27 Μαΐου 2010

Συγγενικές κατοχικές ομοιότητες

Και επειδή η οικογενειακή προέλευση δεν είναι τυχαία, βρήκαμε κάποια κομμάτια από τις ομιλίες του «Γέρου» της Δημοκρατίας, παππού του σημερινού κατοχικού πρωθυπουργού, ο οποίος για όσους δε γνωρίζουν απέκτησε το προσωνύμιο, όχι επειδή ήταν δημοκράτης. αλλά επειδή διετέλεσε αρκετές φορές πρωθυπουργός του μπουρδέλου.

Ως γνωστόν, από την Αίγυπτο όπου είχε καταφύγει για τον «αγώνα» ενάντια στην Κατοχή (την οποία επανέφερε ο εγγονός του το 2010), και μετά τη συμφωνία της Καζέρτας και την απελευθέρωση, έπεστρεψε, τον Οκτώβριο του 1944, ως αγωνιστής για να «εξαργυρώσει» τους αγώνες του, όπως πρέπει να κάνει ο κάθε αγωνιστής (μιμητές Λαλιώτης, Δαμανάκη, Μπίστης, Χώστης και όλο το γαμηστερό σοσιαλιστικό κίνημα).

Σε ομιλία του, λοιπόν, προς τα τότε ζώα στην Αθήνα αναφέρει: «Πιστεύομεν εις την Λαοκρατίαν».
17 ημέρες μετά, 4 Νοεμβρίου του 1944, κάλεσε το Βρεττανό στρατηγό Σκόμπυ να «σώσει» την Ελλάδα απο τον κομμουνισμό του ΕΑΜ!!!

Αρα, λοιπόν, ο κωλοτούμπας Γιωργάκης ο εγγονός, έχει μοιάσει στον αρχιρουφιάνο της οικογένειας Παπανδρέου, ο οποίος είχε φωνάξει στη χώρα τους Αγγλους με τα επακόλουθα που όλοι γνωρίζουμε. Αυτοί που αγωνίστηκαν στα βουνά εναντίον των Γερμανών, βρέθηκαν να δολοφονούνται από τους Αγγλους που φώναξε ο «Γέρος» της Δημοκρατίας και μετά δοξάστηκε ως Θεός!

Σήμερα ο αρχιρουφιάνος-δοσιλόγος της λαϊκής κυριαρχίας και των δικαιωμάτων του λαού, μιμούμενος τον παππού του, έχει παραδώσει τη χώρα και αποτελεί τη νέα κατοχική κυβέρνηση στην ιστορία!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

...Σόι πάει το βασίλειο αδέρφια...

http://www.youtube.com/watch?v=dCDyYvyr-Qw&feature=PlayList&p=5265FBBB72C171F1&playnext_from=PL&index=0&playnext=1

..."κάπου στη Ρούμελη λένε πως ζεις ακόμα
με τον Κωστούλα, το Μπελή και τον Τζαβέλλα
τ' ακούς ακόμα σε ζητά τούτο το χώμα
γι' αυτό σου λεώ ανέβα στ' αλόγο και έλα"...

www.aksioprepeiakantoxh.com