21 Μαΐου 2010

Επιτέλους, το πραγματικό ΜΠΑΤΣΟΚ

Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση δείχνει την “έξοδο” σε πολλούς εργαζομένους του Δημοσίου και συζητιέται η άρση της μονιμότητας, οι μειώσεις των μισθών και το “πάγωμα” των προσλήψεων, μονιμοποιούνται στην Βουλή από την πίσω πόρτα.
Σύμφωνα με ΦΕΚ που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας μονιμοποιήθηκε στην Βουλή άτομο με προϋπηρεσία… 6 ημέρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο άτομο διορίστηκε σε μόνιμη θέση στις 6 Απριλίου του 2010.

Και δεν είναι το μοναδικό περιστατικό.


Ο
κ. Πετσάλνικος μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Αυτιά έριξε τις ευθύνες στην …προηγούμενη κυβέρνηση, καθώς ισχυρίστηκε ότι η απόφαση, που επιτρέπει τέτοιου είδους ενέργειες, ψηφίστηκε το 2008 και ο εν λόγω εργαζόμενος εργαζόταν ως μετακλητός στην προηγούμενη κυβέρνηση.
Ο πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ακόμα ότι θα …αλλάξει τον νόμο το προσεχές διάστημα για να μην υπάρξουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον και οι μόνιμοι υπάλληλοι θα διορίζονται …μόνο μέσω ΑΣΕΠ.
(Εδώ γελάνε.!)

Πηγή: realpolitics

Αυτό είναι το πραγματικό ΜΠΑΤΣΟΚ, το κόμμα που όλοι ...αγαπήσαμε! Ψέμματα κατά συρροή, αξιοκρατία που μόλις περιγραψαμε, δικαιοσύνη αλά Μιζενς και Σκανδάλου Χρηματιστηρίου, μίζες αλά Ολυμπιάδα, σοσιαλισμός χωρίς ίχνος μαρξισμού αλλά ταυτισμένος με την οικονομία της αγοράς, κανάλια μαζί για μια ζωή, συνενοχή σε δολοφονίες αμάχων με πρωτεργάτη και το Γιωργάκη στη Γιουγκοσλαβία το 1999, στέλεχη γεματα αλαζονεία και οπορτουνισμό, ατάκες του στυλ αυτή είναι η Ελλάδα από το Σημίτη, υποκρισία στα καλύτερά της, εργασιακό βιασμό με καθιέρωση των ελαστικών μορφών απασχόλησης (το ΠΑΣΟΚ ήταν ο πρωτεργάτης των ενοικιαζόμενων εργαζομένων) και των αυθαιρεσιών, ταύτιση του νεοέλληνα με τη μίζα και τον ωχαδερφισμό...

Αυτό είναι το κόμμα που κυβέρνησε απο το 1981 έως το 2009 με εξαίρεση 8 χρόνια. 21 χρόνια ΠΑΣΟΚ και όπως ακούμε τελευταία, ευθύνεται το ΚΚΕ που το 1989 συνεργάστηκε με τη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ που δε στεκεται στο ύψος των περιστάσεων, το Μ-Λ ΚΚΕ που θέλει και τους μικροαστούς στην επανάσταση, το ΠΑΜΕ που κλείνει τα λιμάνια και "καταστρέφεται" ο τουρισμός, οι αναρχικοί που δηλώνουν την αντίθεσή τους στη χούντα των μπάτσων και οι Οικολόγοι Πράσινοι που δεν ανέλαβαν το ΥΠΕΧΩΔΕ και το πηρε η μέγιστη Μπιρμπίλη.

Αυτές είναι οι αιτίες για τη σημερινή εικόνα της χώρας.

Ζήτω ο Πάγκαλος και η ταξική πάλη!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και τον γυιο του εβαλε,ο Πελτσανικος.Τελειωσε την Νομικη σχολη του Δημοκριτειου Πανεπιστημιου Θρακης,πριν περιπου 4 μηνες.Χωρις να καταταγει στο στρατευμα,τον προσελαβε στην Βουλη.Αισχος πουλημενα τομαρια,εσεις με τους δεξιους,καταντησατε ετσι την πατριδα.Ολυμπιακοι Αγωνες.Φαγοποτι μεγαλο.Ενας Πασοκος,μισθωτος.