21 Οκτωβρίου 2010

Τυφλή ...δικαιοσύνη

H παραπάνω φωτογραφία είναι από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν χθες μέλη της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, αντιδρώντας στις ...περικοπές των αναπηρικών συντάξεων και των δώρων τους.
Τα σχόλια είναι περιττά!

Μήπως, να αρχίσουμε να τυφλώνουμε όποιον συνεχίζει να στηρίζει τους μαφιόζους; Θα πιάσει τόπο και η ρύθμιση!





8 σχόλια:

blackbedlam είπε...

Γ$#&μω την τύφλα μας.Τι έχουμε πάθει ρε παιδιά τι γίνεται νομίζω ότι ζω σε άλλη διάσταση.
Μα τον Τουταγχαμόν δεν ξέρω πια και τα τελευταία μου επιχειρήματα εξαντλούνται.Πως να βρώ λόγους και δικαιολογίες για όλον αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε.
Και δεν ένοώ τα όσα μας επιβάλονται αλλά τα όσα ανεχόμαστε και μεις και οι....ακόμα δεν μπορώ να τους ονοματίσω αν και πια νομίζω ότι φέρουν σοβαρές ευθύνες.
Βλέπεις δεν έχω το κουράγιο να πω για το κόμμα μου.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Black καλημέρα!

Δυστυχώς, τα λέγαμε και την προηγούμενη φορά! Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για το τι του συμβαίνει. Στα παπαρια του!

Κύριο πρόβλημά του είναι το μεταναστευτικό (με αποτελεσμα το ρατσισμό), όπου οι οικοδόμοι Αλβανοί ή οι Αποθηκάριοι Πακιστανοί παίρνουν από τα σπουδαγμένα παλικάρια των Ελληναράδων (τα οποία βλεπουν Big Brother και Master Chef), και η πάρτυ του την οποία η μαμα του και ο μπαμπάς του, του εμαθαν να κοιτάει.

Τα λόγια που ακούς από τα ζώα είναι: "Ελα μωρέ εγώ θα σώσω τον κόσμο, μακρυα απο μας, κοίτα την πάρτυ σου, τι με νοιάζει εμένα" και ένα σωρό άλλες παπαριές...

Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία θέλει χρόνια για να αλλάξει και αναγκαστικά μόνο μέσω της νέας γενιάς μπορούμε να ελπίζουμε!

ΚΟυράγιο Black!

ELvA είπε...

Καλημερα Πειρατες μας!

Δυστυχώς οπως λες κι εσυ ''αυτή η νοοτροπία θέλει χρόνια για να αλλάξει και αναγκαστικά μόνο μέσω της νέας γενιάς μπορούμε να ελπίζουμε''!

Aς ελπισουμε, μονο, οτι μιλαμε για μια γενια που εχει τα ματια της ανοικτα και βλεπει τι γινεται,γυρω, χωρις να αναλωνεται στα.. σκουπιδια που αφθονα μας προσφερει το συστημα! ;(

Mob είπε...

Ας όψονται τα γαμημένα τα κωλομαντριά τους!!!Ολοι περιφραγμένοι και"ασφαλείς"στα κόμματα,στα δόγματά τους,στις συντεχνίες τους!!!Περιμένουν τους υποβολείς και μέντορές τους να σαλπίσουν την"επανάσταση"...

Mob είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Για να δούμε Elva!

Ψιλοχλωμό!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Mob, και γαμώ τα σχόλια ρε φίλε!

Aν δε πειράζει θα το κοπιάρω και θα το χώσω σε κάνενα άρθρο, πάντα βεβαια με παραπομπή!

blackbedlam είπε...

Μάγκες μας, έχουν πάρει τα σώβρακα και καθόμαστε και τους κοιτάμε. Ας "ζυμώσουμε" την ανάγκη της οργάνωσης. Ας κάνουμε σύνθημά μας την ανάγκη αυτή.ΤΊΠΟΤΑ τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει δίχως οργάνωση.Σε σωματεία, συλλόγους, στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς.
Να αναγκάσουμε και αυτούς που δεν μιλούν, γιατί ε,δεν τους ακούει και κανένας,να τους αναγκάσουμε να ανταποκριθούν ή να τους αλλάξουμε βρε αδερφέ.Μέσα από τους αγώνες θα ξεπηδήσουν άξιοι ηγέτες, διαφορετικά θα μείνουμε στα ευχολόγια και στις κατάρες, σαν κάτι παλιές γριές καταρούσες.Άλλωστε για πια νέα γενιά μου μιλάτε, αν δεν είμαστε εμείς που θα τους δείξουμε τον δρόμο, αν δεν τους διαπαιδαγωγήσουμε εμείς αφήνουμε τα παιδιά μας, έρμαια στις ορέξεις και στους μηχανισμούς τους.
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ