21 Ιανουαρίου 2010

Κωλοτούμπες Γιωργάκη...

Ένα χρόνο πριν...

Ομιλία Γ. Παπανδρέου στις Σέρρες (28/01/2009):

«…Γι’ αυτό και σήμερα, από εδώ, από τις Σέρρες, προτείνουμε την λήψη 10 άμεσων μέτρων, οικονομικής ανακούφισης και στήριξης του εισοδήματος των γεωργών και των κτηνοτρόφων… 1) Ένα δισεκατομμύριο ευρώ, από το συνολικό ποσό των 28 δις ευρώ που δίνονται στις τράπεζες, να διοχετευθεί στον αγροτικό τομέα για την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων αγροτικών δανείων της περιόδου 2009-2010».


Σήμερα...

Δηλώσεις Γ. Παπανδρέου «Δεν υπάρχει λόγος για κινητοποιήσεις...Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο»

Και το κορυφαίο...

Η εισαγγελία Σερρών παρεμβαίνει για τα μπλόκα.

Παραγγελία για σχηματισμό δικογραφιών κατά των αγροτών που συμμετέχουν στο κλείσιμο των δρόμων παρέδωσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, σήμερα, Τετάρτη, η εισαγγελέας Σερρών Ιωάννα Κατσή. Στο μεταξύ, χθες, Τρίτη, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Δ. Παπαγεωργίου ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία ή, αν αυτό δεν καταστεί δυνατόν, να σχηματιστούν δικογραφίες για παρακώλυση συγκοινωνιών σε περίπτωση που στηθούν μπλόκα στον νομό.


Ποιος φταίει τώρα? Καλά τους κάνει και τους δουλεύει ο ΓΑΠ.

Για τους αγρότες τα έχουμε ξαναπεί. Είναι η πιο αμόρφωτη τάξη και παράλληλα εκείνη η κατηγορία πολιτών που δεν έχει καμία ταξική συνείδηση.


Οπότε τι να περιμένεις...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αγροτες νομιζουν οτι με το να κλεινουν τους δρομους,εξασφαλιζουν τα εκτακτα,αλλα η κοινωνια θα τους αποβαλει πολυ συντομα.Διαλογο κυριοι, αλλιως θα μεινετε στην πεινα.Και λιγο στα σπιτια σας,γιατι μην πατε και βρειτε κανενα μερακλη.Αυτο το τελευταιο ειναι πολυ σοβαρο...

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Η κοινωνία δε τους έχει αποβάλλει από το 1860 που συνέχεια ζητούν από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, τώρα θα τους αποβάλλει??

Εδω δεν έχει αποβάλλει τα εκατοντάδες λαμόγια του δικομματισμού που έχουν ληστέψει επανειλημμένως το κράτος. Αντιθέτως, τους γλείφει.