20 Ιανουαρίου 2010

Μαγειρεύοντας στο...Τραμ

Τριανταπεντασέλιδο πόρισμα του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο παραδόθηκε στις 13 Ιανουαρίου στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα και το οποίο έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, διαπιστώνει «πληθώρα παρανομιών και παρατυπιών στην εταιρεία Τραμ Α.Ε. προκειμένου να γίνουν αδιαφανείς προσλήψεις»! Στο πόρισμα ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης εισηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά της διοίκησης της Τραμ Α.Ε.

Από τα τραγελαφικά του πορίσματος είναι ότι προσελήφθηκε οδηγός Τράμ χωρίς να διαθέτει καν δίπλωμα οδήγησης, επόπτης ελέγχου και ασφάλειας γραμμών με προηγούμενη εμπειρία μόνο... στη μαγειρική!!! Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με το πόρισμα- μόλις την προηγούμενη ημέρα της προκήρυξης των εθνικών εκλογών εγκρίθηκε από τον προηγούμενο υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη η πρόσληψη 62 ατόμων, ύστερα από ολιγόλεπτη συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης και χωρίς να κρατηθούν πρακτικά! Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε, πόσοι από αυτούς είναι από την Κομοτηνή!!!

Πηγή: piazzadelpopolo.blogspot.com

Nα τον χαίρεστε εκεί στην Κομοτηνή το μαλάκα σας!

Επίσης, να κάνουμε μια ερώτηση προς το Δήμο/αρχο Κομοτηνής;

Πόσα λεφτά φάγατε για την "ανάπλαση" του Πάρκου της πόλης; Θα βγάλετε ποτέ τα επίσημα στοιχεία;

Ρε Στυλιανίδη θυμάσαι τι δήλωνες πέρυσι τέτοια εποχή για την παιδεία και τη δημοκρατία...;;;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδω στην Κομοτηνη γινεται χαμος.Ο Δημαρχος Κοτσακης καλος μηχανικος,αλλα εμπλεξε με λαμογια,και δεν μπορει να κανει κουμαντο.Ολο δανεια,και πολιτικη του Καραμανλη Β,και του απαραδεκτου Στυλιανιδη.Μετα απο τον Μαρκοπουλο,η σειρα του Μπεμπη.Αυτος εκανε πολλα,και το ΠΑΣΟΚ κοιμαται.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Φίλε μας, από τη στιγμή που η πόλη ψηφίζει κατά ριπάς Στυλιανίδη και τους γλέιφτες του, πως συνεχίζεις και πιστεύεις στην πρόοδο της πόλης σου...

Ασε που το τσιμέντο και η Κομοτηνή πλεον πάνε μαζί.