25 Σεπτεμβρίου 2009

Ολα τα προβλήματά σας λύθηκαν

Μετά από την πομπώδη σύλληψη των 4 νεαρών που κατηγορούνται για συμμετοχή στην "Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς", τη χαρά των απανταχού δημοσιογράφων-ρουφιάνων της εξουσίας, των δημιουργικών βουλευτών και της μπατσοκρατίας, πιστεύουμε ότι λύθηκαν εν μια νυκτί όλα τα προβλήματα των ελλήνων πολιτών.

Και εξηγούμαστε:

1. Δεν υπάρχει πλέον πρωτογενές έλλειμμα στο προϋπολογισμό του δύσμοιρου ελληνικού κράτους(Επίσημα μόνο στο 10% του ΑΕΠ που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της ελληνικής οικονομίας).
2. Η διαφθορά καταπολεμήθηκε και έκλεισαν όλα τα σκάνδαλα (Ομόλογα, Siemens, Vodafone, Βατοπέδι, Μαγγίνας, Σουφλιάς, Eξαγορά Γερμανού από Cosmote κλπ)με όλους να συνεχίσουν να κλέβουν.
3. Η καθημερινότητα του έλληνα πολίτη βελτιώθηκε. Τέρμα οι τσιμεντουπόλεις, ζήτω τα πεύκα και τα δάση. Τελευταίο παράδειγμα το Κτήμα Καμπά στην Παλλήνη που θα γίνει Mall (Πως και πως το περιμέναμε αυτό το καινούργιο Μall. Άραγε θα έχει Toi & Moi & BSB??).
4. Η ανεργία αντιμετωπίστηκε και αναμένεται νέα έκρηξή της πάνω από το 10% (πάλι επίσημα στοιχεία) μέχρι τις αρχές του 2010.
5. Η αξιοκρατία και η δημοκρατία τηρούνται κατά γράμμα, καθώς τόσο ο διορισμός ανίκανων στα Stage όσο και η καθιέρωση αντισυνταγματικών νόμων συνεχίζεται κανονικά.
6. Ο βασανισμός και η παράνομη κράτηση νέων ανθρώπων από τους μπάτσους συνεχίζεται με αμείωτη ένταση (βλέπε Ηλιόπουλος, Ζαρντινιέρα, Τρύπες στον Πνεύμονα, βασανισμός μεταναστών κλπ).
7. Το ασφαλιστικό έχει λυθεί και όλοι θα δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε (Ειδικά το μεγάλο γέλιο θα εντοπίζεται στις γυναίκες με ανήλικα παιδιά. Δε τις χάλασε καθόλου).

Θα επανέλθουμε με άλλο post γιατί δε θέλουμε να γράψουμε 10.000 λέξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: