31 Ιανουαρίου 2010

Διψασμένοι για αίμα οι ένστολοι κάφροι του Χρυσαυγίδη

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και κατάδειξη των χειραγωγημένων ΜΜΕ, ο Β. Παλαιοκώστας έστειλε επιστολή στην οποία και αναφέρει ότι πολίτης που περπατούσε στο χωριό γλίτωσε από θαύμα. Παρακάτω ολόκληρη η επιστολή:

"Στις 14-4-09, απόγευμα γύρω στις 8 η ώρα στην είσοδο και εντός του οικισμού του Αλεποχωρίου, ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο πάνω στον κεντρικό παραλιακό δρόμο με κατεύθυνση το κέντρο του χωριού, μου έκλεισαν αιφνιδίως το δρόμο τρία αυτοκίνητα και ταυτόχρονα άλλα δύο κόλλησαν στο πίσω μέρος του δικού μου αυτοκινήτου.
Μεταξύ των πέντε συνολικά αυτοκινήτων υπήρχε ένα μαύρο AUDI Α4, ένα λευκό PEUGEOT RALLY και ένα ταξί του νομού Αττικής μάρκας OPEL.
Στο καθένα από τα αυτοκίνητα επέβαιναν τρία άτομα (σύνολο 15), όλοι...
με πολιτικά. Αστραπιαία και ταυτόχρονα πετάχτηκαν όλοι οι επιβαίνοντες έξω κρατώντας οι μεν οδηγοί των αυτοκινήτων υποπολυβόλα Η&Κ ΜΡ5 με διπλό γεμιστήρα και οι υπόλοιποι ημιαυτόματα πιστόλια τύπου GLOCK και Η&Κ U.S.Ρ.

Αμέσως αντιλήφθηκα πως έχω να κάνω με ένοπλους μισθοφόρους του ελληνικού κράτους που βγήκαν παγανιά διψασμένοι για αίμα.

Την ίδια στιγμή απ' τα δεξιά μου και μέσα από ένα αόρατο από τον κεντρικό δρόμο, στενό δρομάκι εμφανίσθηκε ένα άλλο αυτοκίνητο (με τον οδηγό να μένει εμβρόντητος από το σκηνικό που αντίκριζε) και σταμάτησε αναγκαστικά στην έξοδο του μικρού στενού. Χωρίς δεύτερη σκέψη έστριψα τέρμα δεξιά το τιμόνι και σανίδωσα το γκάζι. Εμβολίζοντας από τα πλάγια το εν λόγω αυτοκίνητο (δεδομένου ότι το στενάκι μετά βίας χωρούσε το δικό μου τζιπ), χώθηκα στο στενό χωρίς να γνωρίζω πού οδηγεί.

Από το ξεκίνημα των όσων περιγράφω μέχρι να διανύσω με το τζιπ 20-30 μέτρα μέσα στο στενό, σφαίρες χόρευαν στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Οι τύποι άνοιξαν ομαδόν πυρ κατά ριπάς με τα υποπολυβόλα και τα πιστόλια, σημαδεύοντας στο ψαχνό (τα μόνα που έμειναν άθικτα ήταν τα λάστιχα του αυτοκινήτου μου).

Από τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτω σε καταστάσεις έντονης πίεσης, είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος πως ρίχτηκαν τουλάχιστον 150 σφαίρες σε 15 δεύτερα (όσο και κράτησε το όλο σκηνικό). Και κάποιες από αυτές πιθανότατα έπληξαν και το αυτοκίνητο του ανυποψίαστου πολίτη ο οποίος βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Αυτοί οι αδίστακτοι, οι τυφλοί δολοφόνοι της ΕΛ.ΑΣ ήταν αποφασισμένοι να υλοποιήσουν στο ακέραιο την εντολή που είχαν λάβει από τη φυσική και πολιτική τους ηγεσία. Εντοπίστε τον και σκοτώστε τον.

Σε αυτή την περίπτωση δεν στάθηκαν τυχεροί, γιατί η τύχη είναι γένους θηλυκού και γουστάρει τους τολμηρούς.

Ο λόγος για τον οποίον αναφέρομαι στο περιστατικό είναι για να αναδείξω τον άθλιο τρόπο με τον οποίο μεταδίδονται από τα ΜΜΕ τέτοια γεγονότα".

Εμείς ρωτούμε:

1. Είναι δυνατόν οι μπάτσοι να πυροβολούν στο κέντρο του χωριού και μάλιστα κατά ριπάς? Δε τους ενδιαφέρει μήπως σκοτώσουν κάποιο πολίτη?
2. Αν είχαμε νεκρό θα το μαθαίναμε ποτέ από το επίσημο κράτος ή θα είχε αυτοκτονήσει και ...αυτός όπως ο Τσαλικίδης της Vodafone?
3. Θα υπάρξει τιμωρία των υπευθύνων σχετικά με την γκανστερικού τύπου επιχείρηση της αστυνομίας που έβαλε σε κίνδυνο τους κατοίκους του χωριού και όχι μόνο?
4. Ως πότε θα υπάρχει "μηδενική ανοχή" στους ηλίθιους και ανίκανους μπάτσους του Παμμέγιστου μαλάκα Χρυσαυγίδη?
5. Για τη λογοκρισία και τη χειραγώγηση δε θα τιμωρηθεί κανένα σκουπίδι ή αυτό εντάσσεται στις πράξεις που δε προσβάλλουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα?

Το συμπέρασμα είναι ένα: "Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό, χτυπάει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό". Σαν του Κορκονέα ένα πράγμα!

Επίσης, Χρυσαυγίδη θέλουμε ένα δελτίο τύπου, στο οποίο να εξηγείς ποιες είναι οι πράξεις που προσβάλλουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα, πέρα από τις μίζες, τη λογοκρισία, τις κομπίνες, τους βασανισμούς και τις προληπτικές προσαγωγές οι οποίες ταιριάζουν σε άλλου τύπου καθεστώτα και όχι στο δημοκρατικό.

Η μήπως θα παραδεχθείς ξεκάθαρα ότι έχουμε μία διεφθαρμένη χούντα τύπου CIA in Latin America?

Δεν υπάρχουν σχόλια: