13 Απριλίου 2010

ΜΠΑΤΣΟΚ: Χούντα, Ξύλο και Ψέμματα

H Eλλάδα σίγουρα δεν είναι αυτή που ξέραμε πριν από μερικά χρόνια. Μίζες πολιτικών στέφονται με επιτυχία, ΜΚΟ με πρωτεργάτες πολιτικούς και εκκλησία (Action Aid, Μπακογιάννη, και Αλληλεγγύη της Εκκλησίας) να ξεπλένουν χρήμα, δημοσιογράφοι ρουφιάνοι ΜΜΕ και των ανίκανων πολιτικών και μια Αστυνομική Χούντα η οποία όλο και διευρύνεται.

Ξεκίνησε η ΝΔ με χιλιάδες προσαγωγές και συλλήψεις και κατέληξε στη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και στην πολύμηνη κράτηση του Ηλιόπουλου επειδή "περπατούσε" στην πορεία για τον Αλέξη.

Ήρθε το ΜΠΑΤΣΟΚ και το σοσιαλιστικό ξύλο έχει γίνει προτεραιότητα. Δε νομίζει να μείνει άνθρωπος που να μη ξυλοκοπηθεί μέχρι να περάσει η 4ετία.

Ξεκινήσαμε με την "κατάληψη" των Εξαρχείων 3 ημέρες μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου που εγκαθίδρυσαν τον εθνικοσοσιαλισμό του ΜΠΑΤΣΟΚ, με αμέτρητο ξύλο, προσαγωγές και συλλήψεις, ενώ η κατάληψη πήρε την τελική της μορφή με τον ξυλοδαρμό του Παπαχρήστου (αγωνιστή του Πολυτεχνείου) σε παρουσίαση ...βιβλίου στην καφετέρια Φλοράλ στην πλατεία Εξαρχείων.

Ακολούθησε η επέτειος του Πολυτεχνείου όπου ο εθνικοσοσιαλισμός των πολιτικών απορριμμάτων (Χρυσαυγίδη και Παπανδρέου), πραγματοποίησε 800 περίπου προσαγωγές γεγονός που καταδικάστηκε μέχρι και από τον δικό τους ...ΟΗΕ.

Στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τη δημοκρατία, οι προληπτικές προσαγωγές και οι συλλήψεις ξεπέρασαν κάθε όριο (βλέπε Ρεσάλτο, Εξάρχεια) με τον αριθμό των 850 προσαγωγών και των 134 συλλήψεων να σπάει κάθε ρεκόρ...

Είναι προφανές ότι οι δημοσιογράφοι δεν είπανε κουβέντα για την εγκαθίδρυση της Χούντας, αλλά αντιθέτως μίλησαν για επιτυχημένες επιχειρήσεις και επαγγελματική αστυνομία.

Μέσα σε όλα αυτά να προσθέσουμε το βασανισμό Χιλιανού μετανάστη από τους μπάτσους του ΑΤ Ακροπόλεως, τη φυλάκιση του Μάριου Ζ। επειδή ...συμμετείχε στην πορεία για τα μέτρα του ΜΠΑΤΣΟΚ και την άγρια καταστολή των κινητοποιήσεων για τα μέτρα που εν τέλει πάρθηκαν από την κυβέρνηση των σοσιαλιστών (Ξυλοδαρμός Γλέζου από αμόρφωτο σκουπίδι των ΥΜΕΤ, το οποίο όμως αποφοίτησε από την εξαιρετική σχολή της αστυνομίας που παράγει επιστήμονες)...κλπ κλπ

Σήμερα, 13 πλέον Απριλίου του 2010, είναι πραγματικά επιτακτική η ανάγκη να στηθεί ένα μέτωπο αντιμετώπισης και εξουδετέρωσης της αστυνομικής Χούντας και Αυθαιρεσίας ώστε να μη μετατραπεί η Ελλάδα σε άντρο καυλωμένων και διανοητικά καθυστερημένων βασανιστών.

Οι αστειότητες για τον Επαναστατικό Αγώνα με τις προσπάθειες ενοχοποίησης 6 ατόμων με το ζόρι, αποτυπώματα από το πουθενά (μήπως για αυτό παραιτήθηκε ο προιστάμενος της σήμανσης, Αλεξόπουλος;), κατηγορίες για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση χωρίς να έχουν βρεθεί ...όπλα, κατηγορίες για σύσταση οργάνωσης χωρίς αποδείξεις για οργάνωση κλπ, σκουριασμένοι κάλυκες σε σκοπευτήριο που να δείχνουν με το ζόρι ανθρώπους διψασμένους για αίμα (με ημερομηνία λήψης των φωτογραφιών την 11/04/2010, ημέρα που οι κατηγορούμενοι ήταν στη ...ΓΑΔΑ), ενοχοποίηση για άλλη μια φορά του Νίκου Μαζιώτη (με τη ληστεία πριν από 2,5 χρόνια τι έγινε ρε κωλόμπατσοι), επίθεση των μπάτσων στο Πάρκο Ναυαρίνου με 70 παρακαλώ προσαγωγές και άφθονο ξύλο.

Ολα αυτά συνιστούν καθεστώς απόλυτης χούντας το οποίο στοχεύει στο τελευταίο ενεργό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και το οποίο είναι το μοναδικό που αντιστέκεται ενάντια στις απίστευτες αυθαιρεσίες της "σοσιαλιστικής" ηγεσίας।

Θέλετε να είστε με τους υποταγμένους? Καλώς!

Θέλετε να γλείφετε τους κώλους τους? Καλώς!

Θέλετε να είστε υποχείρια του συστήματος? Καλώς!

Εμείς, τα μέλη αυτού του blog (δεν έχουμε κερδοσκοπικούς σκοπούς, μην ανησυχείτε, άλλωστε δεν είμαστε ούτε Μega ούτε και ΑΝΤ1) καλούμε όλους τους εναπομείναντες πραγματικούς και σκεπτόμενους πολίτες αυτής της χώρας, να προτείνουν σκέψεις και τρόπους δράσης ενάντια σε αυτό που αποκαλούμε σήμερα "πράσινη ανάπτυξη και σοσιαλισμό। Τουλάχιστον ας εξασφαλίσουμε ότι εμείς και τα παιδιά μας δε θα φυλακιστούν από τη μανία του Χρυσαυγίδη και των εντολοδόχων του.

Θα επανέλθουμε!

ΥΓ. Γνωρίζαμε ότι το blog troktiko δεν είναι ότι πιο καθαρό υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Θα μου πείτε πέσατε από τα σύννεφα?

Όχι, αλλά δε περιμέναμε ποτέ ότι θα μετατραπεί σε αυθεντικό γραφείου τύπου της Αστυνομίας με αστεία στοιχεία και σπίλωση ανθρώπων που ενδεχομένως να είναι αθώοι. Πάντως, μέχρι αποδείξεως του εναντίου, δεν είναι ένοχοι όπως τους παρουσιάζει το troktiko.

Κρίμα ρε ρουφιάνοι! Μας αρέσει που βρίζατε το Μάκη! Εσείς είστε και κρυφοί (και καλά) και ρουφιάνοι.

Α, και που είστε? Ακόμη αναμένουμε απάντηση για τις αναρτήσεις σας σχετικά με το νεκρό πατέρα του 15χρονου Αφγανού, που μετέπειτα ...αναστήθηκε και μίλησε στις κάμερες...




Δεν υπάρχουν σχόλια: