8 Ιανουαρίου 2010

Killing for Business

Αντιμέτωποι με την αμερικανική Δικαιοσύνη θα βρεθούν 2 πρώην υπάλληλοι της εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας Blackwater, η οποία έχει μετονομαστεί σε Xe Services, οι οποίοι κατηγορούνται ότι τον Μάιο του 2009 σκότωσαν δύο Αφγανούς και τραυμάτισαν έναν τρίτο στην Καμπούλ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι 2 άνδρες, ηλικίας 27 και 29 ετών, συνελήφθησαν στο Τέξας και στη Βιρτζίνια και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δολοφονίες, χωρίς προμελέτη, και για απόπειρα δολοφονίας. Εάν κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν να τους επιβληθεί η θανατική ποινή.

Υπενθυμίζεται ότι, 5 εργαζόμενοι της εταιρείας στο Ιράκ κατηγορήθηκαν ότι σκότωσαν 14 άοπλους Ιρακινούς αμάχους και τραυμάτισαν άλλους 18 σε προάστιο της Βαγδάτης με όπλα και χειροβομβίδες, το 2007, γεγονός που είχε προκαλέσει την κατακραυγή της κοινής γνώμης (αλλά ...αθωώθηκαν).

Πηγή:
tvxs

Η Δύση πήγε στο Ιράκ για τον έλεγχο των πετρελαίων και την ...αποκατάσταση της δημοκρατίας. Οι επαγγελματίες δολοφόνοι της Βlackwater παίρνουν και bonus για την επίτευξη των στόχων τους (οι οποίοι να επισημάνουμε επιλέγονται με εμπορικά κριτήρια).
Δυστυχώς αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του καπιταλισμού! Οι θιασώτες του ας καταλάβουν επιτέλους ποιους στηρίζουν.

Τους επαγγελματίες δολοφόνους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: