23 Οκτωβρίου 2010

Μια ακόμη παράσταση σκατοψυχίας

Τα ασπόνδυλα της «ομάδας περιφρούρησης» του Αγ. Παντελεήμονα, που θίγονται όταν τους αποκαλούν φασίστες και ρατσιστές, προχώρησαν σε μία ακόμη παράσταση σκατοψυχιάς μέσα σε καθεστώς πλήρους ασυδοσίας από τις «δυνάμεις ασφαλείας» του ΠΑΣΟΚ. Υπενθυμίζω ότι μόλις χθες ο υπ. εθνικής άμυνας, Ευ. Βενιζέλος, χαριεντιζόταν με τον αρχικωλοτούμπα της ακροδεξιάς Γ. Καρατζαφέρη, στο όνομα του «αρραγούς εθνικού μετώπου» (κατά την ορολογία Βενιζέλου).

Ακολουθεί δημοσίευμαΕπίθεση με πέτρες και γιαούρτια δέχτηκε ο Αλέκος Αλαβάνος σήμερα στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα από ρατσιστικές ομάδες. Τα ίδια τσογλάνια, όπως καταγγέλει η κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» χτύπησαν μία νεαρή κοπέλα, εθελόντρια του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών, με αποτέλεσμα να της σπάσουν τα δόντια.
Όπως καταλαβαίνετε…καμία προσαγωγή δεν έγινε.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής όταν ο κ. Αλαβάνος ξεκίνησε, συνοδεία μελών του συνδυασμού του «Ελεύθερη Αττική», περιοδεία στην περιοχή με αφετηρία την Πλατεία Βικτωρίας.
Ο Αλέκος Αλαβάνος κατήγγειλε ότι η αστυνομία άφησε ελεύθερο το έδαφος να αναπτυχθεί η βία και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια η παρουσία της στην Πλατεία είχε το ρόλο της συγκάλυψης. Ο ίδιος δήλωσε ότι «η “Ελεύθερη Αττική” δεν αναγνωρίζει κανένα άβατο,ούτε στον Άγιο Παντελεήμονα, ούτε πουθενά αλλού».
Η Κίνηση «Απελάστε το ρατσισμό» κατήγγειλε ότι μία νεαρή κοπέλα, μέλος της Κίνησης, χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δόντια της.
Ο κ. Αλαβάνος τόνισε στο ρ/σ του Σκάι ότι “δεν επιτρέπεται να υπάρχει φασιστικό άβατο μέσα στο κέντρο της Αθήνας“, ενώ αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι δεν έγιναν προσαγωγές, έκανε λόγο για “συντεχνία της αστυνομίας με τα φασιστικά στοιχεία“.
ΠΗΓΕΣ: Το Βήμα, Σκάι, Ζουγκλα.gr, Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών

Δεν υπάρχουν σχόλια: