30 Απριλίου 2010

Αφιερωμένο σε όλους «παγωμένους» διοριστέους

Η προκλητικότητα των βουλευτών και των αιτηματων τους ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Μετά από τα 1.500.000 ευρώ για την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών, έρχεται ο διορισμός, ΓΗΤΕΥΤΗ ΑΛΟΓΩΝ στη Βουλή για να ξεσκεπάσει κάθε προσωπείο και να πέσει και η τελευταία μάσκα του ψευτοσιαλισμού και της αξιοκρατίας.

Διαβάστε εδώ τα κατορθώματα του Πετσαλνικου και της παρέας του...!

Εξαιρετικά αφιερωμένο στους 877 διοριστέους-μαλάκες του γραπτού διαγωνισμού του Υπ. Οικονομικών, και συνολικά των 20.000 διοριστέων που αναμένουν τις «κάβλες» του Παπακωνσταντίνου!
Μετά, βέβαια, και από τα τελευταία μέτρα της «Σοσιαλιστικής Διεθνούς», δε νομίζουμε ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με την εισαγωγή του σε μια δημόσια υπηρεσία, ακόμη και στο... "καλοπληρωμένο" (μύθος πια) ΥΠ.ΟΙΚ.

Μήπως, όμως, αυτός ήταν ο τελικός στόχος των ευεργετών του έθνους (Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου); Δηλαδή, η απαξίωση του δημοσίου τομέα και ειδικότερα του ΥΠ.ΟΙΚ. που αποτελεί και το παραγωγικότερο κομμάτι του κράτους, το οποίο παραμένει παρθένο στις ορέξεις των απανταχού σοσιαλιστών επιχειρηματιών. Κομμάτια όπως οι εφορίες και τα τελωνεία, αποτελούν φιλετάκια για πολλούς με αποτέλεσμα ο μέγας Υπουργός Οικονομικών να επιδιώκει την τμηματική διάλυσή τους, μέσω της μεταμοντέρνας εξωτερίκευσης δραστηριοτήτων (το γνωστό σε όλους, πάντα «σοσιαλιστικό», outsourcing).

Χαίρε Βάθος Αμέτρητον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: