5 Φεβρουαρίου 2010

Η Χούντα συνεχίζεται ενώ νέα παιδιά φυλακίζονται χωρίς στοιχεία

H κρατική εξουσία, με την στήριξη όλου του επίσημου πολιτικού κατεστημένου, στα πλαίσια μιας αντι-εξέγερσης, ξεκίνησε από τον Σεπτέμβρη του 2009 ένα κυνήγι μαγισσών.

Λίγες μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2009, οι προστάτες της Ελληνικής Δημοκρατίας εισβάλουν σε σπίτι αναρχικού στο Χαλάνδρι, του Χάρη Χ. Τον συλλαμβάνουν και του προσάπτουν κατηγορίες για συμμετοχή στην ΣΠτΦ. Η σύνδεση του Χάρη Χ. με την ΣΠτΦ προκύπτει από εικασίες της Αντιτρομοκρατικής, η οποία εμφανίζει και εξαφανίζει ευρήματα, όπως υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού σε κάδο κοντά (!!!) στο σπίτι του συλληφθέντα. Ταυτόχρονα συλλαμβάνονται ο ξάδερφος του και η φίλη του και ένας ακόμα αναρχικός, ο Παναγιώτης Μ., που διατηρούσε φιλικές σχέσεις μαζί του. Για να στηριχθούν οι συλλήψεις των τελευταίων, τα media, καθ’ υπόδειξη της ΕΛ.ΑΣ., βαφτίζουν το σπίτι γιάφκα, και ως στοιχεία χρησιμοποιούνται τα αποτυπώματά τους στο σπίτι! Παράλληλα στήνεται προεκλογικό υπερθέαμα προς τέρψιν των ψηφοφόρων. Όλοι τους δηλώνουν αθώοι, αναλαμβάνοντας την ευθύνη μόνο για την πολιτική και κοινωνική τους δράσης. Οι τρεις, εκτός της κοπέλας, βρίσκονται προφυλακισμένοι εδώ και 5 μήνες.

Με τον Χρυσοχοίδη πλέον στο τιμόνι της καταστολής, το κράτος ξεκινά ολομέτωπη επίθεση. Επιχειρεί να τρομοκρατήσει όχι μόνο άτομα που κινούνται σε πολιτικούς χώρους, αλλά, όπως στον εμφύλιο, και τα φιλικά και οικογενειακά τους πρόσωπα, ποινικοποιώντας έτσι τις κοινωνικές τους σχέσεις.

- Αμέσως βγαίνουν εντάλματα σύλληψης για άλλους έξι, που είτε έχουν πολιτικές είτε φιλικές σχέσεις με τους προαναφερθέντες. Μοναδικά στοιχεία παραμένουν τα αποτυπώματα στο σπίτι του Χάρη Χ. Το παιχνίδι συνεχίζεται με τα εντάλματα που βγαίνουν σωρηδόν για ανθρώπους γνωστούς στις διωκτικές αρχές για την συμμετοχή τους στους κοινωνικούς αγώνες.

- Στις 14/11/09 συλλαμβάνεται η Αντιγόνη Χ., έξω από την κατάληψη Σκαραμαγκά, με στοιχεία ένα αποτύπωμα σε κηροπήγιο !!!, το οποίο όμως έκανε φτερά. Η «επικίνδυνη τρομοκράτισσα», όπως την παρουσίαζε ο τύπος, αφήνεται προσωρινά ελεύθερη.

- Πάρα το φιάσκο, άλλα 5 «κρυφά» εντάλματα σύλληψης εκδίδονται, πάντα με την ίδια συλλογιστική.

- Στις 5/1/10 η υπόθεση του Νίκου Μ, αποδεικνύεται και πάλι φιάσκο. Στοιχεία είναι και πάλι αποτυπώματα τα οποία βρέθηκαν σε ηλεκτρονικό υπολογιστή που ο Νίκος Μ. είχε συναρμολογήσει (πριν την εμφάνιση της ΣΠτΦ) για τον συνάδελφό του φοιτητή Χάρη Χ. Αφήνεται ελεύθερος μέχρι την δίκη, κατηγορούμενος με τον Τρομονόμο.

- Συλλαμβάνεται στις 1/2/10 άλλο ένα άτομο, με κατηγορίες που του απαγγέλλονται με τον Τρομονόμο, το οποίο αυτή την φορά προφυλακίζεται. Η διαφορά του με τις προηγούμενες υποθέσεις; Ένα δακτυλικό αποτύπωμα σε μια πλαστική σακούλα και ένα ακόμα σε ένα έντυπο. Και όλα αυτά στο σπίτι-«γιάφκα» του Χάρη Χ.

Πηγή: athens.indymedia.org

O Χρυσαυγίδης και οι ανίκανοι που τον περιστοιχίζουν (όσοι δε βουτάνε από τα παράθυρα), πάνε να υιοθετήσουν ένα εντελώς καινούργιο νομικό πολιτισμό στη χώρα.

Είσαι κομματόσκυλο, πολιτικός, επιχειρηματίας, εφοπλιστής ή μπάτσος? Τη βγάζεις καθαρή ανεξαρτήτως των χρημάτων που έχεις κλέψει, των ανθρώπων που έχεις σκοτώσει ή του ποινικού αδικήματος που διαπράττεις.

Αν δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, είσαι εχθρός του συστήματος, με στημένες καταθέσεις, κρατικές σκευωρίες εναντίον σου, με σακούλες και ξυπνητήρια για αποδεικτικά στοιχεία, με παιδιά να φυλακίζονται και να διώκονται για ιδέες και πράξεις.

Το αποκορύφωμα είναι ότι το σκουπίδι που λέγεται υπουργός προστασίας του πολίτη είναι ακόμη ελεύθερος! Και μαζί με αυτόν και όλοι οι αχρείοι που τον περιστοιχίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: