11 Οκτωβρίου 2010

Γαμώ το σόι σας

Στην Ευρώπη δεν υπάρχει καλύτερο πειραματόζωο από τον ελληνικό λαό! Όποιος θέλει να δοκιμάσει ακραίες νεοφιλελεύθερες οικονομικές συνταγές θα έρθει στην Ελλαδα και θα γαμήσει ασυστόλως τον ελληνικό λαό μέχρι να ψοφήσει ή μέχρι να δει αν του βγαίνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αντίδραση υπάρχει από τη μειοψηφία του λαού οι οποίοι τείνουν να αποκαλούνται γραφικοί ενώ είναι γνωστή η τάση του σκατοέλληνα να ζητά συνεχώς ένα γαμιά πάνω από το κεφάλι του.

 Πόσοι σκατόψυχοι σας έχουν πει την ωραία ιστοριούλα ότι χρειάζεται μια Χούντα στην Ελλάδα για να «στρώσουμε» ή ότι η πολλή ελευθερία βλάπτει! Βέβαια στην προτροπή για παράθεση επιχειρημάτων η συζήτηση πάει στη μπάλα ή στο πόσες γκόμενες έχει γαμήσει ο καθεις. Παρόμοιες ιστοριούλες ακούγονται και σήμερα με αντίστοιχου επιπέδου αναλύσεις με το ΔΝΤ στο ρόλο της Χούντας.

«Πάλι καλά που ήρθε το ΔΝΤ να μας στρώσει» ή «ΔΝΤ που θέλουμε» ή «επιτέλους να μπει μια τάξη» κλπ.
Αυτά τα αποβλακωμένα όντα είναι και αυτά τα οποία στηρίζουν τον εκάστοτε πολιτικάντη και ενίοτε τον γλείφουν μόλις χρειαστούν κάποιο ρουσφετάκι ή μόλις βρεθούν σε μια δύσκολη κατάσταση.
Αυτό βέβαια το έχουν καταλάβει και οι πολιτικοί οι οποίοι προτρέπουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με το καλύτερο επάγγελμα στην Ελλάδα, την Πολιτική, όπου κανείς δε παράγει τίποτα, κανείς δε τιμωρείται, όλοι τρώνε τα χρήματα των πειραματόζωων και η απόδοση ευθυνών βαρύνει πάντα τους ίδιους, δηλαδή τα πειραματόζωα! Ποιος μαλάκας θα πει όχι σε μία τέτοια θέση;
Ετσι, λοιπόν, βρίσκουν πόλεις-πειραματόζωα στις οποίες τοποθετούν παιδιά, εγγόνια, ανίψια και ότι άλλο συμπεριλαμβάνεται στο συγγενικό τους σκυλολόι, ώστε να αποκτήσουν εμπειρία στην παπαρολογία, τη ρουσφετική και την κομπινική. Και εννοείται πως ασχέτως αν πετύχουν ή όχι, το μέλλον τους ανήκει!

Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί το Καρπενήσι το οποίο έχει μετατραπεί σε Μπακογιαννική υπόθεση καθώς όλοι ξεκινούν την καριέρα τους από εκεί. Από τον πρώην άνδρα της Ντόρας, μέχρι και τον υιό της, Κώστα Μπακογιάννη, που κατεβαίνει φέτος ως υποψήφιος δήμαρχος. Μάλιστα ο νέος Κωστάκης του Ελληνισμού είναι γεννημένος το μακρινό ..1978 και είναι έτοιμος να προσφέρει...όπως άλλωστε όλοι οι πρόγονοί του. 
Βέβαια, τα ζώα του Καρπενησίου ανταποκρίνονται αδιαλείπτως στα σημεία των καιρών και μονίμως εκλέγουν το συγγενικό σκυλολόι της Ντόρας.

Η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία της 10/10/2010, είχε ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο σχετικά με τη γαλούχηση νέων «στελεχών» που κατεβαίνουν στις επερχόμενες εκλογές.
Είναι προφανές πως στόχος είναι η «πάταξη» της οικογενειοκρατίας και η προώθηση της αξιοκρατίας!

Και το πάρτυ αρχίζει!

Πάρτε μπυρίτσα, λουκανικάκια και πάμε:
«Πολιτικοί με οικογενειακές πλάτες και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Τι καλύτερο για τον γόνο μιας πολιτικής οικογένειας να κάνει το «αγροτικό» του σε κάποιο δήμο ή την περιφέρεια και στη συνέχεια να κατέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή, για να αναλάβει τις τύχες του ελληνικού λαού.
Τέκνα, ανίψια, αδέλφια και σύζυγοι πολιτικών, έχουν εξασφαλίσει και σ' αυτές τις εκλογές μία θέση στα ψηφοδέλτια, γιατί, κακά τα ψέματα, όταν το «μαγαζί» υπάρχει γιατί να πάει χαμένη τόση εκλογική πελατεία...

Στις υποψηφιότητες των Κ. Μπακογιάννη, Δ. Ψωμιάδη, Χρ. Χριστοφάκη και Μ. Βαρβιτσιώτη στράφηκαν τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς όμως να είναι και οι μοναδικές συγγενών γνωστών πολιτικών.
Ο Κ. Μπακογιάννης έθεσε υποψηφιότητα στο Καρπενήσι, τόπο καταγωγής του πατέρα του. Εκεί ακριβώς όπου έκανε τα πρώτα της πολιτικά βήματα η μητέρα του. Δείγμα νεποτισμού; Οχι βέβαια. Γιατί όπως προσφάτως δήλωσε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, πρόκειται για «φυσική εξέλιξη ενός τέκνου που μεγαλώνει σε πολιτική οικογένεια και όπως το παιδί ενός δικηγόρου έχει πολλές πιθανότητες να γίνει δικηγόρος ή ενός γιατρού να γίνει γιατρός, έτσι τα παιδιά των πολιτικών είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθούν και αυτά με την πολιτική...».
Η Χρ. Χριστοφάκη, υποψήφια δήμαρχος στο Δήμο Σαρωνικού, έχει δηλώσει ότι δεν πήρε χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ. Βεβαίως, δύσκολα μπορεί κανείς να παραβλέψει ή να ξεχάσει ότι είναι σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου. Αλλωστε, η υποψηφιότητά της είναι από τις πλέον προβεβλημένες.

Την προεκλογική περίοδο που διανύουμε μέχρι και οικογενειοκρατικός πόλεμος ξέσπασε μεταξύ δύο γνωστών πολιτικών τζακιών της Ν.Δ. Μήλον της Εριδος ο Δήμος Γλυφάδας, που «κατοχυρώθηκε» στον βουλευτή Β' Αθήνας Μ. Βαρβιτσιώτη, υιό του Ι. Βαρβιτσιώτη, επί μισόν αιώνα κεντρικού στελέχους της δεξιάς. Η χαμένη της μάχης, η θυγατέρα της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, Αλεξάνδρα Πάλλη. Σε κάθε περίπτωση όμως, και η δεύτερη οικογένεια δεν θα βγει ζημιωμένη. Εάν τελικώς εκλεγεί ο υιός Βαρβιτσιώτης, την έδρα του στη Βουλή θα καταλάβει η κ. Πετραλιά...
Η κατάσταση είναι κωμικοτραγική. Πρόσφατα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Α. Σαμαράς με σημαία την πάταξη της οικογενειοκρατίας καρατόμησε τον αδελφό του νομάρχη (Διονύση Ψωμιάδη) για να τον αντικαταστήσει... με υιό βουλευτή (Απ. Τζιτζικώστα). Την ίδια στιγμή το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο του Κ. Γκιουλέκα βρίθει από θυγατέρες και υιούς πρώην βουλευτών, ευρωβουλευτών, δημάρχων και δημοτικών συμβούλων, που επιθυμούν να κάνουν το ντεμπούτο τους στην πολιτική.
Υποψήφια είναι η δικηγόρος Μελίνα Δερμετζοπούλου, κόρη του πρώην βουλευτή Εβρου Αλ. Δερμετζόπουλου. Με τον κ. Γκιουλέκα κατεβαίνει και η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη, κόρη του πρώην υφυπουργού Γ. Σαλαγκούδη, η οποία μάλιστα δέχτηκε ανάλογη πρόταση και από την πλευρά Μπουτάρη. Υποψήφιοι είναι επίσης οι υιοί των Θ. Ασπασίδη και Κ. Εγγλέζου, αντιδημάρχων επί σειρά ετών στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Στον συνδυασμό Γκιουλέκα είναι και ο Σωκ. Δημητριάδης, υιός πρώην δημάρχου της πόλης, Δημ. Δημητριάδη και τέλος ο Αντ. Βακάλης, γιος του πρώην ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Βακάλη.
Την περασμένη Τετάρτη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη Ν.Δ. Β. Κικίλιας ανακοίνωσε ότι πρότεινε ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Βόρειας Αττικής τον πρώην δήμαρχο Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, υιό του Νώντα Ζαφειρόπουλου, βουλευτή της Ν.Δ.
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ν. Κακλαμάνη είναι ο Διονύσης Παπαδόγγονας, υιός του πρών υπουργού Αλ. Παπαδόγγονα που εξελέγη και στις προηγούμενες εκλογές.
Στο Δήμο Παιανίας κατεβαίνει ως ανεξάρτητος υποψήφιος ο Γ. Κατσίκης, υιός του πρώην βουλευτή Γ. Κατσίκη.
Υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής με το ΠΑΣΟΚ είναι ο Νώντας Σπυρόπουλος, αδελφός του διοικητή του ΙΚΑ, πρώην υφυπουργού και σημαίνοντος στελέχους του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος πάντως αρνήθηκε κατηγορηματικά, κατά την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του, οποιαδήποτε ανάμειξη του αδελφού του Ροβέρτου: «Θα ήταν προσωπική προσβολή προς εμένα η ανάμειξη του αδερφού μου. Οταν γίνονταν οι συζητήσεις όχι μόνο δεν ήταν παρών, άλλαζε όροφο», τόνισε χαρακτηριστικά.
Δύο αδέλφια δίνουν τη δική τους μάχη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Ανατολικής Μάνης είναι ο Κυριάκος Μιχαλολιάκος, αδελφός του νυν υποψηφίου δημάρχου Πειραιά και μέχρι πρότινος υπεύθυνου της Ν.Δ. για την ανάδειξη υποψηφίων.
Η αδελφή του βουλευτή Ιωαννίνων της Ν.Δ. Στ. Καλογιάννη, Τατιάνα, είναι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων με το ψηφοδέλτιο του νυν νομάρχη Αλέκου Καχριμάνη, υποψήφιου περιφερειάρχη Ηπείρου. Να σημειωθεί ότι τα αδέλφια Καλογιάννη είναι γόνοι πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Οταν ο κ. Καχριμάνης παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του, αφιέρωσε πολύ χρόνο στο όνομα της κ. Καλογιάννη, επιχειρώντας να απαντήσει στην κριτική περί διαιώνισης της οικογενειοκρατίας: «Θλίβομαι για όσα λέγονται, θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι οι αξίες και οι ικανότητες δεν έχουν συγγένεια».
Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στη Δυτική Ελλάδα στο ψηφοδέλτιο Παπαναστασίου που στηρίζει η Ν.Δ., είναι η σύζυγος του βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Νικολόπουλου, Α. Μανωλοπούλου.
Ο Θωμάς Στάικος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας με τον συνδυασμό του Κλέαρχου Περγαντά που στηρίζεται από ΠΑΣΟΚ, είναι επίσης νεαρός γόνος πολιτικής οικογένειας. Υιός βουλευτή ΠΑΣΟΚ που θήτευσε ως γ.γ. στο υπουργείο Εργασίας.
Και τέλος, υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Δίου - Ολύμπου με το χρίσμα της Ν.Δ. είναι ο Κωνσταντίνος Δημόπουλος, γιος του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Γιάννη Δημόπουλου και εγγονός του βουλευτή Κώστα Δημόπουλου.
Βάσει των συζητήσεων που γίνονται, οι προαναφεθέντες δεν είναι οι μόνοι γόνοι πολιτικών οικογενειών. Αναμένονται κι άλλα ονόματα, καθώς πολλά ψηφοδέλτια συνδυασμών δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη».

Άντε και καλη τύχη, μάγκες!

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πεις? Είμαστε μουνόπανα. Εμένα μου λένε τι θες και ασχολείσαι? Κοίτα τη δουλειά σου.... και άλλες μαλακίες. Ακόμα και σε αυτό λάθος είναι αφού το ελάχιστο που έχουν κάνει είναι να μου γαμήσουν τη δουλειά μου και τις αποδοχές μου, (ελεύθερος επαγγελματίας).

Τώρα για το Καρπενήσι, σκέψου ότι είμαι από Καστανιά, (50 χλμ) από το Καρπενήσι και επί Καποδίστρια ο Δήμος πήγε στον Προυσό μαζί με άλλα δέκα χωριά. Τώρα πάει στο Καρπενήσι. Χέσε ψηλά κι αγνάντευε.

Θα ρθούν θα βάλουν ανεμογεννήτριες σε όλες τις βουνοκορφές και δε θα υπάρχει κανείς να αντισταθεί. Πέρα από τους δρόμους και τα φάρμακα των γερόντων που θα πάνε στο διάολο.

celin είπε...

Γαμω το σοι τους δε λες τιποτα!Γαμω τη φαρα μας κ το κακο συναπαντημα!Τα κωλοσογα θα συνεχισουν το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΕ κ οι τουρκοσποροι οι ψηφοφοροι θα τρεξουν να ενισχυσουν!

Πως το γραψατε,
"Πόσοι σκατόψυχοι σας έχουν πει την ωραία ιστοριούλα ότι χρειάζεται μια Χούντα στην Ελλάδα για να «στρώσουμε» ή ότι η πολλή ελευθερία βλάπτει! Βέβαια στην προτροπή για παράθεση επιχειρημάτων η συζήτηση πάει στη μπάλα ή στο πόσες γκόμενες έχει γαμήσει ο καθεις."

χαχαχαχαχαχα,παντου το ιδιο γινεται,κλαιω παλι απτα νευρα κ απτα γελια!!

ELvA είπε...

Πειρατες και celin

Οσο και να τα καταγγελουμε, καποιοι μια χαρα ζουσαν και μια χαρα θα συνεχισουν να ζουν εις βαρος της χωρας και στο ονομα των δικων τους συμφεροντων!Ειναι να μη μας κοροιδευουν μετα στο εξωτερικο, οπου με το που αναλαμβανει καποιος ενα αξιωμα, παραιτουνται αμεσως απο δημοσιες θεσεις οι συγγενεις του/της, για να μη θεωρηθει οτι απεκτησαν μεσον και δεν μιλουν πια αντικειμενικα;
Αυτα, υπαρχει περιπτωση να τα δουμε ποτε στην Ελλαδα;
Δεν το νομιζω...

squarelogic είπε...

βρίζοντας το σόι μας δε νομίζω οτι βγαίνει τιποτε.Πρεπει αυτά τα αυτονόητα να τα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ!
Χρειάζεται μια Χάρτα Υποχρεώσεων των υποψηφίων Σωτήρων την οποία και πρέπει ο ελλην.λαός να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να περιληφθεί στο νομοθεσία.
Είχα υποσχεθεί στον celin κάποια στιγμή ότι θα έκανα ενα προσχέδιο,αλλά μας έχει φάει η δύσκολη καθημερινότητα και η επικαιρότητα.

blackbedlam είπε...

Πειρατές μου καλησπέρα σας.
Καλησπέρα και στην παρέα με τις μπίρες.
Θα σας έδινε καθόλου κουράγιο αν σας θύμιζα ότι η πρόοδος,η ανάπτυξη,οι επαναστάσεις,οι ανατροπές,έγιναν πάντα από τις μειοψηφίες.
Γι΄αυτό,μην το βάζουμε κάτω.Καλά κάνουμε και θυμώνουμε,καλά κάνουμε και αγανακτούμε και καλά θα κάνουμε,τον θυμό μας να τον κάνουμε αντίσταση με όποιον τρόπο μπορούμε και δράση για να συσπειρώσουμε να συντονίσουμε.Είμαι σίγουρη θα μας χρειαστεί.
Με την ευκαιρία να πω ότι όχι χάρτες δεν μας σώζουν από αυτούς....Για να κάνεις μία χάρτα ή οτιδήποτε άλλο,για να τους πεις να τους ζητάς πως να κινηθούνε, πάει να πει ότι τους αποδέχεσαι, αλλά τους θέλεις μέσα σε πλαίσια.Ας το πάρουμε χαμπάρι να τους πετάξουμε πρέπει,ας το καταλάβουμε,το θέμα είναι:Η αυτοί ή εμείς.Όχι από πείσμα,δεν γίνεται αλλιώς είναι αδιέξοδο.Τι έχει γίνει ρε παιδιά μας έχουν λοβωτομήσει;(αναφέρομαι στην πρόταση της χάρτας, του φίλου Squarelogic)
Φίλε Celin με συγχωρείς αλλά ποιους εννοείς Τουρκόσπορος για πες μου.

celin είπε...

squarelogic οποτε εχεις χρονο,εγω θα τη περιμενω,οπως κ αλλοι.Λαμβανοντας υποω=ψη βεβαια κ την ενσταση της bedlam.
Φιλη bedlam,εσυ ποιους νομιζεις οτι εννοω;ποιους θα μπορουσα να εννοω παρα αυτους που εχουν εμποτιστει απο τη νοοτροπια του ραγια κ σκυβουν το κεφαλι μπροστα στη τραπεζοκινητη ολιγαρχια;
Με λιγα λογια,στη δικη μου διαλεκτο,τουρκοσπορος=ραγιας=αυτος που ακομα εχει εμπιστοσυνη στο Πασοκ κ τη ΝΔ.

blackbedlam είπε...

Celin μην με παρεξηγείς.Είναι καταβολές αυτές που δεν φεύγουν και καλά κάνουν.Οι δικοί μου ήταν προσφυγες από το ΙΚΟΝΙΟ της Μ.ΑΣΙΑΣ
Άνθρωποι που κουβάλησαν τον πολιτισμό.Τα χρόνια εκείνα λοιπόν τους αποκαλούσαν Τουρκόσπορους.Βαριά βρισιά.
Μεγάλο θυμό η γιαγιά μου στις αφηγήσεις και στα παραμύθια της και μένα μου έχει μείνει.Μόλις το διάβασα,είχα και χρόνια να ακούσω αυτή την λέξη,καταλαβαίνεις ξύπνησαν μνήμες.
Μην νομίζεις το απέριψα αμέσως αλλα με το θάρρος είπα κάτσε να δούμε πως το εχει ακούσει ο φίλος ο Celin.
ΟΚ Φτιάξε καφέ,παγωμένο τον πίνω και αύριο το πρωί θα προσπαθήσω να τον πιούμε παρέα.

celin είπε...

Εχεις δικιο,πρεπει να ειμαστε προσεχτικοι στις λεξεις που χρησιμοποιουμε γιατι κ οι λεξεις εχουν τη σημειολογια τους,
αλλα δε θα μπορουσα ποτε να καταφερθω εναντιον των Ελληνων της Μικρας Ασιας γιατι αυτο θα σημαινε οτι ημουν ενα φασισταριο!!
Τρεφω πολυ μεγαλο σεβασμο κ εκτιμηση για ανθρωπους οπως η γιαγια σου κ ολους τους ανθρωπους που ξεριζωθηκαν απο κεινα τα μερη κ ηρθαν εδω για να αντιμετωπισουν τους μαλακες που τους αποκαλουσαν ετσι.
Αλλα,δυστυχως,καποιοι Ελληνες ειναι ακομα ραγιαδες.Κ ειναι αυτοι που περιεγραψα προηγουμενως
(τουρκοσπορος=ραγιας=αυτος που ακομα εχει εμπιστοσυνη στο Πασοκ κ τη ΝΔ.)
,ραγιαδες κ σαδιστες απεναντι στους πιο αδυναμους απο αυτους.
Για αυτους,οποια λεξη κ να χρησιμοποιησεις,παλι λιγη ειναι.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Φίλε Ανώνυμε,

Χαιρετώ αν και δεν έχω εικόνα με ποιον μιλάω.

Δε πειράζει!

Δυστυχως, το Καρπενήσι όπως και πάρα πολλές πόλεις της περιφέρειας είναι δέσμιες των κατοίκων τους. Αδιαφορία για όλα, ωχαδερφισμός, και δικομματισμός μέχρι Θανάτου!

Κοιτούσα χθες τα αποτελέσματα των εκλογών στο Νόμό Ευρυτανίας τα τελευταία δέκα χρόνια!

Λογικά με τα ποσοστά που λαμβάνει ο δικομματισμός στην περιοχή, το ποσοστό ικανοποίησης των πολιτικών του πρέπει να αγγίζει το 95%!!!!

Φοβερά πράγματα!

Και είναι πραγματικά ντροπή να έχεις πριν από 60 χρόνια τους αντάρτες του ΕΑΜ, πιο δίπλα το Γοργοπόταμο, τον Αρη Βελουχιώτη και σήμερα να έχεις αυτή την κατάντια!

Να γλείφεις το Μπακογιαννεικο!

Κουράγιο φίλε!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Celin,

Eχουμε αρχίσει και την ψωνίζουμε ρε φίλε! Πραγματικά τέτοια κατάσταση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ούτε αξιοθρήνητη!

Γιατι ο αξιοθρήνητος έχει χαρακτηρισθεί άξιος για θρήνο!

Εδώ, ούτε γι αυτό δεν είναι ικανοί!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Elva καλημέρα!

Αυτά που αναφέρεις δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να τα δούμε στην Ελλάδα!

Μη σου πω ότι σε λίγο καιρό θα βγάζουν ανακοίνωση ότι δεν έκλεψαν όσο ήθελαν και χρειάζονται 2-3 χρονάκια για να ολοκληρώσουν τις αρπαχτές!

Πάρε ένα πολύ ωραίο παραδειγματάκι!

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2010/10/blog-post_7677.html

και ένα ακόμη

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2010/10/blog-post_11.html

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Φίλε squarelogic,

Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δε νομίζω ότι τη λέξη Χάρτα θα την κατανοήσει πάνω από το 30% των συμπολιτών σου!

Οποτε φαντάσου να ξεκινήσεις να τους μιλάς και για το περιεχόμενο αυτής...

Εδώ δεν ενδιαφέρονται για το βασικό μισθό, για τις συλλογικές συμβάσεις και την απελευθερωση των απολύσεων.

Εδώ δεν έχουν πάρκα, πεζοδρόμια, Νοσοκομεία και σχολεια που να σε σέβονται και το έχουν αποδεχτεί!

Είσαι πολύ προχωρημένος για τη χώρα που ζεις!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Φίλη Black,

Εννοείται πως οι μειοψηφίες ΠΑΝΤΑ αλλάζουν τα πράγματα και καθορίζουν την πορεία της ανθρωπότητας!
Αυτές είναι που δίνουν ελπίδα!

Αυτές τις μέρες τα έχουμε βάλει με αυτό το ποσοστό του πληθυσμού που σωστά το λέει ο Celin τουρκοσπορους, εννοώντας όσους έχουν ακέραια τα κουσούρια της Οθωμανικής Κληρονομίας που κουβαλάμε!

Μπορείς να τον πεις και το Γερμανοτσολιά της εποχής μας!

Γιατί, οκ, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ, μας γαμάνε, αλλά η συνεχής στήριξη τους δε προέρχεται από το διάστημα ούτε από κάποιο δοκό στήριξης.

Ερχεται από αυτούς που αποκαλεί ο Celin ραγιάδες! Και το ξέρεις καλύτερα από εμάς!

Παρεμπιπτόντως και η δική μας οικογένεια είναι από την Μικρά Ασία και έχουμε ακούσει από τις γιαγιάδες μας, πολλές ιστορίες με τους Ελληναραδες που τους έβριζαν και τους ξεφτίλιζαν!

ΥΓ. Ο Celin ειναι από τους σπάνιους ανθρώπους του διαδικτύου ο οποίος πάντα σέβεται και το συνομιλητή του, και τις απόψεις του αλλά και γενικότερα το διαφορετικό! Οπως και εσύ!

Το μεγαλείο της δημοκρατίας στο web!

Ανώνυμος είπε...

Hello trolls!
Δεν το έχετε αντιληφθεί αλλά το μόνο που έχετε να προσάψετε στον Κώστα είναι πως απλά είναι γιος της οικογένειάς του.
Μακάρι όλοι οι πολιτικοί να είχαν το βιογραφικό του (σας παραπέμπω: http://dinamiananeosis.gr/kostas-bakoyannis/).
Ο άνθρωπος, δεν έχει ανάγκη να ασχοληθεί με την πολιτική για να ζήσει, είναι άριστος επαγγελματίας, τεχνοκράτης και μόνο να προσφέρει μπορεί.

squarelogic είπε...

Ναι,ανώνυμε,το ιστορικό της οικογενειας "εγγυάται" για την τελική ρποσφορά του Κώστα.
Δε λέω,μπορεί να ξεκινήσει με καλές προθέσεις,αλλά η μαμά κι ο παππούς είναι εκεί για να τον βάλουν...στο σωστό δρομο.

Πειρατή,
ξέρεις αυτή την απάθεια και την αγραμματοσύνη τηνχτίζουν ύπουλα εδώ και 30 χρόνια.Πρώτα διέλυσαν τη γλώσσα(όχι οτι τα ζιβάγκο του 81 ήξεραν ελληνικά...),μετά τα τσιράκια του ΛΑΛΙΏΤΗ,Κωστόπουλοι & σία προώθησαν το lifestyle,μετετρεψαν όποια αξία υπήρχε ακόμα στην ελλη.κοινωνία σε "φαίνεσθαι",ακολούθησε το έπος του Χρηματιστηρίου που έμαθε αρκετούς οτι η δουλειά είναι περιττή(πριν τους προσγειώσει στα σκ@τά),το όραμα της ΟΝΕ,που σήμανε την πλήρη απωλεια ανταγωνιστικότητας της χώρας,και στο τέλος,τοτελευταίο Σημιτικό όραμα,το Μεγάλο Φαγοπότι των Ολυμπ.Αγώνων.Ε,ακολούθησε κι η 5ετία Καραμανλή και έδεσε το γλυκό.

Η Χαρτα που έχω κατά νου θα έπρεπε να απαιτήσουμε μέχρις εσχάτων να περιληφθεί στο Σύνταγμα.Κι ας είναι ήσυχη η bedlam,όταν δει για τι μιλάω,θα καταλάβει οτι θα είναι η ταφόπλακα του νεποτισμού και του συγκεκριμ.πολιτικού συστήματος.

celin είπε...

Πειρατη με συγκινεις ρε φιλε,πριν 6 μηνες που αποφασισα να ασχοληθω με το διαδικτυο δε μπορουσα ποτε μου να φανταστω οτι θα θεωρουσα φιλους μου ανθρωπους που δεν εχω συναντηθει,να θεωρησω κοντινους μου ανθρωπους που ειναι μακρυα μου.Ισως γιατι τελικα δεν ειμαστε κ τοσο μακρυα.Κ νομιζω οτι δεν αργει πολυ η μερα που ολοι εμεις εδω θα βρεθουμε να μηδενισουμε την αποσταση.

Και τωρα,it's anonymous time!!

Γεια σου ανωνυμε υποστηρικτη του εγγονου του βρυκολακα!(Αναφερομαι στον Μπακογιαννη,οχι στον αλλον εγγονο)
Ο Αλογοσκουφης ηταν αποφοιτος του london school of economics,μιας απο τις κορυφαιες σχολες οικονομικων του πλανητη.Ο A.Παπανδρεου ηταν αποφοιτος του Χαρβαρντ.Ο Καραμανλης ηταν αποφοιτος του tafts,
ολοι αυτοι ξεσκισαν τη χωρα κ οι μονοι ευνοημενοι απο αυτους τους αχρηστους απατεωνες ηταν κατι γαλαζοπρασινα κομματοσκυλα.
Επομενως,καμια σημασια δεν εχει το βιογραφικο καποιου.
Ο Κολοκοτρωνης δεν ηταν αποφοιτος του lse,αλλα καταφερε να γ@μησει τον τουρκο κατακτητη κ τους ραγιαδες.Ξερεις τι ελεγε,ε;φωτια κ τσεκουρι για τους προσκυνημενους.
Και στην τελικη,τι εχει κανει ο Μπακογιαννης για να τον χαρακτηριζεις αξιο;ποια ειναι η καριερα του;

Ολες οι οικογενειες που διαφεντευουν τον τοπο τοσα χρονια,δεν ειναι απλως απατεωνες δωσιλογοι.Ειναι κατι ακομα,ειναι πρεζακια.Πρεζακια της λυσσας τους για εξουσια.Τζανκις της εξουσιας κ της διαφθορας.
Αλλα εχουν μια διαφορα με τους υπολοιπυς ναρκομανεις.Μπορει να ειναι εξισου αρρωστοι,αλλα οι μεν καταστρεφουν μονο τον εαυτο τους,ενω οι δε,καταστρεφουν ολο τον υπολοιπο κοσμο ΠΛΗΝ του εαυτου τους.
Οι πρωτοι θελουν βοηθεια απο εμας τους υπλοιπους.

Οι δευτεροι θελουν ξεριζωμα.Γιατι ειναι γαγγραινα.
Ολα στην ωρα τους,περιμενε,
θα εχουμε γλεντια.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Aνώνυμε Μπακογιαννικέ,

Kαταρχήν αν γνώριζες τον ορισμό του trolling, θα ήξερες ότι είσαι ο πρώτος που troll-αρει σχολιάζοντας!
Βέβαια, από την άλλη, μονο ένας αδαής και με IQ ραδικιού όπως εσύ, θα μπορούσες να υποστηρίζεις τέτοιες υποψηφιότητες.

Ο άριστος επαγγελματίας που αναφέρεις εργάστηκε από το 2006 ως το 2009 ως σύμβουλος της Υπουργού Εξωτερικών της Χώρας.

Απλά να θυμίσω ότι υπουργός Εξωτερικών της χώρας εκείνη την περίοδο ήταν η ΜΑΜΑ του!
Αν ήταν άριστος επαγγελματίας, όπως λες, δε θα κατέβαινε στη βρώμικη πολιτική σκηνή της χώρας! Θα εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα αλλά χωρίς την κρατική αρωγή ή τη στήριξη της μαμάς.

Επίσης, φίλε ανώνυμε, για απέδειξε και σε μας, τη θετική συσχέτιση «καλού» βιογραφικού (απόφοιτος top Πανεπιστημίων δηλαδή)και τιμιότητας. Πως προκύπτει αυτό που λες; Γιατί και εμείς από καλά Πανεπιστήμια είμαστε αλλά δεν έχουμε γλείψει κάποιο κώλο ακόμη. Τις σπουδές της Ντόρας τις έχεις δει;

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μην έχω τελειώσει το καλύτερο Πανεπιστήμιο στον κόσμο (αν υπάρχει),μπορεί να μην ξέρω τα πάντα περι πολιτικών θεμάτων αλλά γι'αυτό που είμαι απόλυτα σίγουρη είναι ότι ο κόσμος πεινάει και αυτά τα σκυλιά ετοιμάζονται πάλι να φάνε εν όψει εκλογών και ο Έλληνας σαν βλάκας που είναι χαίρεται και ανυπομονεί να ψηφίσει!Ντρέπομαι που η χώρα μου έβαλε φυλακή τον Κολοκοτρώνη,ντρέπομαι που σπούδασα εδώ,ντρέπομαι που μεγάλωσα σε έναν τόσο διεφθαρμένο τόπο.Είμαι 25 χρονών και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν έχω δουλειά.Δεν έχω μέσο και κανέναν να γλείψω,διάβασα,κουράστηκα,κάνω δουλειές του ποδαριού για λεφτά που ούτε για λογαριασμούς δεν φτάνουν!Δυστυχώς λίγοι νέοι νοιάζονται,λίγοι είναι αυτοί που θα γυρίσον να κοιτάξουν αν πεινάει ο κόσμος.Φεύγω από την Ελλάδα,την χώρα της επανάστασης και της αντίστασης!Φεύγω από αυτό το κωλοχανίο που κάποιοι ονομάζουν πατρίδα και οι ίδιοι την πουλάνε και την κλέβουν!Τέτοια Ελλάδα να την χέσω!Δεν έχουμε μέλλον,δεν έχουμε τίποτα!Προσπαθήσαμε για πολύ περισσότερα!Με χαροποιεί που υπαρχουν άνθρωποι σαν εσάς που σκέφτονται δυνατά,το έκανα κι εγώ,χλευάστηκα,με ειρωνεύτηκαν άτομα βολεμένα και μη.Την χώρα μου προτιμώ να την αγαπώ από μακριά!Προτιμώ να είμαι άνθρωπος και όχι ΖΩΟ,να πώ εγώ στα παιδιά μου τί να κρατήσουν από αυτήν την Ελλάδα και όχι να τα κάνω υποχείρια της οικογενειοκρατίας και όλου αυτού του φασισμού!Μπορεί να σας ακούγομαι μελό,μπορεί και όχι.Σας χαιρετώ και ελπίζω, εσείς που απ'ότι εδώ και καιρό έχετε αξίες,να σωθείτε!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

@@Φίλη Άνωνυμη,

Συμφωνούμε σε όλα όσα λες και εννοείται πως όλα αυτά τα σκυλιά θα πέσουν να σε φάνε χωρίς κάποιο επιχείρημα ή πρόταση!

Γλύψιμο και ρουφινιά!

Στα παπαρια μας! Αυτον τον κόσμο δε το θέλουμε και δε πρόκειται να συμμετέχουμε στην αθλιότητα.
Ολοι αυτοί είναι αξιοθρήνητοι αλλά ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.

Καλή αρχή στο εξωτερικό και σου ευχόμαστε να μη γυρίσεις ποτέ!