1 Απριλίου 2010

Το μεγαλείο του Πρωκτικού

Τις τελευταίες ημέρες βρισκόμαστε μπροστά σε άλλη μία εκδοχή της τηλεκρατίας! Ξαφνικά μία βόμβα με θύμα ένα άτυχο 15χρονο παιδί, έδωσε το έναυσμα στις πουτάνες της δημοσιογραφίας να χύσουν ξανά τα κροκοδείλια δάκρυα, υποκρινόμενοι ότι ενδιαφέρονται για τους μετανάστες. Ακούστηκαν φράσεις όπως "Ρακοσυλλέκτης με ...όνειρα", "Ζητιάνος με αξιοπρέπεια," και ένα καρο άλλες πίπες...

Στο κόλπο, πλέον, έχει μπει και η παρέα του troktikou το οποίο εκμεταλλευόμενο τη δημοτικότητα που έχει, υιοθετεί τις πρακτικές των ρουφιάνων και γλειφτών της 4ης εξουσίας.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε την ανάρτηση του prkls...


"Διότι έτσι είναι μάγκα μου: Το σαράκι της δημοσογραφίας, ή το έχεις ή δεν το'χεις. Και άματις τυχόν είσαι και ευσεβής χριστιανός, εκεί το πράγμα έρχεται και δενει με τη μεγαλοβδομαδιάτικη ατμόσφαιρα χαρμολύπης εν όψει της επικείμενης "ανάστασης εκ νεκρών", και άστα να πάνε...

Για να μας μπάσει λοιπόν εις το κλίμα των ημερών, το δυσλόγιον "Πρωκτικό" εδημοσίευσεν προψές μια συγκλονιστική πλεροφορία. Την εξής:



Όμως, ο αναστηθείς κύριος τινών, επενέβη και έκανε το θαύμα της αναστάσεως. Ήτοι, την ακριβώς επόμενη ημέρα, χτες δηλαδή...γκαγκάν-γκαγκάάάν:




Να'σαι καλά ρε πρωκτικέ για την ποιότητα ενημέρωσης που παρέχεις.Να 'ναι καλά και τα παιδιά του ινδυμηδίου -απ' όπου αλίευσα τις φωτό. Ε, να 'ναι καλά και τα παιδιά του "Λες Μαλακίες", τα οποία υποθέτω ότι θα αφιερώσουν νέους διθύραμβους για το νέο σου ενημερωτικό επίτευγμα (που φρονώ πως ξεπερνάει όλα τα προηγούμενα)".
Θα επανέλθουμε και προσωπικώς για το troktiko και τη στάση του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: