13 Μαΐου 2010

Plasma και LCD στη Βουλή ελέω...περικοπών

Μαθαίνουμε οτι οι προκλήσεις σε βάρος των μισθωτών και των εργαζομένων απο τα λαμόγια τους υπαλλήλους της Βουλής συνεχίζονται... Αφού λοιπόν αυτοι οι εκλεκτοί των εκλεκτών κατάφεραν να διατηρήσουν τον 15ο και 16ο μισθό τους την ώρα που εργαζόμενοι και συνταξιούχοι είδαν το 13ο και 14ο μισθό τους να εξανεμίζεται... Αφού λοιπόν εν μέσω οικονομικής κρίσης εγκρίθηκε δαπάνη 5.000 ευρώ σε κάθε Βουλευτή για αγορά εξοπλισμού γραφείου... Τώρα αποφάσισαν να βάλουν και το κερασάκι στην τούρτα.
Όπως πληροφορηθήκαμε απο ανθρώπους μέσα στο Κοινοβούλιο αποφασίστηκε η αλλαγή όλων των τηλεοράσεων που βρίσκονται στα γραφεία της Βουλής με τηλεοράσεις νέα τεχνολογίας τύπου Plasma ή LCD!!! Οι άνθρωποι ζούν στο δικό τους κόσμο και πολύ καλά είπε χθες το MEGA οτι ο πρόεδρος της Βουλής έχει μεταβληθεί σε συνδιακλιστικό εκπρόσωπο Βουλευτών και εργαζομένων φροντίζοντας να τους προστατέψει απο την οικονομική κρίση. Να δείτε οτι δεν θα αργήσει ο καιρός που ο αγανακτισμένος κόσμος θα μπουκάρει στη Βουλή και θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του με αυτές τις προκλητικές κινήσεις που κάνουν!!!

Πηγή:
anergoi dimosiografoi

Πραγματικά δε ξέρουμε τι σχόλιο να κάνουμε...

3 σχόλια:

Vaso είπε...

Και δεν είναι μόνο αυτό!!!!

Μετά τις προκλητικές περικοπές μισθών και συντάξεων,με τους ωρομίσθιους να περιμένουν να πληρωθούν τον χρόνο που πέρασε,με τους χιλιάδες εν αναμονή αδιόριστους εκπαιδευτικούς, η ''κυρία'' Διαμαντοπούλου έκρινε σωστό να ευχηθεί σε κάθε υποψήφιο των Πανελλαδικών εξετάσεων προσωπικά κατασπαταλώντας πάνω από 150.000 φύλλα χαρτιού ανά την Ελλάδα μέσα σε λίγα λεπτά.Μόνο για μία φράση .... ''Καλή επιτυχία''!!!Εκφράζοντας έτσι την οικολογική συνείδηση της κυβέρνησης αλλά και τον σεβασμό στο δημόσιο χρήμα που διαχειρίζονται!

squarelogic είπε...

Βάσω
πολύ χρησιμη η πληροφορία σου!
Βλέπεις,αυτές οι 150 χιλ.αποκτούν όπου νάναι δικαίωμα ψήφου σ'αυτό που ονομάζουμε "δημοκρατία"...

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Κυρία Διαμαντοπούλου:

Νομάρχης Καστοριάς ετών 25...???

Τι να πει κανεις...??? Απο μικρή ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν.

Και μη ξεχνιόμαστε!

ΠΑΣΟΚ, Αλλαγή, Πράσινη Ανάπτυξη, Αξιοκρατία =>Σοσιαλισμός!

Γαμώ το σπίτι μου!