8 Σεπτεμβρίου 2010

Το Πράσινο Μίλι μιας εξέγερσης

του Marx Factor

Το “Πράσινο Μίλι” είναι αμερικάνικο ιδίωμα που αναφέρεται στα τελευταία μέτρα που περπατά στη ζωή του ενας μελλοθάνατος πριν την ηλεκτρική καρέκλα, την θανατηφόρα ένεση, το δωμάτιο απαγχονισμού η οποια άλλη μέθοδο θανάτωσης έχει σκεφτεί το άρρωστο ανθρώπινο μυαλό. Ο τίτλος του άρθρου ειναι χιουμοριστικά μεταφορικός γιατί αν γίνει εξέγερση η επανάσταση η οπως θέτε πείτε το, οι κομματικές και θρησκόπληκτες πληθυσμιακές ομάδες θα επέμβουν για μετριασμό της συνεπαγόμενης βίας καθώς ΟΛΟΙ αυτοί που απεχθάνονται τη αναπόφευκτη επαναστατική βία έχουν μια άρρωστη προτίμηση ροπη και ανοχή προς την εργασιακή βία που την χαρακτηρίζουνε ηλιθιωδώς “εργατικό ατύχημα” η “τι να κάνουμε αυτά έχει ο καπιταλισμός” ή
“οπου φτωχός κι η μοίρα του” η “δεν απαντάμε στη βία με βία γιατί ετσι έγραφε μια εικονίτσα στο γαμοπροσκεφάλι της φουκαριάρας της μάνας μου”. Επίσης έχουν μια άλλη άρρωστη λεκτική διαστροφή και την βία του κράτους απέναντι σε διαδηλωτές, μετανάστες, εργάτες που διαμαρτύρονται για την οικονομική τους εξαθλίωση και την προσωπική τους σκλαβιά σε ενα κόσμο-κάμερα και ανοικτη φυλακή (οπως λέει η δια βιου μαλάκες που μας ψηφίσατε Αννούλα ..Ανοικτό Πανεπιστήμιο) την χαρακτηρίζουν “εκτροπη” “ειδεχθές έγκλημα” “δολοφονία” αλλά αποφεύγουν να την αντιμετωπίσουν ταξικά και πολιτικά και παραπέμπουν την διευθέτηση αυτής της βίας σε ένα αστικο καπιταλιστικό “δικαστικό” σύστημα που παίζει το ρόλο του κοινωνικου αμορτισερ ανάμεσα στον εκμεταλλευόμενο και σκλάβο και το αφεντικό του με τους δεσμοφύλακες του.
Αν γίνει λοιπόν εξέγερση πρέπει οι παρακάτω φορείς και άνθρωποι να περπατήσουν το πράσινο μιλι που θα καθορίσει η οργή μας.
1. ΣΕΒ (Συνδεσμος Ελληνων Βιαστών). Για τους απλους προυντονικούς λόγους οτι η ιδιοκτησία ειναι κλοπή και ο πλουτος επίσης. Για τους μαρξιστικούς λόγους οτι δεν υπάρχει αυτοδημιούργητος κεφαλαιοκράτης αλλά αυτοδημιούργητος εκμεταλλευτής ανθρώπων και συσσωρευτής του πλούτου που παράγουν. Συγγνώμη για τους βιαστές μίλαγα η για τους βιομήχανους? ρητορικό ερώτημα καθώς η ταυτολογία είναι προφανής. Δεν υπάρχει εξαίρεση, μη ψάχνετε να βρείτε τον Ενγκελς που θα χρηματοδοτήσει τον Μαρξ μέσα στον ΣΕΒ, πάρτε του τα λεφτά αν έχετε κανά σύγγραμμα και αρκετή ξιπασιά ωστε να το θεωρείτε ισάξιο των Μαρξιστικών, χρηματοδοτήστε το με τα απαλλοτριωμένα και αποκεφαλίστε τον επίδοξο Ενγκελς. Η εναλλακτική τιμωρία τους αν επικρατήσουν στην συνέλευση τίποτε χριστιανοαναρχικοι η ζαιτγκαιστικοι η κομμουνιστοβουδιστές η τίποτε απολίτικοι φλώροι και φλώρες που δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους σε κανένα gay pride και ουτε ηξεραν τι θα πει ΑΚΟΕ θα είναι ισόβια εργασία στη φάμπρικα ΥΦΑΝΕΤ (χειρωνακτική χωρίς τα μηχανήματα) με ελαστικό 10ωρο και δύο δεκάλεπτα διαλλείματα για να πλένουν τα χέρια τους ωστε να μην λερώνουν τα καρούλια με τις κλωστές γιατί στην κοινωνία των ονείρων μας θα χρησιμοποιούμε φυσικά χρώματα που διαλύονται ευκολα απο ιδρωμένα χέρια..
2.ΣΕΤ (Συμμορία Ελλήνων Τραπεζιτών) δεν χρειάζεται κανένα πολιτικό επιχείρημα εκτός αν είστε κρετίνοι,τραπεζίτες η μέλη του ΔΗΑΡΙ
3.Διευθυντικά Στελέχη ολων των ΑΕ (συμπεριλαμβανομένης και της ΑΕ Περισσού και αφήστε αυτό το μπαλαμούτι οτι ειναι ΑΕ του λαού γιατί τις ΑΕ δεν τις εφτιαξε ο λαος ο Μοργκαν ο Βαντερμπιλτ και ο Ροκφέλλερ τις εφτιαξαν πάνω απο το πτώμα του φρεσκοσκοτωμένου Λίνκολν) πάλι ο λόγος είναι προφανής αλλά εδώ ισως οι εξεγερμένοι μέσα στη μεγαθυμία τους τους στείλουν για ισόβια χειρωνακτική εργασία να καθαρίζουν τις πανελλήνιες ιδιωτικές και δημόσιες καλλιόπες σε εναλλακτικό 12ωρο και με τον βασικό μειωμένο κατα το χούι των μνημονιολάγνων.
4.Επαγγελματικά κομματικά στελέχη ολων των κομμάτων. Ο λόγος είναι απλός, και μόνο η σκέψη οτι μπορείς να κάνεις επάγγελμα την κοινωνική απελευθέρωση φέρνει κύματα εμετου, ο δεύτερος λόγος εξ ίσου απλός, και μόνο η σκέψη οτι έχεις κάποια ξεχωριστή ιδιαίτερη ικανότητα απο ενα εκμεταλλευόμενο συνάνθρωπό σου στο να τον εκπροσωπείς η να παλεύεις για πάρτη του εκτός απο νέα κύματα εμετού φέρνει και εργασία σε άξιους ψυχαναλυτές και ψυχιάτρους που θα πρέπει να εξετάσουν τι πήγε στραβά και κάποιος η κάποια θέλει να ζήσει την ζωή ολων των υπολοίπων απο εμας αφήνοντας μας μονο το θλιβερό προνόμιο μια φορά στα 4 χρόνια να παιρνουμε ενα χαρτι και αντι να σκουπίζουμε τη μυτη η τον κώλο μας η αντι να γράφουμε κάτι ομορφο η χρήσιμο σε αυτό να το πετάμε σε ενα κυβικό κουτι με μια σχισμή στη μέση.
5.Σώματα Ασφάλειας και Καταστολής. Δεν ειναι παιδιά των εργατών ειναι ταξικές τερατογενέσεις των εργατών η κοινωνικές μεταλλάξεις μετά απο πολύχρονη εκθεση στον καπιταλισμό (ιδιωτικό τύπου ΗΠΑ η κρατικό τυπου ΕΣΣΔ) και ειδικά στα επικύνδυνα μεταλλαξιογόνα κύματα της τηλεβλάκωσης του ραδίου, πλουτωνίου και λαιφσταιλίου με κάποιες δόσεις Η-λιθίου (λίθιο με υδρογόνο Η)
6 ΔΙΣ (Διαρκής Ιταμη Συνοδος) και ολο το παπαδαριοθεολογικο σκυλολόι ολων των θρησκειών και δογμάτων. Εδώ δεν υπάρχει κανένα έλεος ακριβώς σαν τον ΣΕΒ και τους τραπεζίτες για ένα απλό λόγο…στοχεύουν τα βρέφη…ειναι η πιο πολύχρονη και οργανωμένη παιδοφιλία σωματικου και πνευματικου βιασμού και χειραγώγησης. Πιθανή επιεικής μεταχείριση θα είναι -αφου τους χαρακτηρίσουμε σαν παιδόφιλους να τους κλείσουμε για 2 μήνες με βαρυποινίτες πριν καταργήσουμε τελείως (μετά το δίμηνο εννοείται) τον θεσμό του εγκλεισμου ανθρώπου απο άνθρωπο.
7.Δημοσιοκάφροι ΜΜΕ (Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης) ….κατά περίπτωση και με ελάχιστη επιείκια σε αυτούς που δουλεύουν σε κανάλια τραπεζιτών εφοπλιστών μεγαλοβιομήχανων και κρατικών καναλιών κάποιοι θα γλυτώσουν το πράσινο μίλι αλλά θα υποχρεωθούνε σε κοινωνική εργασία να παρακολουθουνε ισόβια τις εκπομπές τους καθήμενοι στο γνωστό τραπεζάκι του τελεμάρκετινγκ απόπου δεν χρειάζεται να σηκωθείς απο τον καναπέ σου μέχρι να πεθάνεις. Τα γεύματα θα τα σερβίρουνε πρώην υπάλληλοι της Βουλής με τον όρο νάναι συγγενείς παλιών βουλευτών και τις πάπιες θα τις αλλάζουνε τα μέλη της Βουλής και οσοι χρημάτισαν δήμαρχοι νομάρχες οι περιφερειάρχες.
8.Στρατόκαυλοι Υψηλού Βαθμου (απο δεκανέα και πάνω) επίσης θα εξαιρεθούνε απο το πράσινο μίλι εκτός απο αξιωματικούς που υπηρέτησαν εστω και ενα δευτερόλεπτο σε επιτροπές αγορών οπλικων συστημάτων. Οι εξαιρεθέντες θα εκπαιδευτούνε στην ακρως χρήσιμη τέχνη του βυρσοδέψη (παραδοσιακή τέχνη που χάνεται και πρέπει να διατηρηθεί πάση θυσία). Συγκεκριμένα θα κατασκευάζουνε στολές για τους απλους στρατιώτες και τα μέλη της επαναστατικής πολιτοφυλακής απο δέρμα ελλήνων αξιωματικών και μελών της Χρυσής Αυγής και των Μαύρων Κρίνων. Ο λόγος είναι απλός …δεν μπορούμε να ντύσουμε τους φαντάρους (οσο θα υπάρχει στρατός) με δέρμα απο ξένο DNA γιατί θα αλλοιωθεί η εθνική μας ταυτότητα. Απο τουδε ολα τα δέρματα θα είναι Ελληνικά, Ελλήνων στρατόκαυλων και φασιστών ,φτιαγμένα απο Ελληνες, ετσι θα ζήσουν τα γονίδιά μας στους αιώνες των αιώνων Αμήν!
9.Αμετανόητοι ασκητές παρασιτικών επαγγελμάτων (τελώνες λιμενικοι πολεοδόμοι συμβολαιογράφοι εισπράκτορες ατζέντηδες μάνατζερς μεσίτες ρουφιάνοι ρήτορες μοναχοί η και με παρέα κλπ) Θα χαριστεί η ζωή σε μερικούς αφου εξεταστεί το πόθεν έχεσες και διαπιστωθεί οτι δεν μας εκλεψαν και πάρα πολλά και μετά θα υποχρεωθούνε σε ισόβιο αρμεγμα αλανιάρικων οικολογικών γαλατοφόρων μυρηκαστικών και άπλωμα της κοπριάς τους σε αγρους βιολογικής γεωργίας με τον βασικό και ενίοτε πληρωμή σε είδος (πότε γάλα αβραστο ποτε σκατούλες)
10.Αμετανόητοι νοσταλγοι του καπιταλισμού. Εδώ θαχουμε πολύ δουλειά …και θα απαλλαχθούμε απο πολύ φύρα λύνοντας και το πρόβλημα του υπερπληθυσμου και της μόλυνσης. Ο λόγος είναι απλός, αν δεν τους φάμε θα πεθάνουμε όλοι με τις επικτητες ανόητες ιδεοληψίες τους μιας και ο καπιταλισμός ειναι αυτοκτονικό σύστημα και για τον άνθρωπο και για το φυσικό του περιβάλλον. Οτι μπορεί μερικοι απο αυτούς να μας λείψουν ειναι δευτερεύον γιατί και μεις δε θα ζήσουμε για πάντα και εχουμε δικαίωμα να χαρούμε για λίγα χρόνια μια ευτυχισμένη ζωή χωρίς ηλίθιους δίπλα μας.
Για μια μη βιαιη ειρηνική και αναίμακτη επανάσταση (κούνια που σας κούναγε)
Υπογραφή
Ο κακός σας ο καιρός




Πηγή: http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com

2 σχόλια:

Mob είπε...

Να γίνουμε όλοι ένα στόμα και να ουρλιάξουμε φωτιές και σίδερα

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Παρανάλωμα και αποκαΐδια για την άνθιση των ...λουλουδιών!