24 Ιανουαρίου 2011

Παγκόσμια ελληνική πρωτιά!



Αυτή είναι δημοσιογραφία! Ο ΓΑΠ ανήγγειλε την κατασκευή του μεγαλύτερου -όπως είπε- φωτοβολταϊκού πάρκου στον κόσμο, στην περιοχή της Κοζάνης και όλα τα εγχώρια ΜΜΕ φιλοξένησαν την είδηση για την παγκόσμια πρωτιά της χώρας μας.

Κανείς, για λόγους έρευνας και διασταύρωσης, δεν έσπευσε να ψάξει αν πράγματι ένα πάρκο όπως αυτό που θα γίνει (?) στη Βόρεια Ελλάδα, συνολικής παραγωγής 200 MW, είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Για την ιστορία λοιπόν, το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο ετοιμάζεται στην Κίνα και είναι συνολικής παραγωγής 2 Giga Watt (!) και το δεύτερο, θα είναι έτοιμο σε 6 μήνες, στην Καλιφόρνια, στην έρημο Μοχάβι, συνολικής παραγωγής 1 Giga Watt.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως το έργο στην Κοζάνη, αν γίνει και όποτε γίνει, δεν θα είναι σημαντικό. Αλλά τα ψέματα και η υποκρισία έχουν γίνει δεύτερη φύση για τους "υπαλλήλους" στο ΜΠΑΤΣΟΚ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλά, οι ... άνθρωποι, γνωρίζουν την ... άγνοια του κόσμου, ειδικά του "πράσινου" κόσμου και ... κάνουν παιγχνίδι !

Συγνώμη που ήρθα απρόσκλητος.

Γεια σας !

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Καλωσορίζουμε τον γκουρού του λιμανιού!

Δε χρειάζεσαι καμία πρόσκληση και καμία άδεια για να σχολιαζεις εδώ. Τα πάντα επιτρέπονται.

Ειδικά στην Κοζάνη και σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία, το επίπεδο είναι πολύ χαμηλότερο από της υπόλοιπης ελληνικής επαρχίας...

Οπότε αντιλαμβάνεσαι φίλε faro ότι θα νοιώθούν και τυχεροί που έχουν ένα τέτοιο πρωθυπουργό που ενώ γαμαει όλη την Ελλάδα, αβαντάρει την Κοζανη...