25 Σεπτεμβρίου 2009

Ερωτήματα για την ασφάλεια και την νοημοσύνη μας...

Αντιγράφουμε απο το TVXS:
"Δέκα ακόμα άτομα αναζητούν οι αρχές, μετά τη σύλληψη των τεσσάρων νεαρών κατά την έφοδο σε σπίτι στο Χαλάνδρι. Όλοι οι συλληφθέντες, ηλικίας 20 – 22 ετών, αρνούνται κάθε κατηγορία και να δώσουν αποτυπώματα, ενώ σήμερα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση.

Οι συλληφθέντες είναι όλοι γεννημένοι το 1988 και το 1989 και σύμφωνα με τον Τύπο είναι γόνοι εύπορων οικογενειών και φοιτητές ιδιωτικών σχολών. Οι αρχές φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τους νεαρούς από τον περασμένο Απρίλιο, μετά την τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών σε εκκλησίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Τον δε περασμένο Ιανουάριο, ύστερα από τη επίθεση του Επαναστατικού Αγώνα εναντίον αστυνομικών στο υπουργείο Πολιτισμού, οι 2 από τους συλληφθέντες είχαν προσαχθεί αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν είχε προκύψει τίποτα εις βάρος τους, ενώ η Αστυνομία έκανε έλεγχο και στα σπίτια τους".

Μάλιστα!

"Τον δε περασμένο Ιανουάριο..οι 2 από τους συλληφθέντες είχαν προσαχθεί αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν είχε προκύψει τίποτα εις βάρος τους, ενώ η Αστυνομία έκανε έλεγχο και στα σπίτια τους."

και από το άρθρο από τα ΝΕΑ

"Το σπίτι στην οδό 25ης Μαρτίου στο Χαλάνδρι βρισκόταν επίσης σε διακριτική παρακολούθηση από την αστυνομία καθώς αρκετοί από τους αντιεξουσιαστες που βρίσκονται στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής το επισκέπτονταν συχνά."

"Τη Δευτέρα το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες της Αντιτρομοκρατικής, ένας από την ομάδα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων μια σακούλα στην οποία βρέθηκαν υπολείμματα εκρηκτικής ύλης και καλωδίων. Οι αστυνομικοί που ήταν επιφορτισμένοι με την παρακολούθηση του σπιτιού ειδοποίησαν την Αντιτρομοκρατική."

Με άλλα λόγια "αντιεξουσιαστές/τρομοκράτες" σύχναζαν σε σπίτι που η αστυνομία είχε κάνει ήδη έφοδο και ήταν ευρέως γνωστό ότι παρακολουθείται... και η 20-χρονοι "τρομοκράτες" εξακολουθούσαν να χρησιμοποιούν σαν "γιάφκα" και να πετάνε στα σκουπίδια αποδεικτικά στοιχεία με υπολείμματα εκρηκτικών...

ΜΑΛΙΣΤΑ!

Και κανείς από τους "δημοσιογράφους" δεν ανασηκώνει ούτε ένα φρύδι με αυτές τις παπαριές... όλα φαίνονται φυσιολογικότατα...αφού τα ανακοινώνει η Ασφάλεια και οι μπάτσοι...

Εμ βέβαια, εκτός από τους "πολιτικούς" έχουμε και τους "δημοσιογράφους" που μας αξίζουν...Αει στο διάολο καργιόληδες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: