9 Νοεμβρίου 2010

Σκατά στα μούτρα τους

Είναι αλήθεια ότι καθυστερήσαμε αρκετά! Black Bedlam ζητούμε ταπεινά συγγνώμη. Ότι και να πεις, άδικο δε θα έχεις. Λίγο τα χθεσινά αποτελέσματα, λίγο το Βig Brother, λίγο το Νησί, λίγο το Next Top Model,  δε μας άφησαν αρκετό χρόνο ώστε να ασχοληθούμε με τα πεπραγμένα του τραγικότερου λαού στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία...
Και ξεκινάμε:
Αυτή η χώρα και ειδικότερα η Ρούμελη, έβγαλε τον καπετάνιο, τον Άρη Βελουχιώτη. Σήμερα, στους νομούς της πάλαι ποτέ Ρούμελης (για τους ελληναράδες ειδικά ο όρος), κυριαρχεί η αθλιότητα και η αποβλάκωση. Δε δυνάμεθα να ερμηνεύσουμε με διαφορετικό τρόπο αυτό που ζήσαμε χθες.
 Δήμος Λαμιέων: Κοτρωνιάς Γεώργιος του Νικολάου, 52,67% (Νέα Δημοκρατία). Η Λαμία είναι μία από τις ασχημότερες πόλεις της χώρας και παράλληλα μία από τις πλέον παρατημένες. Και όμως, τα ζώα επιμένουν...Και δυστυχώς έχουν προγόνους που και μόνο η αναφορά τους, είναι ντροπή για τους γελοίους κατοίκους της περιοχής. Είναι κοντά και ο Γοργοπόταμος...
Δήμος  Καρπενησίου: Μπακογιάννης Κωνσταντίνος του Παύλου, 54,29%!!!
Θέλω έναν γάτο να μας εξηγήσει πως μπορεί να «παραχθεί» ένα τέτοιο ποσοστό για ένα πολιτικό με ...τέτοια καριέρα (Βλέπε σχετικό θέμα εδώ). Πως ρε πούστη γίνεται αυτό;
Δήμος Αθηναίων: Απόστολος Κακλαμάνης του Μιχαήλ, 34,97%!!
Δε θυμάμαι κανένα αλλο Δήμαρχο Αθηναίων να μετατρέπεται σε χουλιγκάνο οπαδό και να καταφέρεται εναντίον του Δημοσίου ώστε να αποκτήσει γήπεδο ο δύσμοιρος Παναθηναϊκός αλλά και να κάνει αγώνα για να γίνει παράλληλα και ένα εμπορικό ώστε να «ανακάμψει» ο καημένος ο Βώβος...
Δε  θυμάμαι κανένα Δημαρχο Αθηναίων να επιστρατεύει Χρυσαυγίτες για να επιτεθούν σε κατοίκους της περιοχής των Πατησίων που πήγαν να σώσουν το Κτήμα Δρακόπουλου.
Δε  θυμάμαι κανένα Δημαρχο Αθηναίων να παραδίδει ολόκληρα κομμάτια του κέντρου της πόλης στους Χρυσαυγίτες και στους μπάτσους-συνεργάτες τους, για τον έλεγχο του κέντρου και το «ξεκαθάρισμα» στην περιοχή.
Δε  θυμάμαι κανένα Δημαρχο Αθηναίων να καταστρέφει ολόκληρα πάρκα στο κέντρο της πόλης (κτήμα Κύπρου και Πατησίων) για να τα μετατρέψει σε Πάρκινγκ αλλά και να απειλεί όποιον αντιστέκεται με φυλακίσεις και εξοστρακίσεις.
Δε  θυμάμαι κανένα Δημαρχο Αθηναίων να αφήνει τόσα κυκλώματα πορνείας, ναρκεμπόρων και εγκληματιών να αλωνίζουν σε πολλές περιοχές της πόλης ενώ παράλληλα οι μπάτσοι να κυνηγούν μόνο τους «εγκληματίες» των Εξαρχείων...
Δε  θυμάμαι κανένα Δημαρχο Αθηναίων να ξοδεύει 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο μόνο για τις Χριστουγεννιάτικες εορτές...
Δε  θυμάμαι κανένα Δημαρχο Αθηναίων να έχει τόσο βρώμικη την Αθήνα και τόσο υποβαθμισμένο το κέντρο της.. Η γκετοποίηση είναι προφανής σε σημείο που αρχίζει και κινεί υποψίες για εσκεμμένες κινήσεις ώστε να επωφεληθούν μεγάλες εταιρείες του real estate.  
Και ερωτούμε: Πως είναι δυνατόν το 35% των κατοίκων (από αυτούς που ψήφισαν) να στηρίζουν έναν τέτοιο άνθρωπο...;;; Θέλουμε και εδώ τη βοήθειά σας.
Δήμος  Τανάγρας:  Γεωργίου Ευάγγελος τους Παρασκευά, 49,93%**!!! 
Η επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς στην περιοχή θερίζει το σκάνδαλο του Ασωπού ποταμού (βέβαια δεν είναι οι μοναδικές περιοχές που επηρεάζονται αλλά επιλέξαμε το κέντρο του προβλήματος και του σκανδάλου).  Το συγκεκριμένο τύπο δε τον γνωρίζουμε και δε μπορούμε να προκρίνουμε το έργο του. Όμως, στηρίχθηκε από το ΜΠΑΤΣΟΚ, είναι μέλος του κόμματος, το οποίο και είναι το δεξί χέρι των βιομηχανιών στην ιστορία αυτή. Μη ξεχνάμε ότι τα εγκλήματα ξεκίνησαν από τις βιομηχανικές αβάντες των «σοσιαλιστικών» κυβερνήσεων του ΜΠΑΤΣΟΚ και της Νέας Δημοπρασίας (ναι, και ο ...μεγάλος Ανδρέας αβάνταρε τις βιομηχανίες), μετά από το προεδρικό διάταγμα του ...1979 που χαρακτήριζε τον Ασωπό αγωγό βιομηχανικών λυμάτων.
Εκεί, λοιπόν, που θερίζει ο καρκίνος, το νέρο είναι τοις πασι γνωστό ότι είναι μολυσμένο, και ο υδροφόρος ορίζοντας θυμίζει αγωγό αποχεύτεσης, τα τσακάλια που ζουν εκεί επέλέξαν με 50% τον ΠΑΣΟΚΟ και τιμώρησαν, όπως θα ...έπρεπε άλλωστε τον υποψήφιο του ΚΚΕ (4,37%). Ποιος να τους λυπηθεί, λοιπόν, αυτούς τους καριόληδες; Ας ψοφήσουν αργά, αργά!  
Σταματούμε εδώ γιατί δε την παλεύουμε άλλο!
Τρία γενικά σχόλια για τη χθεσινή αθλιότητα:
1.       Η αποχή στο 40% είναι αρνητικό φαινόμενο καθώς όπως φάνηκε και χθες, οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι γλείφτες των 2 μεγάλων κομμάτων. Ok, δε πιστεύουμε ότι με τις εκλογές αλλάζουν κοινωνίες, αλλά τουλάχιστον μπορείς να γελοιοποιήσεις αρκετούς. Ούτε και αυτό έγινε!
2.       Ενισχυθηκε υπερβολικά και επικίνδυνα η Χρυση Αυγή και τα παρακλάδια της (ΛΑΟΣ, Ψωμιάδης και Κακλαμανικοί), γεγονός που πέρα απο ανησυχητικό, είναι δείγμα του επιπέδου των συμπολιτών μας.
3.       Μετά από μία χρονιά βιασμού, γελοιοποίησης και εξαθλίωσης του λαού, το αποτελέσμα των εκλογών είναι πολύ θετικό για την κυβερνητική χούντα! Επομένως, Γιώργο, σκίσε τους την κωλοτρυπίδα! Να δούμε πόσο θα αντέξουν...
      


**Ο συγκεκριμένος δήμος περιλαμβάνει τις περιοχές της Τανάγρας, των Οινοφύτων , του Σχηματαρίου και  των Δερβενοχωρίων.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή ανάρτηση πειρατή!
Θα συμφωνήσω απολυτα

Καλή μας συνέχια και καλό μας κουράγιο!

Ανώνυμος είπε...

εφόσον δεν βάζουμε μυαλό,
δικαιούνται να μας την ανοίξουν την κωλοτρυπίδα βιαίως

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Δυστυχώς, έτσι είναι παιδιά!

Πούτσα, πούτσα και πάλι πούτσα!

Υγ. Και κάτι που ξέχασα στο άρθρο...
Πρώτος σε ψήφους στην περιοχή του Κολωνακίου ο Ηλίας Ψινάκης!

Μήπως τους έταξε διορισμό σε ριάλιτι...;

Λωτοφάγος είπε...

Για τον Ψινάκη: μα είναι σάρξ εκ της σαρκός τους! Γιατί να μην τον ψηφίσουν; Με το καρακίτς του, τις πλαστικές και την σνομπ ομιλία του (εκ του sine nobilitatis, που σημαίνει χωρίς ευγένεια ή χωρίς ευγενική καταγωγή). Ακριβώς όπως οι ψηφοφόροι του.
Πολύ καλή η ανάλυση. Συναισθάνομαι την οργή σας, ιδίως στο δήμο Τανάγρας. Ας τον λουστούν τον εκλεκτό τους! Και μην τολμήσουν να κλαψουρίσουν πάλι.
Ερώτηση κρίσεως: με 49,93% εκλέγεται; Ο νόμος ορίζει 50+1, νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες, ήρθε η ώρα της πούτσας. Ανοίξτε και απολαύστε. Έρχεται και δε θα λυπηθεί κανένα πούστη. Τι δεν είμαστε πούστηδες? Δεν πειράζει. Γιατί η πούτσα, δεν έχει μάτια. Θα μας περάσει όλους μερικά χέρια. Μόνο όταν θα μας περνάει τα χέρια να θυμηθούμε: Ήμασταν ιστορικά άτυχοι να ζήσουμε ανάμεσα σε πρόβατα, εκεί που κάποτε ζούσαν περήφανοι λύκοι σαν τον Κατσαντώνη, το Νικηταρά, το Διάκο και άλλους πολλούς. Ιστορικά άτυχοι, αδέρφια. Τίποτα, άλλο.

Αλέξανδρος

Ανώνυμος είπε...

Υπήρξε όμως και μια νέα παράταξη στον Νομό Ροδόπης ''Σπάρτακος'' κανένας υποψήφιος δεν ήταν πολιτικοποιημένος!Απλοί καθημερινοί εργαζόμενοι άνθρωποι!Πήραν μια θέση στο διοικητικό...τους έφαγαν τα κομματόσκυλα και οι πολίτες που είναι έρμαια αυτών αλλά είναι κι αυτό μια αρχή!

blackbedlam είπε...

Καλή μέρα Πειρατές μου, ναι, ναι, τόσα και άλλα τόσα τους πρέπουν, αλλά πρέπει να αποφασίσουμε.Ή έχουμε να κάνουμε με έναν λαό λωβοτομημένο και δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα,άρα ας αρχίσουμε να ψάχνουμε πως θα σώσει ο καθένας μας το τομάρι του.
Φυσικά ξέρετε σε τούτη την κοινωνία έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, πως μπορεί κανείς να σώσει το τομάρι του.Θα χρειαστεί να συμβιβαστεί, να σκύψει, να προσκυνήσει, να καρφώσει,να γίνει χαφιεδόμουτρο, να λαδώσει, τελικά να δεχθεί όλα όσα λέτε στην ανάρτησή σας,(σοβαρή γυναίκα είμαι και δεν θα με κάνετε εσείς να παρεκτραπώ) Η θα πρέπει να καταλήξουμε σε κάποιο άλλο συμπέρασμα, που απαιτεί να δούμε συλλογικά τους τρόπους προσέγγισης, τους τρόπους που θα μας δώσουν την δυνατότητα να πείσουμε και να εμπνεύσουμε όλους αυτούς, που ανήκουν έτσι και αλλιώς στην ίδια τάξη με εμάς.
Είναι εργαζόμενοι είναι οι φυσικοί μας σύμμαχοι και χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να προχωρήσουμε.
Η θα μας τραβήξουν μαζί τους στο βάραθρο που μας επιφυλάσσει ο ταξικός εχθρός ή θα τους πάρουμε με το μέρος μας.
Άλλη επιλογή δεν έχουμε.

Για ρίξτε μια ματιά στα mail σας

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Καλημερα!
Οχι, εκλέγεται Lotus!

Θέλει 50%+1.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Δεν εκλέγεται! Αυτό ήθελα να γράψω!