10 Απριλίου 2010

1.500.000€ επίδομα στους βουλευτές για αγορά PC…

Την ίδια στιγμή που ανακοινωνονται οικονομικα μέτρα και οι "απλοί άνθρωποι του μόχθου" καλούνται να πληρώσουν "το μάρμαρο", η Βουλή των Ελλήνων κατά ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α) ενέκρινε, εν μέσω κρίσης, πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως, τους βουλευτές και ευρωβουλευτές προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής… προκειμένου να αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους μέσω του διαδικτύου με προϊόντα όπως: Επιτραπέζιους Η/Υ , Laptops, Notebooks, πολυμηχανήματα-εκτυπωτές, Τηλεφωνικό κέντρο, Fax, Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου , προγράμματα Η/Υ ,Δορυφορικό δέκτη και ότι άλλο gadget μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο. Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο(κάντε κλικ στην κάθε φωτό) κάθε βουλευτής επιλέγοντας τον δικό του προμηθευτή, προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεως της Βουλή τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο προμηθευτής θα… περνάει να εξοφλείται από τη Βουλή των Ελλήνων.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των τριακοσίων της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές πού επίσης δικαιούνται το επίδομα μας δίνει ένα ποσό μεγαλύτερο από 1.500.000 ευρώ. Αναρωτιέμια που ξοδεύουν τα χρήματα τους, όταν στα Γραφεία τους διαθέτουν αποσπασμένους υπαλλήλους από διαφορες δημόσιες υπηρεσίες, που τους πληρώνει το κράτος,δηλαδή οι φορολογούμενοι πολίτες ,όταν το κράτος τους διαθέτει προστασία ,έξοδα για μετακινήσεις ,για αλληλογραφία, τώρα τους δίδει και επιδότηση αγοράσουν Η/Υ. !!
Πηγή: trelokouneli

Δε πιστεύουμε να υπάρχει έστω και ένας ο οποίος να πιστεύει ότι οι καργιόληδες του ΜΠΑΤΣΟΚ, επιθυμούν πραγματικά να σώσουν τη χώρα. Όλο το στημένο παιχνιδάκι με το ΔΝΤ, τους οίκους αξιολόγησης και τα spreads, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η εύρεση δικαιολογίας για την παράταση του βιασμού του δύσμοιρου μαλάκα νεοέλληνα.

Απο κει και πέρα, ο καθένας ας αναλάβει το μερίδιο των ευθυνών του.

ΥΓ. Παπακωνσταντίνου, τι έγινε με το σκάνδαλο του Μπέζα και τις διαγραφές προστίμων?

2 σχόλια:

πρκλς είπε...

Έχω αρχίσει να τα παίρνω άσκημααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peirates tou oneirou είπε...

Φίλε prkls,

μας βλέπω όλους μετανάστες καθώς αν πάρουμε, πραγματικά στα σοβαρά, τι συμβαίνει στη χώρα, τοτε σε 2 μέρες θα είμαστε στο τρελοκομείο...ή στο Υπουργείο κυνηγώντας τους πάντες.

Καλή συνέχεια!