14 Απριλίου 2010

Παπανδρέου: «Καμία ασυλία στη φοροδιαφυγή»


«Πρόκειται για επανάσταση (σσ. το φορολογικό νομοσχέδιο) με ανατροπές υπέρ των πολλών, υπέρ μιας καθαρής, από μαύρο χρήμα, ορθολογικής οικονομίας. Με τον πλέον εμφατικό τρόπο αποδεικνύουμε στους πολίτες, πως το πρώτο βήμα για την αλλαγή νοοτροπιών, συμπεριφορών και αντιλήψεων, γίνεται από την κορυφή της πυραμίδας», ανέφερε στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Και διερωτόμαστε πότε θα δείξει «Καμία ασυλία στις λαμογιές των Βουλευτών (την κορυφή της πυραμίδας)». ΠΟΤΕ! Πάλι το ίδιο παραμύθι, από άλλο διηγητή. Πάλι για ύπνο θέλουν να μας βάλουν.



2 σχόλια:

squarelogic είπε...

Ναι,θα ξεσκίσουν όποιον δεν κίψει μια απόδειξη...για τις παπαριές του Παπακων/νου που μας έχουν χρεώσει δις ευρώ με την εκτόξευση των spreads ποιός θα τους ξεσκίσει αυτούς?

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Φίλε squarelogic,

Εδώ ο Ελληνικός λαός έχει αποβλακωθεί τόσο πολύ που δε καταλαβαίνει ότι το φορολογικό νομοσχέδιο ευνοεί και πάλι τους έχοντες! Που να κάνει μια τόσο ...προχωρημένη σκέψη όπως αυτοί που αναφέρεις!

Αντε να τους μιλήσεις για μετακύλιση φόρου...Θα σε κοιτούν λες και είσαι καθηγητής στο Χάρβαρντ και αυτοί σπουδαστές στο ΤΕΙ Αιγάλεω!