8 Φεβρουαρίου 2010

Αυτό είναι που λέμε ...χοντρό βύσμα

"Ολοι θυμόμαστε τα 55 «μπουμπούκια» δήθεν προσληπτέους της «στημένης» προκύρηξης του αλησμόνητου Μειμαράκη, που σημειωτέον τον ξαναέβγαλε ο ελληνικός λαός...

Ένα από αυτά τα φυντάνια, η Αικατερίνη Τζουνή ήταν η 2η προσληπτέα για τις 2 θέσεις πτυχιούχων Νομικών στο Γραφείο του Υπουργού Εθν. Άμυνας.

Επί Καραμανλή ήταν ειδική συνεργάτης του πολιτικού του γραφείου.


Δεν θα έμενε όμως με σταυρωμένα τα χέρια το φυντάνι της δεξιάς μιας και το ΑΣΕΠ της ακύρωσε τα όνειρα για να... το «παίζει» Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό στο ΥΠΕΘΑ.

Τι έκανε λοιπόν?

Χώθηκε στη Βουλή στο γραφείο του Α. Σαμαρά ενώ θα μπορεί παράλληλα με τη θεσούλα στη Βουλή, να ασκεί και εκτός Βουλής το επάγγελμα σύμφωνα με το παρακάτω ΦΕΚ!

Ιδού:

ΦΕΚ ΥΟΔΔ 12/20-1-2010

Με την 732/502/19.1.2010 απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων διορίζονται από 1η Δεκεμβρίου
2009, στο Γραφείο του Προέδρου της δεύτερης κατά σειρά δυνάμεως Κ.Ο. της «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» Αντώνη Σαμαρά, στη Βουλή, σε υπάρχουσες κενές οργανικές θέσεις μετακλητών υπαλλήλων που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 41 παρ. 1ΣΤ’ εδαφ. β’ περ. ββ’, του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β΄− ΦΕΚ 51/Α/97), όπως ισχύει, οι: 1) Ελένη Πλασσαρά του Ιωάννη και 2) Αικατερίνη Τζουνή του Κωνσταντίνου, με Α΄ βαθμό και 11° Μ.Κ., αντίστοιχα, όπως τούτο ισχύει για τους υπαλλήλους της Βουλής της ΠΕ μισθολογικής κατηγορίας (Μ.Κ. 18−1) του Ν. 3205/03 (ΦΕΚ 297/Α/03), όπως ισχύει, δικηγόροι, οι οποίες και μετά το διορισμό τους σε θέση μετακλητού υπαλλήλου, εξαιρούνται από την υποχρέωση να τελούν σε αναστολή του δικηγορικού λειτουργήματός τους, σύμφωνα με το άρθρο 42 παρ. 1 εδαφ. στ΄του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β΄, ΦΕΚ 51/Α/97), όπως ισχύει, (Αριθμ. εγκρίσεως δαπάνης Δνσεως Οικον. Υπηρεσιών
της Βουλής: 737/507/19−1−2010). (Άρθρο 1 και 103 (πρώην 91) του Κανονισμού της Βουλής, Μέρος Β΄−ΦΕΚ 51/Α/10−4−97, όπως ισχύει).


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ"

ΥΓ. Τι άλλο θέλετε για να πειστείτε για τη σύμπραξη στη λαμογιά και στις κομπίνες των 2 μεγάλων κομμάτων?

Στην Κατερίνα ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, απέραντο γλείψιμο όπως μόνο αυτή ξέρει (άλλωστε τους έχει γλείψει όλους μέσα σε 1 χρόνο) και ότι άλλο ονειρεύτηκε για αυτήν ο μπαμπάκας της...

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Αυτά είναι...
Ο καθένας φίλε πρέπει να βολευτεί με το έναν η με τον άλλο τρόπο...

Peirates tou oneirou είπε...

Και την πληρώνουν τα παιδιά που έχουν δώσει κανονικά τα χαρτιά τους, και είναι διοριστέοι μέσω ΑΣΕΠ. Αυτούς τους παγώνει ο παμμέγιστος Παπακωνσταντίνου!

Αηδία!