22 Σεπτεμβρίου 2009

Διαμαρτυρία εργαζομένων της Ασπίς Πρόνοια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι από την «Ασπίς Πρόνοια». Αίτημα τους αποτελεί η άμεση καταβολή των αποδοχών που δεν τους έχουν καταβληθεί εδώ και μήνες. Απαιτούν επίσης μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, ειδικά όσων βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση.
Το πρωί έγινε συγκέντρωση μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της ΑΣΠΙΣ, την ώρα που εργαζόμενοι στον Πειραιά συγκεντρώθηκαν μπροστά από την General Union, στην οποία επίσης μπήκε λουκέτο.
Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και ζήτησαν συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας κ. Παπαθανασίου. Ο πρόεδρος και γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας των εργαζομένων έγιναν δεκτοί, ωστόσο είναι άγνωστο αν θα έχουν κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον υπουργό.
Πηγή: www.tvxs.gr

Σχόλιο πειρατών

Να πούμε ότι ήταν κάτι απολύτως αναμενόμενο...??? Θα πω την αλήθεια.

Είναι πραγματικά κρίμα για τους εργαζόμενους και ειδικά αυτούς ανώ των 40 που νόμιζαν ότι ήταν βολεμένοι.

Ερώτηση: Ολοι αυτοί οι εργαζομενοι, που σήμερα διαμαρτύρονται, που ήταν τόσα χρόνια όταν κάποιοι μαλάκες φωνάζουν για τα δεινά της οικονομίας της ελευθερης αγοράς...??? Απολάμβαναν τα αγαθά του καπιταλισμού?
Εχει ο καιρός γυρίσματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: