27 Φεβρουαρίου 2010

350 παιδιά νεκρά από τον πόλεμο των συμμάχων μας!

Η σύγκρουση στο Αφγανιστάν στοίχισε τη ζωή περίπου 350 παιδιών το 2009, δήλωσε αυτήν την εβδομάδα η επιτετραμμένη του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για τα παιδιά στις ένοπλες συρράξεις, Ραντίκα Κουμαρασουάμι.

Από τα τουλάχιστον 346 παιδιά τα οποία έχασαν τη ζωή τους πέρυσι «131 [σκοτώθηκαν] από αεροπορικά πλήγματα, 22 από [επιχειρήσεις] έρευνας και εφόδου από τις ειδικές δυνάμεις· 128 σκοτώθηκαν από αντικυβερνητικά στοιχεία, από δολοφονίες και επιθέσεις αυτοκτονίας», δήλωσε η Κουμαρασουάμι στην διάρκεια επίσκεψής της στην Καμπούλ.

Η Κουμαρασουάμι εξέφρασε παράλληλα την ανησυχία της για το ότι παιδιά στρατολογούνται για να πολεμήσουν εναντίον της Διεθνούς Δύναμης Αρωγής για την Ασφάλεια του Αφγανιστάν (ISAF).

Το NATO έχει επανειλημμένα δικαιολογήσει το θάνατο παιδιών σε επιχειρήσεις των ειδικών δυνάμεων με επιχειρήματα όπως ότι τα θύματα ήταν σε μάχιμη ηλικία ή ότι οι δυνάμεις του βρέθηκαν σε αυτοάμυνα.

Πηγή: tvxs

Ρε καργιόλη Παπανδρέου τώρα γιατί δε βγαίνεις να μιλήσεις??? Αυτοί δεν είναι οι σύμμαχοί μας? Εμείς δεν έχουμε στρατό στο Αφγανιστάν ο οποίος και λειτουργεί ως υποστηρικτικός στις επιχειρήσεις των δολοφόνων (Αμερικανών, Αγγλων και σία)?

Μήπως για τα παιδιά των Αφγανών δεν ενδιαφερόμαστε καθόλου??? Στα παπάρια σας?


ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: