2 Ιουλίου 2011

Το μόνο που δεν ιδιωτικοποιείται είναι η αστυνομία

Oι ...γιατροί του μέλλοντος. Δύο κλωτσιές και επανέρχεσαι
Έγινε γνωστή από το αρχηγείο της αστυνομίας η πρόσληψη, μέσω των πανελλαδικών, 1.300 δόκιμων αστυφυλάκων και 100 δόκιμων αξιωματικών, χωρίς να αναγγελθεί ότι στο ... "υπόστρωμα" υπάρχουν άλλες 100 θέσεις για πρόσληψη αξιωματικών με ειδικά καθήκοντα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εκδόθηκε χθες απόφαση του νέου υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που υπογράφεται από τους δύο αντιπροέδρους της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο και Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς και τον καθ' ύλην αρμόδιο υπουργό Δημήτρη Ρέππα, με θέμα: "έγκριση για την κίνηση διαδικασιών πλήρωσης θέσεων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη", με την οποία αποφασίστηκε κι εγκρίθηκε ότι:
 Α. την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 1.500 κενών οργανικών θέσεων αστυνομικού προσωπικού ως εξής: - δόκιμοι αστυφύλακες 1.300 - δόκιμοι υπαστυνόμοι 100 - αξιωματικοί ειδικών καθηκόντων 100
Β. την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 1.200 θέσεων ειδικών φρουρών με πενταετή θητεία στην αστυνομία των οποίων η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί μετά την 31-12-2011.
Γ. την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 750 θέσεων στη σχολή πυροσβεστών και 50 στην πυροσβεστική ακαδημία, των οποίων η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί μετά την 31-12-2011.
 Δ. την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 587 θέσεων στο λιμενικό σώμα ως εξής: - δόκιμοι σημαιοφόροι 60 - ανθυποπλοίαρχοι τεχνικοί 40 - ανθυποπλοίαρχοι οικονομικών 5 - ανθυποπλοίαρχος ιατρός 1 - δόκιμοι αξιωματικοί 181 - δόκιμοι λιμενοφύλακες 300 των οποίων η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί μετά την 31-12-2011.
 http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=85257&catid=3

indymedia
Επίθεση στον εσωτερικό εχθρό 


To ότι το καθεστώς είναι αστυνομικό είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Το ότι παγώνει τις προσλήψεις ανθρώπων που έχουν επιτύχει σε γραπτούς διαγωνισμούς, σε νοσοκομεία, σχολεία, πανεπιστήμια ,ερευνητικά κέντρα και γηροκομεία ενώ παράλληλα κλείνει εφορίες, νοσοκομεία, σχολεία, κέντρα απεξάρτησης κ προσλαμβάνει μπάτσους κ θαλασσόμπατσους είναι καινοτομία. Χουντικά καθεστώτα επενδύουν περισσότερο σε φορείς εκτός αστυνομίας και στρατού. 
Η περίπτωση ΜΠΑΤΣΟΚ είναι μοναδική στην Ευρώπη (ενδεχομένως κ παγκοσμίως). Δείχνει το στυχνό, χιτλερικό της πρόσωπο, αδιαφορώντας για το σύνολο της κοινωνίας, εκτός βέβαια από τα σκυλιά τους. 
ΥΓ.1 Συμφωνούμε με την πρόσληψη πυροσβεστών αλλά για να καλύψουν τις ανάγκες προστασίας των δασών και όχι την καταστολή των διαδηλωτών.
ΥΓ.2  Να υπενθυμίσουμε στον Παπουτσή ότι εκκρεμεί ένταλμα συλλήψεως του για τη δολοφονία 80 ανθρώπων έξω από την Πάρο. Για τα προχθεσινά θα πληρώσει ιδίοις όμμασι.
ΥΓ.3 Τελικά το μόνο που δεν ιδιωτικοποιείται κ παραμένει στον έλεγχο του κράτους είναι η αστυνομία παρά την αδιάλειπτη αύξηση του κόστους της και των κονδυλίων που σπαταλώνται για ζώα κ υπανθρώπους. Για ποιο λόγο δε κρίνεται με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια η λειτουργία της σε αντίθεση με την υγεία (π.χ. κατάργηση 330 κλινικών) κ την παιδεία (κλείσιμο 2.000 σχολείων) που αποτελούν "γάγγραινα" για τα δημόσια οικονομικά;
ΥΓ.4 Είναι αυτό που έλεγαν κάποιοι παλιότερα, "υπηρεσία κοινής ωφέλειας"!!!Τώρα το ποιον ωφελεί, είναι μια προνομιακού τύπου ΠΑΣΟΚική ιστορία!

2 σχόλια:

Xanadu είπε...

ε ναι... αλλωστε ο μονος χρησιμος δημοσιος υπαλληλος ειναι ο μπατσος

τη στιγμη που στα νοσοκομεια και στα σχολεια ισχυει ο κανονας του 1/10 (οπως και σε αλλες δημοσιες υπηρεσιες με αποτελεσμα να υπολειτουργουν τα μεγιστα) εμεις διοριζουμε αβερτα μαντροσκυλα

αυτη ειναι η δημοκρατια μας

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Η κοινοβουλευτική "αστική" δημοκρατία των αφεντικών! Γιατί δική μας δεν ειναι σίγουρα!

Σκατά σε κάθε πούστη μπάτσο που θα μπει με βύσμα, γλείφωντας για την κατάντια!