιλεκτικά. Παραδείγματος  χάριν και εμείς που είχαμε εγκριτικές αποφάσεις τα έτη που αναφέρει το υπουργείο παραμένουμε αδιόριστοι. Άρα όχι μόνο δεν εφάρμοσαν κανέναν Νόμο αλλά ουσιαστικά προσλάμβαναν όποιον ήθελαν παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου.
Επίσης  την ίδια ώρα που η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το ΑΣΕΠ σαν...κολυμβήθρα του Σιλωάμ για το επικείμενο πογκρόμ απολύσεων λέγοντας ότι θα προχωρήσει στην "αξιολόγηση" όσων δεν διορίστηκαν με διαδικασίες ΑΣΕΠ , την ίδια ώρα ομολογεί οτι έχει παγώσει διορισμούς ανθρώπων ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ (τέτοια η ..."ευαισθησία" τους για το ΑΣΕΠ) τους οποίους κοροιδεύει και ωμά από πάνω έχοντας αλλάξει τρείς φορές το Νόμο για το διορισμό τους πότε προσδιορίζοντάς τον για το 2011 πότε για μέχρι το τέλος του 2013, τώρα για το τέλος του 2015 και αύριο κανείς δεν ξέρει για πότε. ΤΕΤΟΙΑ Η "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ" ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΕΠ!
Για να είμαστε σαφείς. Η κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να προχωρήσει στις προσλήψεις των διοριστέων του ΑΣΕΠ που πανηγυρίζει και από πάνω οτι τις πάγωσε (μάλλον το κάνει στα πλαίσια του ..."σεβασμού" στο θεσμό) αλλιώς θα μας βρεί σε κάθε βήμα απέναντι της. Επίσης να σταματήσει να κρύβεται πίσω απο το ΑΣΕΠ του οποίου ο συνταγματικά κατοχυρωμένος ρόλος είναι να κάνει τις διαδικασίες επιλογής για διορισμό και όχι απολύσεις. Επίσης και το ΑΣΕΠ να σταματήσει την ένοχη σιωπή του και να πάρει θέση. Αν θέλει το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης και ο υπουργός απολύσεις να τις υπογράψει μόνος του και να αναλάβει και τις ευθύνες που πότε προσπαθεί να μεταφέρει στο ΑΣΕΠ,  πότε σε ιδιωτικές εταιρείες κοκ. Ας αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί για το πέταμα στην ανεργία χιλιάδων ανθρώπων και εμείς θα αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί για την ανατροπή της πολιτικής  του».

2 σχόλια:

ELvA είπε...

Και να ταν μονο το συγκεκριμενο υπουργειο, φιλοι Πειρατες που κοροιδευει και προκαλει, καλα θα ηταν...Οπου και να δει κανεις τα ιδια γινονται και εφ οσον παραμενουν θα συνεχισουν να μας κοροιδευουν για καιρο...


''Xαθηκαμε'' και παλι, πως τα καταφερνουμε; ;)

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Aυτοί είναι Elva!

Ρουφιάνοι μια ζωή!!!