10 Μαΐου 2010

Έλληνας: Αξιος της τιποτένιας μοίρας του

Δεν πα να φωνάζουμε κάποιοι λίγοι γραφικοί τύποι στα blog μας μπας και ξυπνήσουν τα ζώα, τίποτα!

Ο Έλληνας ραγιάς τιμά το χαρακτηρισμό του ως του πιο δουλοπρεπή και τιποτένιου πολίτη της Ευρώπης.

Ανέχεται ακόμα τις φυλλάδες και τα ΜΜΕ που του παρουσιάζουν "δημοσκοπήσεις" με ποσοστά αποδοχής των μέτρων που ξεβρακώνουν τη μεσαία και χαμηλή τάξη του 50+%.
Ανέχεται ακόμα τα πράσινα αρπακτικά που παρέδωσαν αμαχητί τη χώρα στο ΔΝΤ να εμφανίζονται δημόσια και να λένε ότι ανοησία τους κατεβαίνει στο κεφάλι.
Ανέχεται ακόμα τους συμμέτοχους μπλε κηφήνες να "αγωνίζονται" για το καλό μας και την.....
.

επάνοδό τους στην εξουσία.
Ανέχεται ακόμα πολιτικούς να ζούνε σε παλάτια εκατομμυρίων ευρώ, να κάνουν vip ζωή και να έχουν ακίνητα σε διάφορες χώρες του κόσμου με τον "τίμιο" μισθό του βουλευτή.
Ανέχεται όσους τον καταλήστεψαν όλα αυτά τα χρόνια, να έρχονται τώρα να του πούνε ότι θα τον σώσουν διαλύοντας τον οικογενειακό του προγραμματισμό.

Αυτός δεν είναι λαός.
Είναι ένα μάτσο αποτυχημένοι δουλοπρεπείς και μαζοχιστές.
Είναι ένα σύνολο από τιποτένια ανθρωπάρια που επιδιώκουν το διαρκή βιασμό τους από την κυβέρνηση του Γιώργου και των αποτυχημένων υπουργών του.

Ότι κι να λέμε εμείς οι λίγοι που φωνάζουμε...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Δεν αξίζει να προσπαθείς γι΄αυτόν τον λαό.
Δεν αξίζει να προσπαθείς να ξυπνήσεις τους ραγιάδες.
Δεν αξίζει να αγωνίζεσαι για έναν τιποτένιο λαό.

"Όλοι" νιώθουν αηδία και οργή για τα μέτρα, τους πολιτικούς, τα ΜΜΕ, τους δημοσιογράφους, την κυβέρνηση.
Και λοιπόν;
Φάτε την οργή και την αηδία σας.

Καθίστε και περιμένετε να τα κάνουν όλα οι άλλοι.
Σιγά και πως

Όχι τόσα, αλλά κι άλλα τόσα θα μας κάνουν.
Ραγιάδες είμαστε και δεν αξίζουμε τίποτα καλύτερο.

Από τη στιγμή που δεν τους δίνουμε να καταλάβουν ότι είναι τελειωμένοι και ότι αποτελούν ένα θλιβερό παρελθόν, δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα καλύτερο.
Θα εξακολουθούν να μας κοροϊδεύουν μπρος τα μάτια μας και θα εξακολουθούν να υποβιβάζουν τη νοημοσύνη μας καταπατώντας κάθε έννοια περηφάνιας και αξιοπρέπειας που μπορεί να διαθέτουμε ακόμα.

Πηγή: ksipnistere

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξυπνάμε ρε, γουστάρουμε να είμαστε κοιμισμένοι!

Ανώνυμος είπε...

fainetai filarako!

Ανώνυμος είπε...

περιγράψατε ακριβως τις σκέψεις μου, ειμαι πραγματικά απελπισμένος. Έχω καταντίσει να βλέπω τον x,y άγνωστο στο δρόμο και να θέλω να τον φτύσω και να αισθάνομαι αηδία (χωρίς να τον γνωρίζω!?). Και αυτό γιατί σκέφτομαι "να ένας ακόμα σκλάβος που περιμένει τη σωτηρία του από τον θεό και κλαιγεται για τα δεινα που του εχουν συμβει χωρις ομως να κανει τιποτα για να τα αλλαξει"

Peirates tou oneirou είπε...

παιδιά η αληθεια είναι ότι ο μέσος έλληνας πολίτης είναι πραγματικά εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου.

Θέλει ηγέτες, καταλληλότερους, θέλει το δίλημμα του δικομματισμού, θέλει να είναι με το νικητή (αυτό ισχύει και στο ποδόσφαιρο), θέλει να γλείφει αυτούς που ενδεχομένως βολέψουν το ανίκανο και κακομαθημένο παιδί του, θέλει να μη νοικιάζει το σπίτι του σε Αλβανούς, θέλει να προσλαμβάνει Αλβανούς όταν είναι αφεντικό, θέλει να μη δουλεύει υπερωρίες αλλά οταν του πουν 100 ευρώ αύξηση μόνο που δε τους παίρνει πίπα, σιχαίνεται τους συνδικαλιστές κομματικούς και μη, σιχαίνεται αυτούς που του προτείνουν κάτι διαφορετικό, σιχαίνεται αυτούς που του προτείνουν για ενημέρωση κάτι εκτός τηλεόρασης, σιχαίνεται να πάει διακοπές στην Ικαρία ή τους Φούρνους αλλα νοιώθει Θεός αν παει Μύκονο ή αν εχει κλείσει τραπέζι στην παραλιακή...

Αυτός ο μαλάκας όντως δεν έχει καμία ελπίδα.

Οι υπόλοιποι τι κάνουμε?