20 Μαΐου 2010

Οι γελοίοι και ο φασισμός τους

Η μανία του πρωκτικού με τους αναρχικούς και γενικότερα με όλο τον αντιεξουσιαστικό χώρο είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό. Τελευταίως, η προσπάθεια ενοχοποίησης του χώρου μετά βέβαια από τις προσπάθειες της ΤV και των ρουφιάνων της, είναι στην καθημερινότητα του "δημοκρατικού" proktikou.

Έτσι, για άλλη μία φορά συνεχίζει την ίδια επιχειρησιακή στρατηγική, προβάλλοντας τα σημερινά γεγονότα μπροστά από το Μ. Βρετάννια ως προκλήσεις των αναρχικών όταν όλα τα μέσα (εκτός φυσικά από τα καθεστωτικά, αυτό έλειπε κιόλας), έχουν αναφέρει ότι πρόκειται περί περίεργων "τύπων", ενώ και πάλι το αναρχικό μπλοκ ήταν πιο πίσω.

Ρε πρωκτικοί, το μόνο που καταφέρνετε είναι να γίνεστε το ίδιο αηδιαστικοί όσο τα αφεντικά σας.

Αλήθεια, για τις προληπτικές προσαγωγές και τις χουντικές μεθόδους του Χρυσαυγίδη που παραβιάζουν το Σύνταγμα και τους νόμους, γιατί δε βγάζετε ντοκουμέντα...(πέρα από τους "αγανακτισμένους" ...αναγνώστες που αναφέρουν ότι η αδερφή του φίλου μου, είχε χάρακα, ως φοιτήτρια αρχιτεκτονικής και τη συνέλαβαν, είναι αλήθεια, δε το αμφισβητούμε αλλά μην αρκείσαι στην είδηση, προχώρα με την αυθαιρεσία)???
Γιατί δε βγάζετε βίντεο να ξεμπροστιάσετε τις φασιστικές μεθόδους του Χρυσαυγίδη?
Γιατί δεν ερευνάτε τι απέγιναν όλες αυτές οι ΕΔΕ με τους μπάτσους που ξυλοκοπούν και βασανίζουν πολίτες?
Γιατί δε λέτε για τους ξυλοδαρμούς τις προληπτικές προσαγωγές και τις συλλήψεις ατόμων στην Πατησίων που κατέβαιναν σήμερα στην πορεία...? Κάτι εκπαιδευτικοί έφαγαν φάπες από μπάτσους!
Γιατί δε λετε για τους αφηνιασμένους ΔΕΛΤΑδες που ζουν για να πέσουν πάνω στο πλήθος και να στείλουν καμια δεκαριά στο νοσοκομείο?

Πέρα από τις μικρο-αναφορές σε περιστατικά και σταδιακές αποκαλύψεις για μεμονωμένα περιστατικά όπως τα αποκαλείτε ώστε να πέσει και λίγη στάχτη στα μάτια των αναγνωστών, αναλογιστείτε ότι η μεροληπτική στάση σας είναι προφανής αλλά είναι προτιμότερο να είναι και ξεκάθαρη.

Βγείτε επίσημα, παίρνοντας θέση υπέρ της αστυνομίας, του Χρυσαυγίδη και του ΜΠΑΤΣΟΚ. Υπερ των παραβιάσεων των ατομικών δικαιωμάτων, των ξυλοδαρμών αθώων πολιτών (βλέπε Τοσίτσα), των παραβιάσεων του συντάγματος. Αυτό ειναι καθαρή στάση αν νομίζετε ότι προάγει τη χώρα και τον πολιτισμός της.

Τα υποκριτικά σχόλια περί διάκρισης ανάμεσα σε μπάτσους και αστυνομικούς, οι παπαριές περί επεισοδίων, σπίλωσης χώρων και ανθρώπων είναι στάσεις γελοίων ανδρείκελων που πίσω από την ανωνυμία ενός blog ασκούν πολιτική δείχνοντας ποιοι είναι και σε ποιους θέλουν να μοιάσουν(Βλέπε Σόμπολο, Καψή, Πρετεντέρη κλπ)!

Ιδού το "ντοκουμέντο" το οποίο και διαψεύδεται από παρόντες στη συγκέντρωση:












Επίσης, παραθέτουμε και το link http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_3837.html

Πηγή: les malakies

Σχετικά links:


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποντίκια βγαλμένα από τους υπονόμους της "Ενημέρωσης"...

"Troktiko-τητες"...

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/mesa-mazikes-exemeroses/arthra-4/troktikothtes

"Troktiko-τητες No2"...

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/mesa-mazikes-exemeroses/arthra-4/troktikothtesno2

www.aksioprepeiakantoxh.com

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Πρωκτικότητες για να έχει και πραγματική σημασία, για την ενημέρωση του κώλου!

Τα δέοντα φίλε από το www.aksioprepeiakantoxh.com