1 Οκτωβρίου 2010

Να ψοφήσετε μουνάκια

Μετά τους εγκληματίες κατά του καθεστώτος και της συνταγματικής νομιμότητος, φορτηγατζήδες, μεταφορείς κλπ, πάμε στη νέα πούτσα της σοσιαλιστικής κυβέρνησης του ΜΠΑΤΣΟΚ η οποία έχει τίτλο κομμουνιστικό: Ενιαίο μισθολόγιο.
Διαβάζω τις τελευταίες μέρες σε blogs, sites των «ανεξάρτητων» κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών και σε «ανεξάρτητες» εφημερίδες, διάφορες απόψεις σχετικα με το μισθολόγιο, τους μισθούς των κλεφτών του Υπουργείου Οικονομικών, τα τεράστια επιδόματα των αθλίων του Υπουργείου Ανάπτυξης κλπ! Επίσης, διαβάζω για την αγωνιστική ΑΔΕΔΥ και το πόσο καβλιάρα είναι στις αντιδράσεις της, τους λυμαίνοντες το δημόσιο βίο και πόσο πρέπει να πληρώσουν και ένα σωρό άλλες πίπες που εντάσσονται στα πλαίσια της προπαγάνδας υπέρ του «καλού κράτους» και ταυτόχρονα δόλωμα για τη διατήρηση της αστικής «ειρήνης» που δε πρέπει κανείς να διαταράσσει ακόμη και αν πρόκειται για το δικαίωμα στην εργασία ή στη ζωή.

Ολοι, λοιπόν, μιλούν για τους τεράστιους μισθούς των εφοριακών και ότι επιτέλους ήρθε η ώρα για την απονομή δικαιοσύνης. Γαμήστε τους, λοιπόν! Τι κάθεστε; Αντί για 1.500 που παίρνουν τώρα, θα πάρουν 1.300. Εντάξει; Ικανοποιηθήκατε; Όλα καλά;
Εσείς πόσα παίρνετε ρε μαλάκες; 1000; 1100; 900; 1250; 1600; Τι θα αλλάξει στην σκατοζωή σας αν χάσουν οι υπάλληλοι του δημοσίου και άλλα επιδόματα; Σας πότισαν να τους μισείτε αλλά εσείς τους φθονείτε τόσο που θέλετε να τους δείτε νεκρούς. Εκεί έχετε φτάσει! Αιμοσταγείς δολοφόνοι είστε! Γιατί μια οικογένεια δημοσίων υπαλλήλων (υπάρχουν χιλιάδες τέτοιες) που της κόβεις το 30% του ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ της εισοδήματος σε ένα εννεάμηνο (φανταστείτε την επίδραση στο πραγματικό εισόδημα), είναι ένα έγκλημα διαρκείας. Αλλά καλά να πάθουν, έτσι δεν είναι ρε μουνόπανα! Αφού χαίρεστε όταν τους γαμάνε!
Βέβαια, μέχρι πέρυσι, αν σας έταζαν μια σκατοθέση στο δημόσιο, σε ένα σκατοΥπουργείο όπως το Ανάπτυξης και τσιμπάγατε κανένα επιδοματάκι, θα κάνατε τουμπεκί! Αλλά αυτοί είστε. Είστε τόσο ανίκανοι που ξεπουλιέστε για 1.100 και 1.200 ευρώ, για να μη πούμε και με λιγότερα. Αλλά ξέχασα! Τόσα χρόνια ήσασταν και ΠΑΣΟΚ! Το Εκσυγχρονιστικό! Εκείνο που σε βόλευε εν μια νυκτί! Πολεοδομίες, εφορίες, τελωνεία, δημαρχεία, νομαρχίες, περιφέρειες, ΙΚΑ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΔΑΘ, ΣΕ, ΗΛΠΑΠ, ΜΕΤΡΟ, ΕΘΕΛ, Οικονομικό, Βιομηχανικό, Βιοτεχνικό και Τεχνικό Επιμελητήριο είναι υπηρεσίες γεμάτες από αυτά τα σιχαμερά ανίκανα κομματικά πουσταριά τα οποία μέχρι και χθες θεωρούνταν από τους υπόλοιπους «ηλίθιους» ως οι έξυπνοι και οι μάγκες που βολεύτηκαν. Σήμερα είναι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι! Οχι αυτοί όμως! Οι υπόλοιποι που δε σχετίζονται με όλα αυτα!
Αντί βέβαια, όλα αυτά τα ζώα να ζητούν να εξισωθούν οι μισθοί και τα επιδόματα των υπουργείων προς τα πάνω και να τείνουν στους αντίστοιχους του Υπουργείου Οικονομικών, χαίρονται να τα βλέπουν να πέφτουν. Είναι η ικανοποίηση του σκατόψυχου Ελληναρά!
Βέβαια, όλοι έχουν στο γελοίο μυαλό τους, τα 3.000 ευρώ των 100 εφοριακών, τα 5.000 ευρώ των 200 ΠΑΣΟΚΩΝ μηχανοδηγών, τα εκατομμύρια καταθέσεων διευθυντών της πολεοδομίας που συνεργάζονταν με τα μισά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ ή τα δισεκατομμύρια των βουλευτών που μέχρι χθες οι ίδιοι έγλειφαν.
Από τα «ανεξάρτητα» ΝΕΑ ( τα οποία πρέπει να μετονομαστούν σε εφημερίδα της Κυβερνήσεως και να τυπώνονται στο Εθνικό Τυπογραφείο) διαβάζουμε σήμερα ότι το 80% των εργαζομένων στη δημόσια διοίκηση έχει αποδοχές μεταξύ 1.000-1.500 ευρώ. Το υπόλοιπο 20% δε ξέρουμε καθώς δεν ενημερωνόμαστε από τον καυλιάρη ρεπόρτερ αν εντάσσεται στο κλιμάκιο 0-1.000 ή στο 1.500 και πλέον, αλλά εμείς ας υποθέσουμε ότι ανήκει στο τελευταίο για να αποκτήσετε και καμια δικαιολογία όλοι εσείς οι νεκρόφιλοι!
Αν γίνουν οι νέες περικοπές με το μισθολόγιο που θα πανε οι μισθοί του 80%; Στο κλιμάκιο 900-1.400 ευρώ ή στο 800-1.300; Που θέλετε ρε; Που θα είστε ικανοποιημένοι; Μόλις, πραγματοποιηθούν οι αλλαγές (αυτό είναι το μόνο σίγουρο) λογικά θα δείτε τις ζωές σας να αλλάζουν! Θα ανέβει η ποιότητα ζωής σας, θα δημιουργηθούν καλύτερες μεταφορές, θα αυξηθούν τα εισοδήματά σας, θα αυξηθούν τα κέρδη σας (όσοι από εσάς δραστηριοποιήστε επιχειρηματικώς), θα αποκτήσετε πάρκα, θα αυξηθεί το κράτος πρόνοιας, θα βελτιθούν οι παροχές του ΙΚΑ, θα γαμιέται καλύτερα η κόρη σας, θα σταματήσουν να σας πηδούν οι εργοδότες σας, θα σας δίνουν υπερωρίες, θα σας πληρώνουν τις αργίες, θα δουλεύετε 10ωρο αντί για ελαστικό 12ωρο και το σημαντικότερο, θα σας λυπηθούν οι τράπεζες και θα σας χαρίσουν τους τόκους των διακοποδανείων σας. Σαν την Αθήνα!


ΑΔΕΔΥ & ΓΣΕΕ 


Οι ξεπουλημένοι (ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ) άρχοντες (γιατί σίγουρα δε πρόκειται για εργαζομένους) της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ είναι οι πρωτεργάτες της οπισθοδρόμησης και της ανυπαρξίας μέλλοντος στη χώρα-προτεκτοράτο-επενδυτικό παγκόσμιο παράδεισο που ζούμε.
Εκτόνωσαν όλη την δυσφορία και το θυμό του υγιούς πληθυσμού και τώρα απολαμβάνουν τις δάφνες των πολιτικών γραμμών που είχαν λάβει. Και αν κάποιοι πριν από 4-5 μήνες το έπαιζαν αγωνιστές και ήταν «οργισμένοι» εναντίων των κυβερνητικών επιλογών και του κόμματος στο οποίο …ανήκουν και εξακολουθούν να ανήκουν, σήμερα δηλώνουν ότι δε μπορέσαμε να τα καταφέρουμε και τέρμα οι αγώνες! Επομένως, κέρδισαν και μάλιστα με διαφορά.
Επομένως, μόλις περάσουν τα νέα μέτρα που αναμένεται να περάσουν, θα έχουμε οδηγηθεί στην πλήρη απαξίωση του εφοριακού, του τελωνειακού, του επιθεωρητή εργασίας, του κάθε Υπουργείου, της χώρας, της ζωής μας!
Όχι βέβαια, των βουλευτών, των επιχειρηματιών ή των τραπεζιτών! Αυτοί είναι ευεργέτες! Δε θυμάστε όταν ψόφησε ο Λαμπράκης; Παραλίγο να τοποθετηθεί στο πάνθεον της επιχειρηματικής ιστορίας με το ομοίωμα του να κοσμεί το μουσείο φυσικής ιστορίας για να έχουμε όλοι παραδείγματα του σύγχρονου επιχειρηματία και ευεργέτη! Οπότε αυτούς συνεχίστε να τους γλείφετε!
Ποιος ξέρει; Μπορεί αύριο να μείνετε άνεργοι και να χρειαστείτε μια δουλειά (εσείς ή και τα παιδιά σας) στις επιχειρήσεις αυτών αλλά με μισθό του μεσαίωνα που εγκατέστησε ο Λοβέρδος! Τότε ποιος θα φταίει; Οι κουκουλοφόροι; Και δεν έχει καταργηθεί και ο κουκουλονόμος.
Αρα μιλάμε για την ελίτ των ηλιθίων, πλέον, αφού η εξαπάτηση είναι εμφανής και η μηδενική αντίδραση μονόδρομος! Όπως μονόδρομος ήταν το ΔΝΤ, η πολιτική λιτότητας για να μπούμε στην ΟΝΕ, οι πολιτικές των κυβερνητικών κομμάτων στην μεταπολίτευση και οι περικοπές στο 80% των δημοσίων υπαλλήλων των maximum 1.500 ευρώ…

Γιατρειά υπάρχει!


Να ψοφήσετε μουνάκια δημόσιοι υπάλληλοι!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα χρυσόστομε!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Και λίγα είπα!

Τώρα που το ξαναδιαβαζω ξέχασα τα μισά!

Δε πειραζει! Την επόμενη φορά!

red/black είπε...

Ανακοίνωση Villa Amalias σχετικα με τα γεγονότα της 29ης Σεπτεμβριου

http://seeyouonthebarricades.blogspot.com/2010/10/villa-amalias-29.html

Ανώνυμος είπε...

Γάμησες φίλε. Μπράβο. Εγω λέω να παίρνουν 100 ευρω και 3 ώρες πεζοδρόμιο γιατί "τι έιμαι εγω μαλάκας να δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα?"

Unknown είπε...

Γαμησε τα φίλε δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Το σκατοψυχο μικροσυμφέρον του καθε ταλαίπωρου θέλει τα δικά του τα σκατα να τα φάνε όλοι, αντί να αγωνιστούν όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον. Δίνει η TV κουτοχορτο και το καταπίνουν όλοι. Βγάλαν οι μαλάκες οι δημοσιογραφοι ότι ο μέσος μισθός στον ΗΣΑΠ ειναι 55000. Ο μέσος όρος του διευθυνοντα και της καθαρίστριας δηλαδη. Και τα πιστεύουν ρε φίλε. Με πιάνει ο άλλος στη δουλεια και μου λεγε για τους μισθους του ΗΣΑΠ εξαγριωμένος. Τον ρωτας: δηλαδή μου λες δηλαδή ο τυπακος στο ταμείο που σου κόβει τα εισητήρια παίζει να παιρνει 4000 το μήνα??????? Απαντάει: Εεεεεεεεεεε.......